Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טמפרטורת מזגן בקיץ

פוסטים מומלצים

שלום

יש לי יונדאי קונה 23 . התחושה שלי שהמזגן לא מקרר מספיק. לפני שאני הולך סתם למוסך  מה צריכה להיות הטמפרטורה של האוויר היוצא מפתח המיזוג.? אחרי כמה זמן עבודה של המזגן במקסימום  צריך למדוד?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ממש לא מומחה בתחום, אבל עד כמה שידוע לי - מתחת ל16 מעלות.

לגבי זמן העבודה של המזגן, יש לתנאים מוקדמים השפעה, כמו לשבת שעות בשמש ביום קיץ לוהט,

אבל מזגן בריא צריך להרגיש בפחות מדקה,

שוב, לא מומחה בתחום, חכה לתשובת מומחים.

כבר חתמתי...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בעקרון אין באמת טמפרטורה אבסולטית שנחשבת לתקינה והטמפ' היוצאת ומתקבלת בחלל הרכב תלויה מאוד ומשתנה בהתאם להרבה גורמים כמו טמפ' חיצונית ,טמפרטורה פנימית, מהירות מאוורר/מפוח ,רמת הלחות בחוץ, סלד המנוע ועוד…

עריכה אחרונה על ידי Camaro 92
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רכב עומד בצל לא ביום הכי שרבי, מזגן במצב ידני על Low ומהירות מפוח בינונית, מדידה בפתחים עם רגש שנכנס פנימה לתוך הפתח - נתון טוב זה 3-6 מעלות.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 2

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...