Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7688 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מומלץ כל כך - בעיקר בגלל העובדה שזה דגם מהסידרה הכי נמוכה של רוקפורד - שכבר לא מיוצרת. הגיעו סדרות חדשות שכדאי לבדוק, ומומלץ לשמוע כמה חברות כדיי להיות בטוחים שהבחירה שלך מתאימה לאוזן שלך.

פורסם

שעמתי את הקומפוננט עקרונית הוא נישמע נחמד מאוד ואהבתי אותו....אבל הוא לא שווה את מחירו בשוק

אפשר להביא במחיר הזה מורל דוטק שהרבה יותר טוב..... הFNP נישמע כמו מורל פלוס...

פורסם
לא מומלץ כל כך - בעיקר בגלל העובדה שזה דגם מהסידרה הכי נמוכה של רוקפורד - שכבר לא מיוצרת. הגיעו סדרות חדשות שכדאי לבדוק, ומומלץ לשמוע כמה חברות כדיי להיות בטוחים שהבחירה שלך מתאימה לאוזן שלך.

לא הבנו את הנימוק שלך: "שזה דגם מהסידרה הכי נמוכה של רוקפורד - שכבר לא מיוצרת".

שמעת את הסט, אולי הוא נשמע מצויין?

אולי ההצעה הכספית מפתה ואין לו תקציב למשהו יקר יותר?

פורסם

יותר בבירור: לא כדאי לשלם 1100 שקל על הסידרה הכי נמוכה של רוקפורד מהדגם הישן.

אדי: אני אישית מסכים איתך לגבי הדוטק, אבל יכול להיות שזה לא הטעם שלו... רק הבחור יוכל לשמוע ולהגיד מה הוא מעדיף :wink:

פורסם

הם לא רעים אבל קצת יקרים, אבג הם מהסידרה הבינונית ולא הנמוכה.

חוץ מזה אני לא יודע, לי יש את ה FNQ והם סבירים ולא יותר, אני מחכה לאוטופיה.

פורסם

אני שמעתי את האוטופיה 2WAY ואין הבדל רציני בינם לבין FNQ.....FNQהוא אחלה קומפוננט המיד שלו ממש טוב טוויטר לא ממש אני כמובן מדבר על FNQ הישן (כוורת)....ולדעתי הוא רחוק מלהיות סביר...

פורסם
הם לא רעים אבל קצת יקרים, אבג הם מהסידרה הבינונית ולא הנמוכה.

חוץ מזה אני לא יודע, לי יש את ה FNQ והם סבירים ולא יותר, אני מחכה לאוטופיה.

הם הסידרה הנמוכה.

FNP -> FNX -> FNQ

הדגם החדש שמחליף את הFNP הוא הP1x2S.

• תוכן חדש...