Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה על העזרה

אנחנו משפחה של 4 נפשות

שני מבוגרים + ילד בן 3.5 + ילד בן חצי שנה

אנחנו נוסעים בסופשים הרבה, קורה המון נסיעות של רחובות -> ירושלים -> נתניה -> רחובות גם ביום שישי וגם ביום שבת, הנסיעות לא בפקקים קשוחים.

אני מתכוון לנסוע עם האוטו הזה במהלך השבוע 2-3 פעמים בשבוע רחובות -> רעננה וחזרה

6-7 פעמים בשנה גיחות לצפון / לדרום

מאמין שנסע כ20K קילומטר בשנה.

חשוב תא מטען בגלל הגיחות לצפון ולדרום, לשלב עגלה עם עוד ציוד

אני לא רוצה גג זכוכית כי אני רוצה צ'ימיגג

חשוב מרווח מושב אחורי כי אם יש בלאגן אני רוצה להושיב את האישה בין 2 הכיסאות להרגיע את הילדים בזמן שאני נוהג.

מרווח אפשרי יש בקיה נירו / יונדאי קונה (גם בספורטאז' וגם בטוסון)

יש כרטיס חבר

תקציב עד 180K לא גמיש.

אני יודע על הנירו החשמלית בחבר ב130, אני לא מעוניין בה.

איזה רכב הייתם מציעים בסכום הזה? אפשרי יד ראשונה / שניה

פורסם

כפי שציינת הקונה ההיברידית אחלה רכב ותתן פתרון מצויין,

בדרך לארץ קורולה קרוס משודרגת גם יכולה להוות תחלופה טובה,

אם תרצה סיניות שם ההיצע גדול מאוד.

פורסם
לפני 17 דקות, llaavvii כתב:

כפי שציינת הקונה ההיברידית אחלה רכב ותתן פתרון מצויין,

בדרך לארץ קורולה קרוס משודרגת גם יכולה להוות תחלופה טובה,

אם תרצה סיניות שם ההיצע גדול מאוד.

חשוב לי שיהיה לפחות 4 (ואני מעדיף 5) כוכבי ריסוק של ncap
אין לי בעיה עם סיניות אם יש להם כוכבי ריסוק של ncap

פורסם

כל הרכבים שמוזכרים בשירשור אינם רכבי פנאי שטח כך שהכותרת לא מוצלחת באופן כללי.

צימיגג ודומיו זה פתרון לשעת הדחק, כשעושים נסיעה חריגה שלא מתאימה לסוג השימוש הרגיל.

אם יש לך צורך בהרבה ציוד באופן קבוע, פשוט תקנה רכב גדול בהתאם.

בוודאי שבכל הרכבים הקטנים שהזכרת, ישיבה של מבוגר בין מושבי בטיחות לא תהיה נוחה בכלל.

אבל גם ברכב גדול, המבוגר יכול לשבת מקדימה. ילדים ילמדו להרגע איך שאתה מרגיל אותם.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני כשעה, amosbmw כתב:

כל הרכבים שמוזכרים בשירשור אינם רכבי פנאי שטח כך שהכותרת לא מוצלחת באופן כללי.

צימיגג ודומיו זה פתרון לשעת הדחק, כשעושים נסיעה חריגה שלא מתאימה לסוג השימוש הרגיל.

אם יש לך צורך בהרבה ציוד באופן קבוע, פשוט תקנה רכב גדול בהתאם.

בוודאי שבכל הרכבים הקטנים שהזכרת, ישיבה של מבוגר בין מושבי בטיחות לא תהיה נוחה בכלל.

אבל גם ברכב גדול, המבוגר יכול לשבת מקדימה. ילדים ילמדו להרגע איך שאתה מרגיל אותם.

נירו / קונה / טוסון / ספורטאז' הם רכבים קטנים?

לצערי הילד בן החצי שנה צורח את החיים בנסיעות ברמה שיש לי סחרחורות וחייב לעצור בצד לנשום
נושא הצ'ימיגג זה משהו שקורה לפחות 2-3 בשנה, אבל אני לא אקנה רק בשביל זה רכב יותר גדול

פורסם

2-3 פעמים בשנה זה עוד סביר.

