Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בוא נגיד שזה מאד אמיץ 😁

העיקר שאתה אוהב.

בתאריך 29.5.2025 בשעה 14:15, Camaro 92 כתב:

סתם שאלה, למה למעשה לא להשתמש בתוכנת פוטושופ ורק לאחר שתגיע לתוצאה סופית שאתה באמת אוהב ליישם בפועל על הרכב? לא מעייף כל הזמן לצבוע ולאחר כמה ימים שוב להחליף צבע?

היום אפילו פוטושופ לא צריך, הai אלוף בשטויות האלה. אתה מעלה תמונה של הרכב ואומר לו צבע לי את החישוקים בכחול.

• רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 103
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)
לפני כשעה, SlowRide כתב:

נגיד שזה מאד אמיץ 😁

העיקר שאתה אוהב.

אני לא מחפש ״לנצח״ אלא אני מעורר עניין-אני בא להנות נטו-כי הגימיקים שחוזרים על עצמם משעממים תחת. אז כול רעיון שלא עולה הרבה ומקסימום אני יחזיר למצב הקודם אני מוכן לנסות

למשל חשבתי על יציאה לעשות בשמשה האחורית מדבקה -״אבא הונדה״ כאילו זה אחד שלא הבין את הפואנטה😂

במציאות כשעשיתי הדמיה ראיתי שזה לא מתאים בכלל וניראה דבילי-אז כמובן ירדתי מזה

בתחלס עכשיו אני מחפש ליקנות את הפריטים הבאים (בתמונות)ואחרי ההתקנה שלהם אפשר לעשות פחחות וצבע וזהו

IMG_5047.png

IMG_3091.png

IMG_3002.png

IMG_4609.png

1 פנסי ערפל

2 סופית לאגזוז שתראה ככה בדיוק

3 ספויילר בדיוק כמו בתמונה

יש לציין לא שיניתי כלום באוטו-לא גלגלים גדולים לא הנמכה לא שינויים בתא המנוע והאוטו מדהים כמו שהוא והוא הגירסה החלשה-אז רק על זה אני מפסוט מהדרך שלי איתו

לפני שעה, SlowRide כתב:

אפילו פוטושופ לא צריך, הai אלוף בשטויות האלה. אתה מעלה תמונה של הרכב ואומר לו צבע לי את החישוקים בכחול.

בזמנו אמרתי לדודה שלי שתיתן לי את הפייסבוק שלה אז היא אמרה לי עדיין לא למדתי פייסבוק

אני עדיין לא למדתי ai

עריכה אחרונה על ידי דובצע
פורסם

חג שמח חברים. ההרפתקאות ממשיכות

קניתי דוד זרימה חופשית ב500 בלי להבין בזה-אני מראש חשבתי ליבנות רק סופית יפה אבל ראיתי פירסום למכירה וזרמתי—

אשמח מאוד לחוות דעת על המוצר והמחיר 500 ש״ח להבין מה עשיתי בדיוק. טוב/לא טוב…

מעבר לזה ראיתי תמונה של ספויילר יותר מתאים ועכשיו אני מחפש כזה-בתמונות

IMG_5082.jpeg

IMG_5081.jpeg

IMG_5068.png

פורסם (נערך)

לדעתי לא תוכל לעבור טסט עם דוד זרימה חופשית בצורה רגילה/חוקית בלי קומבינה ואתה גם מסתכן בהורדה מהכביש במידה ותעצר לביקורת רשיונות ע״י שוטר/קצין תנועה,המחיר די הוגן לדוד כזה יד 2.

עריכה אחרונה על ידי Camaro 92
  • אהבתי 1
פורסם

רעש בולט בזמן נסיעה, חזק בהאצה ומושך תשומת לב מיותרת.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם (נערך)

בגדול בלי שיפורים נוספים התועלת היא מינורית מאוד עד לא מורגשת בכלל ואתה סתם תמשוך הרבה תשומת לב מיותרת (מהמשטרה)עקב הרעש המעצבן והחופר
וסיכוי מאוד גבוה להורדה מהכביש משוטר/קצין תנועה על אגזוז לא מקורי,  ובנוסף הכשלה בבדיקת גזים בטסט, הייתי מוותר אבל לשיקולך

עריכה אחרונה על ידי Camaro 92
פורסם (נערך)

שטיח מעל המדף האחורי-רעיון שראיתי באינטרנט ואימצתי

לוקחים שטיח של ילדים עם דוגמא של כבישים וחותכים לפי המידה

IMG_5189.jpeg

• מצחיק 1
פורסם (נערך)

מבט מלמעלה😉

IMG_5191.jpeg

אגב בשבועות הגעתי לשכונה עם מוזיקה של חפלה ערבית-אנשים התחילו לירקוד ניראה לי אפשר להבין אותם

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מדבקות מיתוג-50 ש״ח. נישאר לעשות רק מדבקה אחת לשמשה הקידמית למעלה

בעלי אקספרס הזמנתי ספויילר ופנסי ערפל בנתיים מחכה שיגיע המישלוח

IMG_5684.jpeg

IMG_5683.jpeg

IMG_5693.png

IMG_5694.png

קליפר ותוף צבעתי בצהוב זרחני הרעיון מצויין הביצוע לא הכי מקצועי אבל מספק

IMG_5695.png

IMG_5696.png

פורסם

מדבקה לשמשה למעלה-קניתי פורמייקה נגד מיים וחתכתי לפי המידה-עשיתי רוחב 15 ס״מ שלא יהיה מוגזם-אם זה יתברר כחומר עמיד מבחינתי זה מעולה-קל להכין ואין בועות אויר מתחת-וסוגר מהשמש מעולה

IMG_5893.jpeg

IMG_5894.jpeg

IMG_5901.jpeg

IMG_5900.jpeg

בעצם זה אותו חומר ששמתי בדלתות מבפנים מנומר מעל הסדקים והנזק מהשמש וזה מחזיק כחדש כבר חצי שנה. אז יתכן זה החומר הנכון

• לא הבנתי... 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...