Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.
התמונה להמחשה.
היצרן המקורי הוא Wago כמובן, אבל הדברים האלה יקרים יותר מטיטניום.
יש כבר תחליפי בשוק שהוא עדיין איכותי?
לא רוצה לרכוש בעליאקספרס משהו ולגלות שמדובר בזבלה.
תמונה של מוצר מהדק חיבור מהיר 3 כניסות עם מנוף - 100 יחידות  מק"ט: 46002023

פורסם

עוד פעם אתה עם השאלה הזו?...

כמה זה כבר עולה, בחייך. 

כמה יחידות אתה צריך מזה???

• אהבתי 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אני משתמש במחברי WAGO מקוריים מסדרה 221 החדשה יותר מאלו שפות"ש העלה בתמונה. למרבה הצער הנציג הישראלי המעצבן של WAGO לא נותן מענה לשוק תשתיות החשמל אלא רק לתעשיית האלקטרוניקה עם סדרות מוצרים אחרות.

אני נוהג לרכוש אותם באירופה ולעשות ייבוא (במזוודה לכמויות קטנות, באמצעות שילוח בינ"ל לכמויות יותר גדולות).

באמזון גרמניה תוכל למשל למצוא 50 יחידות ב-17.23 אירו ועוד 11 אירו משלוח. - יוצא כ-56 אירו-סנט ליחידה, כ-2.25 ש"ח ליח'.

בקניית כמויות של אלפים המחיר יורד לסביב 1 ש"ח ליח', בקניה מסיטונאי חשמל באירופה.

image.thumb.png.1af74e8373b3bd7bc5753d34b62cca89.png

• אהבתי 1
פורסם

די ברור למה מיעדים את המוצרים האלה לשוק הזרם הנמוך, אם כי רשום שהם עמידים ב 20 אמפר למשל.

אחת הטענות היא שאחיזה מתרופפת במעבר זרם גבוה במשך זמן שגורם להתחממות המגע ״ומשחרר״ את הלחץ, מה שבתורו גורם להתחממות. ועלול לגרום לשרפה.

לגבי המותג הספציפי, אין לי מידע אמין.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

קודם כל על פי חוק החשמל מתח נמוך = עד 1000 וולט. 

שנית, מניסיון של שנים בשימוש במחברי wago בהיקפים גדולים לתשתיות חשמל (= שימוש באלפי מחברים כאלו לפחות) היו לי בדיוק 0 כשלים איתם. 

תקלות ומהירות העבודה ביחד עם האמינות מנצחות כל מחבר אחר הקיים בשוק בישראל. 

• תוכן חדש...