Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7699 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מידן יש מצב לנסות את מה שאתה אומר

תראה חיים אמר שאצלי במאזדה זה יבוא לביטוי ברמת האיכות (גם ככה אני חושב) ברור שזה לא יהיה איכות מדהימה אבל לפחות זה יתן לי מקסימום איכות במינימום כסף

אבל לי זה לא ישנה כספית כי גם ככה אני יצטרך לשלם על זה...

כבר מזמן לא בקטע של יפניות,

התאהבתי בצרפתיה (פיג'ו 206XT).

פורסם
האוריון הוצע לנו על ידי חיים ב 1400 ש"ח.

לגבי הקומפוננט , אני חושב שבין 600 ל 700 עוד לא דיברנו על המחיר שלהם .

אתה בטוח שהאוריון הוצע לכם במחיר הזה ???? לדעתי תבדוק שוב כמה הוא הציע לך על כל דבר.

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

מיקי אני לקחתי את הכל כולל הכל (מגבר אוריון ואת הקומפננט פולס ואת קיט אטימה וקיט התקנה ) במחיר

ממש אפסי אני וסאונדר עשינו את החשבון שכמה יצא הכל ביחד לא כמה יצא המגבר וכמה יצא הקומפננט

יש מבין?

פורסם

תאמין לי מיקי אחלה עיסקה עשיתי עם הבן אדם אני מרוצה ממנה

גם בגלל הרכיבים שהוא נתן לי וגם מבחינת הכיס ולי זה סבבה ביותר

פורסם

אני יודע אני מכיר אותו גם אני את המערכת שלי כמעט הכל משם אני לא סתם המלצתי עליו כי אני יודע שיש לו סחורה טובה, מחירים טובים ויש לו ידע רחב בעניין והוא יעשה הכל רק בשביל שאתה תצא מרוצה אבל המחיר שרשמת על באוריון היה ניראה טיפה מוגזם אז כניראה שטעית בחישוב של העסקה

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

• תוכן חדש...