Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לצערי השבוע קיבלתי דוח חניה על העמדת רכב בתוך צומת או במרחק 12 מטר ממנו.

קודם כל אני מודה שבחיים לא ידעתי על כך שקיים חוק כזה, אך מאידך אני טוען שבמקרה הספציפי הזה יש הטעיה לא קטנה במקום החניה הספציפי הזה.

כמו שניתן לראות בצילום אמנם יש צומת, אך הסימון במדרכה בצבע אדום לבן כבר נגמר במיקום שחניתי, מה שנותן את הרושם שניתן לחנות במקום הזה ללא בעיה:

image.thumb.png.cbba987d6587e39ee26ede6fceb3e020.png

image.thumb.png.ea04b9afea81e92c1c95dbbd86f2e96b.png

אני טוען שאם אסור להחנות שם, למה הסרתם את סימון האדום לבן אשר כן מסמן איזור שבו אסור להחנות?

מאז גם גיליתי שאסור לחנות נגד כיוון התנועה, השאלה היא גם אם אני מגיש ערעור על הדוח, האם הם יכולים לשנות את הסעיף?

תודה רבה על זמנכם.

פורסם

אמףי חדעת החוק אינ פוטרת. 

מבחינה זו כדאי מאוד לשנן את תקנה 72 וחברותיה, כי הפקחים העירוניים מרבים לאכוף אותן (בדרך כלל לפי סעיפי חוק העזר העירוני החופף להן).

כדי לקבל עזרה צלם את האיזור ותן נ.צ. במפות גוגל, כי מהצילומים שלך אין אפשרות ללמוד דבר. 

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

חניה בקרבת הצומת אסורה על פי התקנות. 

אדום לבן זה תמרור בפני עצמו. יכולים לחפוף עם התקנות, ויכולים שלא.

יכולים לשנות את הסעיף ואף להוסיף אישום. ספק אם יעשו זאת.

לסיכום בצעת 2 עבירות תעבורה בו זמנית.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם
לפני 22 שעות, ofir2006 כתב:

מודה שבחיים לא ידעתי על כך שקיים חוק כזה

זה מופיע בספרי התיאוריה.

לפני 22 שעות, ofir2006 כתב:

למה הסרתם את סימון האדום לבן

התמונה שלך לא מאוד ברורה וקשה לדעת אם מדובר על הסרה מכוונת או דהייה.

אבל עצם העובדה שיש מקטע שמסומן באדום לבן בררור, ואחריו קטע עם סימון חלקי יכול להוות טיעון להגנתך, רק שלא בטוח אם שופט יקבל או ידחה את הטיעון.

אתה יכול להתחיל בפניה לעיריה ולבקש את פרוטוקול ועדת התימרור כדי להבין האם הוצב שם תמרור אדום-לבן או שהוסר, ואז להחליט איך להמשיך.

פורסם

אני חושב שניתן לבטל את הדו"ח הזה במשפט עם קצת עבודה וטענה להטעייה כפי שכתבת. אתה צריך לחשוב אם בשביל הסכום של הדו"ח שווה לך להפסיד עבודה בשביל סיכוי לזיכוי. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...