Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגשת בקשה לתג נכה - עזרה

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני נכנס לאתר משרד התחבורה לעמוד "הגשת בקשה לקבלת תג חניה לנכה", מסמן "בקשה חדשה והשלמת מסמכים", מסמן "בקשה חדשה", ואז ...

מועבר לאתר gov.il.  מזדהה, ומגיע לעמוד "נהיגה וכלי תחבורה" שזה אחלה, אבל אין שם שום דבר שקשור לבקשת תג נכה.

אני מפקשש משהו?

ותודותי לעוזרים

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

ניסיתי, והצלחתי!

יחד עם זאת ..... גם אצל כל זכות יש ברדק - אבל לא באשמתם.  הבעייה כנראה באתר gov.il בקטע של "נהיגה וכלי תחבורה" שכנראה היה צריך להכיל קישור מתאים להגשת הבקשה.  ואינו.

בתחילת (תחת "טפסים") יש קישור לבקשה מכוונת, שמביא לדף הבסיסי של משרד התחבורה, וגו'.

אבל אם מגלגלים למטה, ומגלגלים עוד, ועוד ו..  מגיעים לקטע הנקרא "הגשת בקשה מכוונת" שבו יש קישור נכון לדף הבקשה ב gov.il.

אחרי מילוא הבקשה, אם נכנסים באתר האישי לפרטי נהיגה, רואים שהתווספה הודעה לגבי "החלטה לגבי תג נכה".  ומכאן אני מניח שאכן מהדף הזה היה צריך  להיות קישור לבקשה.... שאין.

מקווה שעזרתי בזאת לדורות הבאים.

ועדכון עדכני, ישר ממכבש הדפוס -

דיברתי עם התמיכה הטכנית של gov.il והם ישר ידעו על הבעייה.  לטענתם - עד לפני כחודש הכל היה בסדר והיית מגיע לדף הרלוונטי.  נראה להם שמנסים לשלב את הגשת הבקשה בתוך האתר האישי בדף של מידע על רכבים/רישיון וזה ... איך לאמר... לא כל כך עובד.

אבל זה בטיפול!

יש לי הרגשה שמישהו לא ממש שמע על סביבת פתוח, סביבת בדיקות, וכאלו.  די מפתיע כי סה'כ אתרי הממשלה עובדים טוב.

עריכה אחרונה על ידי dani666

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...