Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי הונדה סיוויק 2007 הרכב לא מניע ומדליק מנורה של מפתח בצבע ירוק ניסינו כבלים וזה לא קשור הבאתי מישהו שמתעסק עם מפתחות וצ'יפים בדק ואמר שהציפ תקין ניסה כל מיני דברים ולא הצליח

המחשב רושם לו שצריך מפתח מקורי ומפתח הוא מקורי 

הוא אמר לי לנסות לבטל קודן

מישהו יודע מה יכול להיות

פורסם
לפני 9 דקות, nati perez כתב:

הוא אמר לי לנסות לבטל קודן

זה. 

שלב ראשון  בפתרון תקלות כאלה זה לעיף כל דבר לא מקורי מהאוטו.

• רעיון טוב! 2

פורסם
לפני 55 דקות, nati perez כתב:

מדליק מנורה של מפתח בצבע ירוק

ירוק זה דבר טוב, לא ?

אתה זוכר את סמל מפתח הזה בלוח השעונים, האם הוא מופיע שהרכב מניע תקין?

יש מפתח רזרבי?

ניסית גם איתו?

פורסם

לרכב יש חיישן התהפכות?

החיישן הנ"ל מנתק את משאבת הדלק ולא מאפשר להתניע את הרכב (משדר למחשב הרכב שהרכב התהפך).

יודע כי הייתה לי בעיה כזו ברנו קליאו B, שהרכב לא הניע לא משנה כמה ניסיתי, לא מצבר, לא סטרטר ולא כלום... חיישן התהפכות מסריח.

פורסם (נערך)

תתחיל בדיוק מה שבוקי אמר. יש מנעולנים/חשמלאי רכב שמתמחים בזה כולל כאלה שמגיעים אליך, תשאל באזור מגוריך. 10 דקות הוא מוציא לך קודן ישן אזעקה איתוראן חצי מנותק אימובילייזר לא מקורי + חצי קילו חיווט ואולי עלוקה. שווה כל גרוש. 

90% הרכב יניע אחרי.

אגב האם הלך לך מצבר לאחרונה? כי זה משגע קודנים.

עריכה אחרונה על ידי Jack457

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם

גם לי יש סוויק. סימון של מפתח ירוק לרוב מהבהב מצביע על כך שאין "סיכרון" בין המפתח לאימבולייזר. אם יש לך קודנית אז זה בגלל זה. לי נשרפה הקודנית ולמזלי הרכב היה בחניה של העבודה. התקשרתי לחברת הגרירה שלי דרך הביטוח והם שלחו את הטכנאי שלהם. הסברתי להם שהיה קצר בקודנית והיא נשרפה. כאשר הגיע הטכנאי ופירק את המכסה של ההגה ראיתי שהקודנית זה חארטה אחת גדולה. בזמן שהטכנאי פירק יפה את המכסה הגנבים תולשים אותו מהמקום ותוך כמה דקות מתנקים את הקודנית ומבטלים אותה. מאחר שהבנתי שקודנית זה סתם בלוף גם לא טרחתי להתקין חדשה. זה נוח מאוד שמכניסים מפתח, מסובבים ומתניעים בלי כל הבולשיט של הקשת מספר.

• רעיון טוב! 1

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
בתאריך 19.11.2025 בשעה 22:27, Buki כתב:

זה. 

שלב ראשון  בפתרון תקלות כאלה זה לעיף כל דבר לא מקורי מהאוטו.

ערב טוב

הבאתי מישהו לביטול הקודן הוא ביטל 2 עלוקות אבל לא נגע בכספת כי אמר שבקודן הזה יש רק 2 עלוקות ולא הניע הבאתי עוד פעם מישהו של מפתחות וצ'יפים וגם לא הניע עדיין עושה מנורה של מפתח ירוק מהבהב 

יש למישהו רעיון לאיפור להתקדם?

• שבועיים מאוחר יותר ...

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...