Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נשם שמן קיה סיד 2016

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 802 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וברכה הרכב קיה סיד 2016 בנזין 200000 ק"מ לפני כמה חודשים החלפתי נשם שמן (בתקווה שימעיט בצריכת שמן) היום לאחר שניקיתי טוב את המקורי אמרתי עדיף להחזיר את המקורי באתי לפרק את הנשם שהיה מורכב ברכב ואיך שהתחלתי לסובב אותו נשברה ההברגה בפנים רציתי לדעת 

1. מה האופציות להוציא את החלק השבור ( יש לציין שמן הסתם הוא תקוע חזק)

2. מה ההשלכות ליסוע ללא הצינור של הסעפת מחובר לנשם ( החור בנשם פתוח ויוצא אוויר)

3. כרגע מה לעשות עם הצינור שמתחבר לסעפת לסגור אותו לגמרי עם פקק או לשים נשם שיכנם לו טיפה אוויר אבל לא כמו שהוא פתוח לגמרי יש לציין שעשיתי ככה ונסעתי כ- 40 ק"מ והמנוע עבד עגולל ללא זיופים בעמידה או בנסיעה וכמובן בדקתי שלא השפריץ שמן מהנשם

מצרף תמונות של החלק שנתקע

בתמונה הראשונה המיקום של הנשם שנתקע והנשם התקין

בתמונה השנייה הנשם השבור

תודה רבה מראש לכל העונים והעוזרים

IMG_20240508_115458.jpg

IMG_20240508_115507.jpg

פורסם

הצינור שהולך לסעפת תאטום שלא יכנס אבק למנוע , ואת הנשם אתה חייב לחלוץ , אני מאמין שעם 

חולץ ברגים פנימי אתה  תצליח.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 4 שעות, ronrobin כתב:

אני מאמין שעם 

חולץ ברגים פנימי אתה  תצליח.

הפחד שלי א. שזה נעול מידי חזק בי שאני יחלוץ עם חולץ ברגים יכנסו פירורים מהברזל לשסתומים

לפני 4 שעות, ronrobin כתב:

הצינור שהולך לסעפת תאטום שלא יכנס אבק למנוע

סגרתי עליו את הנשם כרגע זה בסדר ? 

פורסם

הפתח אמור לשחרר לחץ עוקת מנוע לאן שהוא, לכן רצוי לחלץ את השאריות בהקדם ולהרכיב שסתום חדש. 

לא כתבת אם השסתום יושב על מכסה השסתומים, ולכן אניח שכן. 

ייתכן ועדיף לפרק את מכסה השסתומים לצורך עבודה נוחה ובטיחותית יותר, וכך על הדרך להחליף גם אטם מכסה שסתומים. 

• אהבתי 1
פורסם
לפני 6 שעות, tamir3000 כתב:

הפתח אמור לשחרר לחץ עוקת מנוע לאן שהוא, לכן רצוי לחלץ את השאריות בהקדם ולהרכיב שסתום חדש. 

הפתח עכשיו פתוח אם לא זה היה הרבה יותר בעייתי 

לפני 6 שעות, tamir3000 כתב:

לא כתבת אם השסתום יושב על מכסה השסתומים, ולכן אניח שכן

אכן על מכסה השסתומים 

רק רצית לדעת האם לאטום גמרי את הכניסה לסעפת או להשאיר שיכנס משם ג"כ קצת אוויר ( כדי לא לפגוע בכמות אוויר שצריכה להכנס למנוע

פורסם

זה בדיוק העניין. 

למנוע אכן אמורה להכנס כמות אויר מסוימת דרך החור הזה שאותה הגדיר היצרן והיא נלקחת בחשבון לבעירה אופטימלית. 

אם תסתום את החור, יכנס פחות אויר למנוע ואז המנוע יעבוד בבעירה עשירה יותר. לא תקין אבל פתרון זמני להזזת האוטו. 

אם תשאיר אותו פתוח ייכנס לכלוך למנוע וגם תתכן בעירה ענייה יותר. 

חוזר וממליץ לפרק את מכסה השסתומים ולעבוד עליו על שולחן בסבלנות ובנוחות. 

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...