Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אז יש לה אינטרס לחלק את האחריות - תגבה משניכם השתתפות עצמית ועליית פרמיה.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

נכון מה שכתבת ואעפ''כ היא אמרה שרק הוא אשם וניסתה לשכנע אותו לרדת מהעץ ולקבל אחריות. אני רק הבאתי את זה כדי לומר שלמרות שהיא יכולה לומר תחלקו אחריות ושנינו נשלם השתתפות עצמית ברור למנהל המחלקה כפי שהסבירה לי הנציגה שבבית המשפט האשמה לא שלי והוא לא יכול לחלק עלי.

פורסם

בוקר טוב!

אגיב רק לנקודה אחת פשוטה. לפני שאני מזיז את הרכב, ולא משנה לאן, על אחריותי לבדוק ולוודא שהדרך בכיוון שאני זז-  פנויה. וככל שלא עשיתי זאת, אני אשם מבלי להיכנס לרשימת או חפותו של משתמש הדרך האחר.

• אהבתי 4
פורסם

הדרך בכיוון שזזתי הייתה פנויה מבחינה חוקית אלא שמישהו עקף באופן שלא כחוק ואין עלי חיוב בנוגע לזה. מודה לכל העונים. אסביר הצד השני הולך למשפט אז גם אני חייב ללכת כדי להגן על עצמי וכנראה גם אתבע אותו כי ככה זה הולך כמו שהסבירה לי הנציגה בטלפון.

אני מבין את הכעס של אנשים על זה שאדם (אני) עברתי כמה עבירות תנועה ועדיין אצא זכאי.

אבל משפט הוא לפי החוק לא לפי הרגש ואני כפי הכינוי שלי מבין בזה באתי להתייעץ כי רציתי לדעת אם לפי חוק הייתי אשם הייתי מיד מודה באשמה ומשלם לו מיד את הנזק אפילו שאנשים אחרים אמרו שאני לא אשם.

אני רק רוצה להסביר שבשכונה הזאת כיוון שהיא בבנייה כל הזמן חוסמים נתיבים כולל כניסה לכיכר ופשוט בימים מאז התאונה במיוחד אתמול אחרי שכתבתם הסתכלתי והייתי יכול לאסוף תמונות של עשרות פעמים של חסימות כביש וחסימות כיכר ואפילו עצירות באמצע כיכר ולא ראיתי שם תאונות ולא בגלל הכלי עבודה שבדרך כלל מי שמכיר את האנשים שנוהגים בהם אינם זהירים אלא כי אנשים יודעים שזה המצב ולא נוסעים מהר אלא בזהירות ועוקפים כמו שצריך לעקוף כשעוברים כשאתה עוקף על פס לבן או בכניסה לכיכר ואני בתור אזרח יותר משמודאג בנוגע לתאונה שלי וההשתתפות עצמית שהייתי צריך לשלם אולי אני יותר מודאג מילד שימות עקב זה שבן אדם נוסע מהר בשכונה כזאת שלא לפי תנאי הדרך.

ובאמת אני רוצה שהוא יבין שהוא טעה כיוון שהוא בכלל היה עם פלאפון ביד וזה הסיבה שהוא נסע ככה והילדים שלו לא יהיו חגורים ואם אני הייתי נוסע ישר הוא לא היה רואה אותי כי הוא היה בפלאפון אם הייתי יוצא שניה לפני זה והייתי נוסע ישר שאז לפי חוק ודאי הייתי צודק הייתי נכנס כנראה בילדים שלו ואז היה פה גם ילדים פגועי גוף אז לכל מי שרוצה לומר שבאתי לשמוע את מה שאני חושב חשוב לי לומר שלא באתי לשמוע טענות משפטיות שיגידו שאני לא צודק למרות מה שכתבתי כעת.

אז בנוגע להתנהלות שלי הטעות עם הגלגלים העמידה בפתח כיכר אני בהחלט לוקח אחריות על הטעות ובהחלט אם לא היה אשמה על השני הייתי לוקח את האשמה עליי ומבין שזה בגלל הטעות שלי אבל בתאונות לא מספיק שאחד אשם השאלה אם מי יותר אשם. ואולי אני באמת הייתי אומר ששנינו אשמים ולכן לא יהיה תביעה והכל בסדר והייתי אולי מקבל את זה אבל כיוון שהוא מתעקש לתבוע אותי ואני חייב לתבוע אותו חזרה.

בנוגע לכל המגיבים שחשבו אחרת מחברת הביטוח זה כדאי פעם הבאה לשים לב שעונים תשובות לפי ידע משפטי קיים .

ואם זה רגש שלך או מחשבה שלך מי צודק וכדומה כדאי לכתוב לאניות דעתי הלא משפטי זאת אומרת להדגיש שאתה לא בא פה באמירה המשפטית אלה מניסיונך כבן אדם כרופא כמתכנת וכדומה.

אבל כמובן שוב תודה רבה לעונים ומעריך מאוד כל מי שטרח וענה תשובות הוסיף חיים לפורום.

אשמח גם אם מי שיודע איך לתייג את ישה  ועוד מבעלי היעד המשפטי פה.

• רעיון גרוע 1
  • מצחיק 3
פורסם

חבריקו, אם כולם אומרים לך שאתה שיכור מוטב שתלך לישון.

