Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

UPS רוצים שאני אשלם עלות מופרכת על טיפול בחבילה שעולה פחות מדמי הטיפול.

אני אמרתי להם שאני מסרב לשלם את הסכום המוגזם שלהם ושהם מוזמנים לפנות לשולח.

מבחינתם זה כאילו אני נוטש את החבילה.

לאור זאת הם רוצים שאני אחתום מולם על טופס נטישה.

השאלה שלי היא למה שאני בכלל אחתום על טופס כזה? האם יש משמעות לחתימה או אי חתימה על טופס זה?

תודה

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

החתימה על הטופס היא אסמכתא רשמית לכך שאתה מאשר נטישה של המוצר.

אינני מכיר יותר מדי לגבי הפרוצדורה של נטישה, אך אם יש צורך לבצע השמדה של החבילה ככל הנראה רשות המיסים תוכל לחייב אותך בעלות ההשמדה.

למיטב הבנתי, ללא חתימה על הטופס - אתה נשאר הבעלים של החבילה על כל המשמעויות של כך. אינני יודע אם UPS יכולה להחליט כי אתה נוטש את החבילה ללא חתימה שלך (להבנתי יש עם זה בעיה חוקית).

מאידך, כאשר העלות של האחסנה וכו' תהיה גבוהה מדי מבחינתם- הם עלולים לעביר את זה לפסים משפטיים.

עריכה אחרונה על ידי guya72
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

אם כבר כתבת הודעה, למה לא לתת יותר פרטים כמו מה המוצר, מחירו ועלות השילוח , עלויות שדורשים ועוד, וזה לטובת הקוראים ואולי גם לטובתך? לנטוש טובין הוא לא הפתרון היחיד במקרה.

• אהבתי 1
פורסם

במסגרת העבודה עברתי הליך של נטישת חבילה. כמו שאמר GUYA, זה אסמכתא רשמית שמותר להם להשמיד את החבילה. 

בהחלט ייתכן שתחוייב בעלויות הנלוות, שכפי הנראה יהיו נמוכות יותר מאשר עלויות האחסנה במידה ולא תחתום. 

פנה אתה לשולח במקביל. אני לא יודע באיזה תנאים רכשת את החבילה, ומה היה המשלוח (חינם?), בכל מקרה אולי השולח יוכל לבקש החזרה של החבילה או משהו. 

אני פחות מבין בזה מהצד של לקוח פרטי, הניסיון האחד שהיה לי פה הוא כלקוח עסקי עם חבילה גדולה ולא זולה במיוחד.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...