Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעה, סולל הדרך כתב:

הסדר עם הראל

הראל מוכנים לוותר על האיתוראן כחלק משת״פ עם טלקאר.

המחיר שלהם זהה לאחרים (בהשוואה למשל לשלמה ביטוח)

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

• תגובות 240
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני עובד בארגון גדול מאוד במשק, גם לנו יש הטבות בביטוח. נבדוק ונחליט. כרגע יש לי עוד לפחות חודש עד להגעת הרכב

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני 23 שעות, גולדסטארוס כתב:

והם רוצים להתעסק בהקלדת קוד כל פעם? לא מבין את זה

כן, מבחינתם זה עיכוב נוסף לגנב והגנה נוספת. אני מבין את ההגיון בהסבר הזה, אבל אני לעולם לא אתקין ברכב שלי קודן לא משנה כמה עוד הגנה ועיכוב הוא מוסיף, אבל אנשים אחרים כנראה שכן. 

פורסם

גם אני עקרונית מתנגד לקודן, אבל אם זה חלק מתנאי הביטוח אז אין כל כך הרבה ברירה, וגם להוראת קבע כל חודש של איתוראן/פוינטר וכו', תכלס גונבים רכב עם איתוראן או בלי, זה לא משהו שמונע מגנבים לגנוב, לצערנו.

זאף, אתה יכול לפרט מה השת"פ של טלקאר והראל? איך אפשר לוותר על ה"תענוג" הזה?

פורסם
לפני 13 דקות, crazyj כתב:

השת"פ של טלקאר והראל

image.thumb.png.2c490cb88425f124d8f2eb84082d7a79.png

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

האם למישהו יש מידע עדכני לגביי תאריך משוער של הגעת המשלוח של ינואר? זה יהיה יותר לקראת תחילת ינואר, אמצעו או סופו? 

פורסם

בגדול, זה לא משנה. ממילא המסירה תהיה עד 18 ימי עסקים מרגע השלמת התשלום.

אם השלמת כבר את מלוא התשלום אתה צפוי לקבל את הרכב בין הראשונים מאותו המשלוח. 

אבל... אם השלמת את מלוא התשלום השבוע למשל או כבר בשבוע שעבר - עשוי להיות עיכוב במסירה, לצורך זה הוחתמו מי שעשו כך על מסמך שאומר שהמסירה עשויה להתעכב מעבר לאותם 18 ימי עסקים, אבל לא יאוחר מ 31 בינואר 2026.

ישנם מספר רכבים שכבר בארץ, הגיעו במשלוח הראשון שכלל את רכבי תצוגה והדגמה. משלוח קטן יחסית. כמובן שנמכר כבר כולו. 😉

פורסם

לא, זה פרק זמן שיבואנים (כולם) נותנים לעצמם לצורך ״הכנת הרכב למסירה״ , קרי התקנות מקומיות, שטיפה, בדיקת תקינות בסיסית ו״התמזמזות״ עם הניירת והביורוקרטיה הפנימית.

פעם היה 14 ימי עבודה (שזה אומר ללא ימי שישי וכמובן ערבי חג וחגים) אחר כך עלה ל21 ימי עבודה וכיום עומד על 18 ימי עבודה .

המקומות בהם אתה משלם ולוקח , גם זה בערך תוך יומיים בערך (בהנחה שאלה ימי עבודה) אלא רכבים שנמכרים ב 0 קילומטר. 

הכי מהר שנתקלתי בו, בסוכנות בו הרכב המוצע למכירה ב 0 קילומטר היה זמין במקום, בוצעה העברת בעלות מיידית עם השלמת העברת זה״ב לחשבון היבואן. והקונה יצא עם הרכב החדש תוך פחות משעתיים. 😉

פורסם
לפני 3 שעות, Coresh כתב:

האם למישהו יש מידע עדכני לגביי תאריך משוער של הגעת המשלוח של ינואר? זה יהיה יותר לקראת תחילת ינואר, אמצעו או סופו? 

לי נאמר שלקראת סופו, גם אני ממתין לו

מניח שהמסירות יהיו בתחילת פברואר 

• רעיון טוב! 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אנחנו היינו במשלוח של סוף דצמבר(אחרי שהתפשרנו על צבע לבן) כאשר האספקה בינואר, קיבלתי סמס להעביר תשלום ביום חמישי לפני 10 ימים. להבנתי מהנציג במשלוח של ינואר אמור להגיע בסוף ינואר ואספקה באמצע פברואר

• רעיון טוב! 1
פורסם

אם זה מנחם...?

לדעתי הלבן ממש יפה (זה לא לבן אלא פנינה מטאלי)

אם זה היה תלוי בי הייתי לוקח את הלבן

זה פשוט לא היה תלוי בי.

נשמח להתרשמות ראשונית מתהליך המסירה לכשיתקיים.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 10 שעות, dav9 כתב:

אנחנו היינו במשלוח של סוף דצמבר(אחרי שהתפשרנו על צבע לבן) כאשר האספקה בינואר, קיבלתי סמס להעביר תשלום ביום חמישי לפני 10 ימים. להבנתי מהנציג במשלוח של ינואר אמור להגיע בסוף ינואר ואספקה באמצע פברואר

זה נשמע כמו הרבה יותר מ-18 יום אספקה. עקרונית זה גם מה שנאמר לנו (לזוג המבוגרים שלי, יותר נכון).

פורסם
לפני 17 שעות, zaf כתב:

אם השלמת את מלוא התשלום השבוע למשל או כבר בשבוע שעבר - עשוי להיות עיכוב במסירה, לצורך זה הוחתמו מי שעשו כך על מסמך שאומר שהמסירה עשויה להתעכב מעבר לאותם 18 ימי עסקים, אבל לא יאוחר מ 31 בינואר 2026

אני מבין שלא השלמתם את מלוא התשלום עדיין.

ככל שאני יודע המכוניות שהגיעו במשלוח הראשון של ההשקה הן כבר בארץ ובתהליכי התקנות מקומיות.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...