Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי הודעה שהבקשה שלי לביטול הדו"ח בקטע הידוע בשערי צדק נדחתה.
האם כדאי לבקש להישפט?

אגב, דחיית הבקשה נחתמה ע"י נציגת היועץ המשפטי לממשלה מה זה אומר? זה לא אמור להיות נציג של העירייה?

תודה

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
לפני 4 דקות, אלעדית כתב:

זה השרשור הרלוונטי (לכאורה היה נכון להקפיץ אותו)

לא... זה מקום אחר... חשבתי שהוא יותר ידוע...- יש בעליה למיון ילדים מפרץ שרבים חונים שם אלא שבתחילת העלייה יש שלט של קנס מוגדל.

שם חניתי וקיבלתי קנס של 500 ש"ח לאחר מכן התברר לי על עשרות אנשים שחנו שם וקיבלו קנס ובמקום שהעירייה תשים עמוד אחד נוסף ולא תאפשר את החניה כמו שעשתה לכל אורך הכביש היא מאפשרת לחנות שם כדי להעשיר את קופתה... וזה למרות שהייתי עם תג נכה ולא הייתה שום הפרעה לתנועה.

ולגבי הקפצה, ככה מקובל? כי בדרך כלל יותר מסודר שזה בפוסטים נפרדים.

עריכה אחרונה על ידי aiib
פורסם

אם מדובר באותו נושא אתה מקפיץ. או שם קישור.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני כבר לא מצליח לערוך את ההודעה הראשונה שלי,

מצרף את הקישור לפוסט המקורי ששם הבאתי תמונות ואת הפרטים המלאים:

פורסם
לפני 5 שעות, aiib כתב:

קיבלתי הודעה שהבקשה שלי לביטול הדו"ח בקטע הידוע בשערי צדק נדחתה.

נתנו נימוק לדחייה?

אתה יכול לנסות את מזלך במשפט, אף אחד לא יכול לחזות מה יהיה שם.

לדעתי האישית יש לך טיעון רלנווטי, שבגלל תנאי השטח נוצר כוך שמאפשר חניה של רכב אחד ללא הפרעה ממשית לתנועה, ולכן כרכב עם תג נכה הדוח צריך להתבטל. אבל איש לא מבטיח ששופט יקבל את הטיעון הזה.

אבל משפט זה זמן, כסף, וטרטור. שלך, לא שלי. והתוצאה כאמור לא מובטחת.

אם תחליט להשפט, ההמלצה שלי היא לחזור למקום לתעד היטב כיצד הכוך הזה יוצר מקום חניה אינו מהווה הפרעה, להציג את התקנות והפסיקות הרלוונטיות לחנית נכים.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 9 דקות, Be roo כתב:

נתנו נימוק לדחייה?

image.thumb.png.5aca8f1b4e8d27fe116d16956630b614.png

הטענה שלי היא שגם אין שום הפרעה לתנועה אפילו לא חלקי.

ובנוסף אני טוען לחוסר תום לב של העירייה, לאורך כל הכביש (החל מהתמרור של אין חניה+קנס מוגדל) יש עמודים שלא מאפשרים חניה, לאחר מכן נוצר כוך ע"י המדרכה שלא מפריע לתנועה ומיד לאחר מכן יש תמרור נוסף של קנס מוגדל מה שנותן את המקום לטעות שלפני התמרור מותר לחנות. וכל יום חונים שם עשרות רכבים בצורה הזו ומקבלים דו"ח מה שהיה יכול להימנע ע"י הזזה של התמרור מטר אחורה או פשוט עם תוספת עמוד אחת לעשרות העמודים שכבר ישנם.

השאלה שלי האם הטענות מספיק חזקות.

פורסם
לפני 1 דקה, aiib כתב:

לחוסר תום לב של העירייה

רד מהטיעון הזה. הוא מייצר אנטגוניזם.

אתה כן יכול לטעון שהעיריה טעתה באופן הצבת התמרור השני ויצרה חוסר בהירות, שמתוסף לכך שהכוך מאפשר חניה ללא הפרעה.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 4 דקות, Be roo כתב:

רד מהטיעון הזה. הוא מייצר אנטגוניזם.