באירוע הזה אתה אשם לחלוטין. עצרת בצורה לא חוקית ויצאת לדרך בלי לוודא שהיא פנויה ובלי לדעת לאן מופנה ההגה שלך (לא יודע, אולי זו כבר אי שליטה ברכב, אחת החמורות שבעבירות התנועה).

זה שאתה משכנע את עצמך זה יפה מאוד, אבל אם בקבוצה הזו אף אחד לא תומך בדעתך כנראה שגם שופט לא יתמוך בה. תתרגל לכך שאחזקת רכב עולה כסף - הוצאות מימון, ירידת ערך, ביטוח, דלק - וגם תיקון נזקים.

שיהיה לך בהצלחה, ואם יהיה משפט אנא חזור ווספר לנו מה תוצאותיו.

• אהבתי 7
  • רעיון טוב! 1

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אין פה עניין של כעס, אתה משוכנע שאתה צדיק וחף מפשע, שאר הכותבים כאן חושבים אחרת.

אין טעם להמשיך להתחפר כאן כי זה דו שיח של חרשים.

הדבר המעניין היחיד יהיה אם תחליט ללכת למשפט ומה יהיו תוצאותיו.

מה בכלל הנזק שנגרם לרכב?

• אהבתי 3
פורסם
לפני שעה, הדיין כתב:

הדרך בכיוון שזזתי הייתה פנויה מבחינה חוקית

לא נראה לי שתקנה 21 - "חובת הזהירות הכללית", מאפשרת טיעון כזה :-).

• אהבתי 1
פורסם

הנזק הוא פגיעה בפגוש הקדמי והכנף השמאלי קדמי אצלי ואצלו שריטה או מעיכה לכל אורך הרכב עד סוף הדלת האחורית.

יש כאן נקודה שתמוהה בעיני לא טענתי שאני נהגתי כשורה! נהפוך הוא. ורק אמרתי שלפי הפסיקה המקובלת האשמה היותר גדולה שלו זהו. 

בינתיים חברת הביטוח שהאינטרס שלה הוא להגיד ששנינו אשמים אומרת שהאחריות מוטלת עליו תעשו עם זה מה שאתם רוצים. 

חברת הביטוח אמרה סימן שיש לנו מבוטחים אם הוא לא מסכים לקבל אחריות הסדר יהיה שהם יכינו כתב תביעה לשני הצדדים ובעיקרון לא יגיע נציג של חברת ביטוח לאף אחד מאיתנו.

אני אישית חושב שאם זה באמת יגיע למשפט הם ינסו אולי להכין לי כתב תביעה פחות טוב כדי שהשופט יחלק את האשמה ושנינו נשלם לחברת ביטוח השתתפות עצמית

• מעניין 1
פורסם

לא עלתה כאן שאלה חשובה: מה גובה הנזק לשני הרכבים? האם יש הצעות מחיר לתיקון ממוסכים המקובלים על בעלי הרכב?

• אהבתי 1

פורסם

האם חברת ביטוח ראתה את הסרטון?

האם יש סימון נתיבים במקום התאונה?

האם יש תמרור 303 /302/301 איפה שעמדת?

מבחינת פגיעות ברכבים - מרבית אשמה שלך. 

גם מבחינת הסרטון. 

גם מבחינת תקנות תעבורה ( נסה למצוא תקנה רלוונטית שהנהג השני עבר עליה).

זה שסוכן ביטוח שלך אמר לך בטלפון שאתה לא אשם, מבלי להכנס לפרטים, לא אומר כלום. אגב. מקווה שהקלטת אותו , שתוכל לפנות אחכ לחברת הביטוח ולדרוש זיכוי. כי בבית המשפט זה לא יקרה.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם
לפני 31 דקות, הדיין כתב:

הנזק הוא פגיעה בפגוש הקדמי והכנף השמאלי קדמי אצלי ואצלו שריטה או מעיכה לכל אורך הרכב עד סוף הדלת האחורית.

יש כאן נקודה שתמוהה בעיני לא טענתי שאני נהגתי כשורה! נהפוך הוא. ורק אמרתי שלפי הפסיקה המקובלת האשמה היותר גדולה שלו זהו. 

בינתיים חברת הביטוח שהאינטרס שלה הוא להגיד ששנינו אשמים אומרת שהאחריות מוטלת עליו תעשו עם זה מה שאתם רוצים. 

חברת הביטוח אמרה סימן שיש לנו מבוטחים אם הוא לא מסכים לקבל אחריות הסדר יהיה שהם יכינו כתב תביעה לשני הצדדים ובעיקרון לא יגיע נציג של חברת ביטוח לאף אחד מאיתנו.

אני אישית חושב שאם זה באמת יגיע למשפט הם ינסו אולי להכין לי כתב תביעה פחות טוב כדי שהשופט יחלק את האשמה ושנינו נשלם לחברת ביטוח השתתפות עצמית

הנקודה תמוהה רק בעינייך, בגלל זה דו שיח של חרשים.אתה טוען שהנהג השני אשם בתאונה ואנחנו טוענים שאתה אשם בתאונה.

לפי התיאור שלך נראה שרוב הנזק הוא אצלו הגיוני שהוא לא ירצה לקחת אחריות.

השאלה היא איך חברת הביטוח תצליח לכופף את שניכם :)

• אהבתי 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...