Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

C4 או 5008 (2020-2021~)

Elchai

פוסטים מומלצים

פורסם

‏היי ראיתי הרבה כתבות וחוות דעת שעפות על ה 5008

קראתי פה בפורום ולא מצאתי באם מדובר באמת ברמה יותר גבוהה מה c4 או שזה אותו רכב/בן דוד עם עיצוב יפה וקונספט של תא טייס 

כמובן -

מבטיח לא להתקרב ל 1.2 פיורטק

אחפש ככל יכולתי מנוע 1.6

אם אלך לדיזל לוקח בחשבון 2000 לביטול אוריאה, לבדוק שהחליפו רצועה/שרשרת

לאתחל מערכת מולטימדיה 

וללמוד צרפית שמהערכת הפעלה עולה לפעמים איתה

פורסם

ה C4 spacetourer קצת יותר מרווחת מבפנים, המיזוג לשורה שנייה יוצא מהדפנות, ולא מבין שורת המושבים הראשונה (יותר יעיל). 

הרכב קצת יותר נוח מהפיג'ו וקצת יותר מוזר: התא בין המושבים הקדמיים ענק, אך תפסת מרובה-לא תפסת, לא הכי נוח לשימוש. השמשה הקדמית ענקית, אבל בשמש הישראלית זה חיסרון מובהק. ל5008 יש את כפתורי ה 'פסנתר' לתפעול מהיר, שחסרים ב C4, ל 5008 יש שקע טעינה 12v בשורה 3, של C4 אין.

לי אישית היו שני רכבי 5008, (2018, 2020) וכשהזמנתי את ה 5008 השלישי ב 2022, היה מחסור ברכבים בגלל משבר השבבים, או משבר שקר אחר של חברת הליסינג, ולאחר המתנה של כחצי שנה, אמרו לי שצריך לחכות עוד חצי שנה, או לקחת את הספייסטורר, אז לקחתי אותה, כי האקסטרייל ששימש כרכב גישור היה פשוט מזעזע.

באופן כללי אני מאוד מרוצה מהסיטרואן, התמכרתי לנוחות ולוורסטיליות. בשבועיים האחרונים אני עם קודיאק חלופי-מרגיש כל פיפס ישר בגב, כל באמפר וקשקוש בכביש.

באופן כללי ה 5008 יותר מדבר לנהג, הקבינה יותר נוחה לשימוש,  הרכב הרבה יותר מהנה לנהיגה, עם התנהגות כביש מצויינת, ה C4 ספינתי יותר. 

כהמלצה אני מעדיף את ה 5008, אבל אם יש סיטרואן מציאה, אז לא לוותר. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

יכול להיות, לא יודע. אני גם לא כזה בקיא באמינות של מנוע ה 1.6 THP 180 

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...