אתה כן יכול לטעון שהעיריה טעתה באופן הצבת התמרור השני ויצרה חוסר בהירות, שמתוסף לכך שהכוך מאפשר חניה ללא הפרעה.

אוקי. מקבל.

האמת היא שניתן להגיע מהצד השני מבלי לעבור את התמרור הראשון וככה לחשוב שלא היה תמרור בתחילת הרחוב. השאלה היא הנקודה הזו יכולה להתקבל.

פורסם

לא רלוונטי.

כל אחד יכול להגיע מצד אחר ולטעון שלא ראה תמרור. יש הגדרה בחוק היכן יש להציב תמרורי חניה, זו אחריות הנהג לבדוק.

תאורטית, התמרור השני מיותר, הראשון עדיין תקף. אבל היות והוצב, במיקום שהוצב הוא מייצר פתח לאי הבנה לגבי אותו ״כוך״.

• רעיון טוב! 1
פורסם
Just now, Be roo כתב:

תאורטית, התמרור השני מיותר, הראשון עדיין תקף. אבל היות והוצב, במיקום שהוצב הוא מייצר פתח לאי הבנה לגבי אותו ״כוך״.

אם לא היה מוצב תמרור נוסף, או שהתמרור הנוסף היה מוצב לפני ה'כוך' כולל כיתוב של קנס מוגדל, האם עדיין זה אוסר חניה לרכב בעל תג נכה אם אין כל הפרעה לתנועה? (או הפרעה ממשית כלשון החוק)

פורסם (נערך)

התייחסתי בפרוטרוט לעניין בשרשור המקורי. אתה ממשיך להשען על משענת קנה רצוץ בטיעון של "העדר הפרעה לתנועה". אבל זה בכלל לא רלוונטי, כי מדובר על מקום שאסור לעצור בו. חוק חניית נכים מדבר על מקומות שחנייה אסורה בהם.

אחרי שהערעור נדחה (בדיוק בשל הסיבה שציינתי), לא סביר שתוכל להגיע לעסקה עם התובע כשתגיע למשפט. אם בכל זאת תחליט להשפט (לפחות יומים בבית המשפט), תעדכן בסיפא של הדברים.

עריכה אחרונה על ידי fatboy1340

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם
לפני 19 דקות, fatboy1340 כתב:

התייחסתי בפרוטרוט לעניין בשרשור המקורי. אתה ממשיך להשען על משענת קנה רצוץ בטיעון של "העדר הפרעה לתנועה". אבל זה בכלל לא רלוונטי, כי מדובר על מקום שאסור לעצור בו. חוק חניית נכים מדבר על מקומות שחנייה אסורה בהם.

גם שם התווכחתי על הנקודה שאתה מעלה והבאתי לטעמי פסקי דין שתומכים בכך...
(זה הפסיקה הכי מפורשת שמצאתי: https://lite.takdin.co.il/document/5824405/ח נ פתח תקווה 63580 07 17 מדינת ישראל נ אברהם #:~:text=החוק מאפשר לנכה האוחז תו חניה לחנות בתחום המסומן אדום לבן%2C כל עוד אין בחנייה האמורה כדי להפריע לתנועה או לחסום נתיב נסיעה.)
בכל מקרה, עיריית ירושלים אינה אוכפת חניה באדום לבן לרכב נכה גם אם יש הפרעה קטנה לתנועה ובוודאי אם אין הפרעה. חניתי עשרות פעמים באדום לבן ועברו לידי פקחים ולא עשו כלום.

לפני 19 דקות, fatboy1340 כתב:

אחרי שהערעור נדחה (בדיוק בשל הסיבה שציינתי),

זהו, בדחיית הערעור כתוב מפורש תמרור "433 (אין חניה)"
בנוסף הפקח צילם את התמרור 433 ולא רואים בכלל בתמונות שצילם את צבע אבני השפה.

פורסם (נערך)
לפני 49 דקות, fatboy1340 כתב:

אחרי שהערעור נדחה (בדיוק בשל הסיבה שציינתי)

זה דווקא לא משתמע מהנימוק שצוטט. אומנם מצויין מספר התמרור שאכן אוסר גם עצירה, אבל המלל מתייחס לחניה בלבד.

כך שהמסקנה שזו הסיבה לדחיה, לדעתי לא נכונה.

עריכה אחרונה על ידי Be roo

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...