Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום 

לפני כשנתיים רכשתי אלנטרה 2020 (לא היברידית, אלא הדגם הקודם) משלמה סקיסט.

לשלמה יש אפליקציה ללקוחות ליסינג ולכאלה שרכשו רכב והצטרפו לחבילת שירות לשנתיים.

דרך האפליקציה ניתן בין היתר לראות את מיקום הרכב.

מאחר וכמובן שאינני רוצה שגורם כלשהוא יאסוף עלי מידע היכן נמצא הרכב בכל רגע נתון וכן מידע נוסף, אני מעוניין לדעת היכן נמצא אותו רכיב ששתלו ברכב ולנטרל אותו.

לפני כחודש מצלמת הרוורס (התקנה מקומית באיכות ירודה - ההתקנה באיכות ירודה וגם המצלמה....) התפרקה עקב תאונה קלה ביותר (הפגוש לא נפגע).

היום ניגשתי לנסות להבין איך אני מחליף את המצלמה וגיליתי לתדהמתי שגנבו לי את הנורות של לוחית הרישוי האחורית.....

פרקתי את דיפוני הצד הפנימיים של תא המטען בניסיון להבין היכן החיווט ואיך להגיע למצלמה ולנורות לוחית הרישוי(כנראה שחיווט והקונקטור נפול לתוך חלל הפגוש האחורי , הכנסתי מצלמה אבל לא הצלחתי להבחין בדבר.

חיפשתי ברשת סרטון על זה אבל לא מצאתי.

דרך אגב בחיווט שהסתתר מאחורי הדיפון ראיתי את הרכיב הזה (מצרף תמונות) האם מישהו מזהה?

תודה

IMG20250420121559.jpg

IMG20250420121554.jpg

IMG20250420121550.jpg

IMG20250420121557.jpg

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...