Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

דו''ח על מהירות עד 25קמ''ש מעל המותר. הוכפל. לא קיבלתי הודעה ראשונה.

הוכפל מ-250 ש''ח ל-403ש''ח. 

העבירה בוצעה לפני שנה. רק עכשיו קיבלתי הודעה שניה. לא הייתה הודעה ראשונה.

מה ניתן לעשות?

תודה.

פורסם

פנה לרשות האכיפה והגבייה (אם זה דוח משטרה) או לעירייה הרלוונטית (אם זה דוח עירייה) ובקש מהם אסמכתא לשליחת המכתב הראשון.

הם אמורים לשלוח בדואר רשום, וזה מספיק מבחינתם (הכתובת שלך מעודכנת במשרד הפנים?)

אם אין (סיכוי נמוך מאוד) - בקש מהם לשלם את הסכום המקורי על סמך זה.

אם יש - לא מזיק לבקש, אבל הסיכוי שהבקשה תתקבל לא גבוה.

בהצלחה, תעדכן

פורסם

מדובר על דוח משטרה. דוח מצולם אמור להשלח תוך 4 חודשים מיום ביצוע העבירה. ברכבים חדשים או ליסינג התקופה ארוכה יותר. אחרי 90 יום מתווספים 50% לגובה הקנס, במידה וטרם שולם. אחרי כן 5% כל חצי שנה.

כפי שציינו כבר, פנה למשטרה בבקשה להציג לך את אסמכתא למשלוח הדוח הראשון והשני.

אגב , לפי סכום הקנס עבר יותר משנה מיום ביצוע העבירה. 

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

רשום נמסר הודבק על הדלת. מעולם לא היה דבר כזה. גם המכתב השני. שמו בתיבה של שכן. שגר בכלל ברחוב אחר. הוא הביא לי את זה. גם שם רשום נמסר הודבק על הדלת.

זה נוכלות. דואר רשום אני צריך לקבל SMS לבוא לקחת. ורק שאני בא לקחת צריך לאשר מסירה. לא לזרוק ככה בתיבה ולרשום נמסר. 

פורסם (נערך)

מעצבן.

תכתוב מכתב מסודר ותפרט את טענותיך (אולי גם תצהיר מהשכן שקיבל את המכתב השני?)

מתפלל שיפחיתו לך את התוספת

ד"א אני נכנס מידי פעם לכאן https://ecom.gov.il/voucherspa/input/318 ובודק שאין הפתעות

עריכה אחרונה על ידי אלעדית
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני שעתיים, אלעדית כתב:

מה יש ברכבים חדשים שהתקופה ארוכה יותר?

כך קבע המחוקק. לדעתי כיום אין הצדקה למשך זמן ארוך יותר. ייתכן ובעבר הייתה בגלל תהליך רישום הרכב על שם הבעלים.

לפני שעה, NTZSV כתב:

רשום נמסר הודבק על הדלת. מעולם לא היה דבר כזה. גם המכתב השני. שמו בתיבה של שכן. שגר בכלל ברחוב אחר. הוא הביא לי את זה. גם שם רשום נמסר הודבק על הדלת.

זה נוכלות. דואר רשום אני צריך לקבל SMS לבוא לקחת. ורק שאני בא לקחת צריך לאשר מסירה. לא לזרוק ככה בתיבה ולרשום נמסר. 

אם בדואר מופיע שנמסר בכתובת שרשומה במשרד הפנים, אין הרבה מה לעשות. תצהיר השכן שהמכתב הגיע אליו, יכולה להיות התחלה טובה. אולי אפשר לתבוע את הדואר על ההפרש  (כ 150 שח לדברייך). הבעיה שיעוץ עורך דין על היתכנות התביעה יעלה יותר מכך.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...