הבעיה עם הדרישה השנייה שלך. מבוגר שיוכל לשבת ליד 2 מושבי בטיחות, דורש מושב אחורי מפוצל לשלושה חלקים כך שכל חלק הוא מושב מלא שנע על מסילה משלו.

אין הרבה רכבים כאלה, רובם מיניואנים 7 מקומות.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני 16 דקות, amosbmw כתב:

2-3 פעמים בשנה זה עוד סביר.

הבעיה עם הדרישה השנייה שלך. מבוגר שיוכל לשבת ליד 2 מושבי בטיחות, דורש מושב אחורי מפוצל לשלושה חלקים כך שכל חלק הוא מושב מלא שנע על מסילה משלו.

אין הרבה רכבים כאלה, רובם מיניואנים 7 מקומות.

אני מרגיש שאתה מגזים, אשתי יכולה לשבת בין 2 כסאות הבטיחות (לא בנוחות, אבל אפשרי לחלוטין) ביונדאי קונה, עשינו עליה נסיעת מבחן וזה אחד הדברים שביקשנו לבדוק

פורסם
לפני 12 שעות, YogiBear2k כתב:

תודה על העזרה

אנחנו משפחה של 4 נפשות

שני מבוגרים + ילד בן 3.5 + ילד בן חצי שנה

אנחנו נוסעים בסופשים הרבה, קורה המון נסיעות של רחובות -> ירושלים -> נתניה -> רחובות גם ביום שישי וגם ביום שבת, הנסיעות לא בפקקים קשוחים.

אני מתכוון לנסוע עם האוטו הזה במהלך השבוע 2-3 פעמים בשבוע רחובות -> רעננה וחזרה

6-7 פעמים בשנה גיחות לצפון / לדרום

מאמין שנסע כ20K קילומטר בשנה.

חשוב תא מטען בגלל הגיחות לצפון ולדרום, לשלב עגלה עם עוד ציוד

אני לא רוצה גג זכוכית כי אני רוצה צ'ימיגג

חשוב מרווח מושב אחורי כי אם יש בלאגן אני רוצה להושיב את האישה בין 2 הכיסאות להרגיע את הילדים בזמן שאני נוהג.

מרווח אפשרי יש בקיה נירו / יונדאי קונה (גם בספורטאז' וגם בטוסון)

יש כרטיס חבר

תקציב עד 180K לא גמיש.

אני יודע על הנירו החשמלית בחבר ב130, אני לא מעוניין בה.

איזה רכב הייתם מציעים בסכום הזה? אפשרי יד ראשונה / שניה

אם אתה חושב על חשמלי, בלי שום ספק הייתי הולך על טסלה Y משומשת שהיא הרבה יותר מרווחת מאחורה ממה שרשמת.

ושניה לפי שתקפוץ עם הגג זכוכית - יש שם קרוב ל 1,000 ליטר תא מטען במצטבר, אנחנו משפחה של 2+3 ומכניסים לשם הכל כולל הכל, כולל מזוודות, עגלה, קניות באילת ומה לא. 

(קח בחשבון שצימיגג זה מאוד לא אוירודינמי ויאכל כנראה לא מעט סוללה)

פורסם
לפני 21 שעות, GTאי כתב:

אם אתה חושב על חשמלי, בלי שום ספק הייתי הולך על טסלה Y משומשת שהיא הרבה יותר מרווחת מאחורה ממה שרשמת.

ושניה לפי שתקפוץ עם הגג זכוכית - יש שם קרוב ל 1,000 ליטר תא מטען במצטבר, אנחנו משפחה של 2+3 ומכניסים לשם הכל כולל הכל, כולל מזוודות, עגלה, קניות באילת ומה לא. 

(קח בחשבון שצימיגג זה מאוד לא אוירודינמי ויאכל כנראה לא מעט סוללה)

אני לא יודע אם מעוניין בחשמלית, יש מצב שבחשמלית הייתי חושב על הנירו פלוס שמוכרים בהנחה

פורסם

התמורה שתקבל בנירו חשמלית לא מתקרבת לטסלה בשום צורה, וטסלה בת שנתיים נוסעת בדיוק כמו חדשה (בזשכות המכלולים החשמליים). 

חשמלי או לא - רק אתה יודע.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...