Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכון להרגע 22 יחידות של אודי RS6 נוסעות על כבישי ישראל - לא הייתי אומר ש"זה לא תפס כל כך" משום שמדובר על דגם שמחירו מעל מיליון שקל ליחידה.

• אהבתי 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני 20 דקות, zvit כתב:

נכון להרגע 22 יחידות של אודי RS6 נוסעות על כבישי ישראל - לא הייתי אומר ש"זה לא תפס כל כך" משום שמדובר על דגם שמחירו מעל מיליון שקל ליחידה.

וכמה עולה m4?

הבעיה גם שזה יבוא אישי לא?

פורסם
לפני 9 שעות, לנד קרוזר 2023 כתב:

זה דווקא בשונה מרכבי סטיישן רכב מאוד יפה למה עדיף לקנות למשל m4 או סתם כל רכב ספורט אחר 

עניין של טעם (גם ממון, אבל לבעלי הממון אולי זה רק טעם) הייתי אומר.

alfa 156 2.5.

פורסם

rs6 יופי של רכב גם פרקטי וגם ביצועי על אבל מי שמשכיב כבר מעל מיליון שקל כנראה יבחר במשהו יותר מנקר עיניים ומיוחד מעוד סטיישן.

• אהבתי 6

פורסם

בוא נגיד ככה מי שקונה M4 לא יקנה גם לא בצחוק את הRS6

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם

כשיהיה לך מיליון שח אתה תקנה פרארי יד שנייה.

ויש מספיק סיבות. ודרך אגב, לדעתי אין סטיישן יפה. תתנפלו עלי.

סקודה פאביה סטיישן 2013 1.2 T 

"להפסיק לעשן זה הדבר הכי קל בעולם. מי כמוני יודע. עשיתי את זה אלף פעם." מארק טווין

פורסם

יש כל כך הרבה דוגמאות שיוכיחו שאתה טועה...

אבל אין טעם להיכנס לזה :)

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

אני אישית ראיתי בעיניים 2 אודי RS6. לטעמי רכב מאוד יפה. גם מהיר וגם שימושי.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

22 יחידות זה המון, אני מאוד אוהב את השילוב הזה של סטיישן למרות שגם לאדם מן הישוב קשה להתבלבל ולחשוב שמא מדובר במכונה תמימה עם הברקסים הענקיים, כונסי האוויר, האגזוזים...

בקרוב עשויות להגיע לכאן M3 G81 שנראות מדהים.

• רעיון טוב! 1
פורסם

מי שאוהב נהיגה במוו מי שאוהב פוזה את השניים האחרות, וגם זה השאלה הגדולה היא איזה במוו

לפני 1 דקה, לנד קרוזר 2023 כתב:

למה לא?

סתם ככה בשביל השאלה עם לא היתה לכם הגבלת מחיר מה הייתם מעדיפים

אאודי

מרצדס 

bmw

כי מי שמביא M4 יש סיכוי לפחות שהוא חובב רכב ולא רק חובב "עיניים עלי", במקרה של האודי אין באמת מצב שהבנאדם חובב רכב....

• אהבתי 1

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...