Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

עיצבתי ואני רוצה לייצר מדבקות עבור 'הכנופיה'

הקהילה מבקשת (ובצדק) מדבקות שקופות.

אחד הצבעים הדומיננטיים בלוגו הוא לבן (הכנפיים), ניסיתי את מזלי דרך מוכרים בעלי אקספרס, אך נטען שם שהחומר השקוף לא יכול להדפיס צבע לבן עליו.

האם מישהו מכיר דרך שעובדת? ספק שעובד? בין אם בארץ ובין אם בסין.

תודה 

מצרף את הלוגו כאמור

sticker10cmsquareqr2.png

פורסם

אולי כסף בהיר במקום לבן

המדבקה שהייתה לי בשמשה למעלה הייתה כסף בחוץ ירוק שקוף מבפנים

אולי כשזה שקוף עם גוון של צבע כן יהיה אפשר לבן מבחוץ

IMG_0206.png

פורסם

תבקש מהמוכרים - את מניפת הצבעים שהם עובדים איתה. אמורה להיות להם אחת כזו, בין אם דיגיטלית או פיזית. הנחת היסוד שצריך לקחת בחשבון כשאתה בוחר צבע, היא שהם עובדים עם מניפה בלויה .

מה אני הייתי עושה אם הייתי במצבך? אם זה לא מעלה את המחיר, שם במקום הצבע הלבן -> הולוגרמה פשוטה או צבע עם נצנצים או צבע שמשתנה עם כיוון הראייה - צבע סגול עם גוונים של כתום/ירוק/צהוב ונצנצים.

הערות לא קריטיות אבל חשובות שתדע:

1. מניח שהסינים עובדים עם מניפת צבעים, חשוב מאוד כשאתה מזמין את המניפה, להזמין חדשה מהיצרן [זו חתיכת מכה כלכלית כי יש יצרן אחד בעולם עם מניפה של כל הצבעים - עבורך זה פחות רלוונטי וכדאי].

2. מניח שרוב הסינים עובדים עם מניפה בלויה, פחות מאמין שזה יקרה אצל ישראליים אבל לא אגיד שזה 100 אחוז שתקבל את הצבע המדויק שבחרת.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

בארץ בטוח שיש, מצרף צילום של רכב שהיה לי, רואים מדבקה שיש בה צבע לבן. לא זוכר מי עשה לי את העבודה, אני אחפש חשבונית.

בכל אופן אם יש מישהו אחד שעושה את העבודה, בוודאי יש עוד כמה.

Screenshot_20240906_073316_Chrome~2.jpg

פורסם

היום אחרי מה שקרה ומצב העסקים הקטנים שקול להעדיף ביצוע בארץ. ההפרשים לא צריכים להיות משמעותיים נומינלית גם אם באחוזים הל ייראו גדולים.

באיזה איזור בארץ אתה מחפש?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

כרגע עשיתי הזמנה מספק בסין של כמות ראשונית

וביקשתי הצעת מחיר גם מספקים בארץ

נראה איך יתקדם

• תוכן חדש...