Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוא חזר לאותו רמזור לא הייתי איתו בסיטואציה אבל פסיכופט הוא כן שקרן פחות

תקלה במצלמה זה דבר שקורה ואולי יקרה לך תדע...

לפני כמה שנים הוקפא השימוש במצלמות מהירות (סוג אחד מתוך כמה) לתקופה בגלל "חוסר אמינות"

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני כשעה, shlomiko כתב:

הוא חזר לאותו רמזור לא הייתי איתו בסיטואציה אבל פסיכופט הוא כן שקרן פחות

תקלה במצלמה זה דבר שקורה ואולי יקרה לך תדע...

לפני כמה שנים הוקפא השימוש במצלמות מהירות (סוג אחד מתוך כמה) לתקופה בגלל "חוסר אמינות"

לקחת סיפור ולנכס אותו לעצמך - לא יודע כמה זה נקרא שקר, אבל אם אתה מגדיר את זה כשקר אז תיאלץ להכיר את הצד השקרן של החבר.

זו אגדת עם עתיקה ומפורסמת שלא מחזיקה מים

אין קשר למצלמת מהירות, כי שם המצלמה מצלמת את האוטו, ומנפיקה דו"ח על סמך החיישנים בכביש שמזהים את מהירות האוטו, אם החיישנים זיהו מהירות גבוהה אז המצלמה מצלמת, ושם הפריכו את אמינות החיישנים

אבל מצלמת רמזור מצלמת את הרכב ואת הרמזור האדום באותה תמונה, אז אם רואים אותך 6 פעמים עובר באדום - אין מה להתווכח, זו מציאות, תוכל אולי לטעון שהמצלמה הכפילה את התמונה והפיקה אותה 6 פעמים, וגם אז במבט לא מעמיק במיוחד יוכלו לזהות הבדלים במיקום האוטו בין התמונות ולזהות שזה אכן 6 תמונות נפרדות

• אהבתי 3
פורסם

נשמע כמו סיפור.

אגב, אמינות המצלמות מעולם לא הופרכה. מה. שנקבע הוא שלא עברו את המבחנים הדרושים כדי לשמש כראיה בדרגה הדרושה במשפט פלילי. גם על כך הרשויות התגברו בינתיים, והמצלמות נחשבות אמינות. וסגן מנהל  מכון התקנים, שהעיד במשפט, עומד עכשיו לדין באשמת עדות שקר אחרי שהתברר שהעיד שהשתתף בניסוי שמעולם לא נערך (זה הפרינציפ, תקנו אותי בניואנסים משפטיים)ק

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בתאריך 21.12.2023 בשעה 21:02, shlomiko כתב:

חבר עבר באדום בלילה קיבל מצלמה חזר אחורה ושרף אותה עוד 5 פעמים

כשהוזמן למשפט טען כבודו תמונה אחת סבבה אבל 6 תמונות משהו דפוק פה סתם צילמו אותי עברתי בירוק בכלל...

תכל'ס שוחרר נקי עם התנצלות ... 

לא מעשה חכם ולא ממליץ אבל אם קרה אז שתדעו שיש סעיף כזה

קשקוש בלבוש.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

עדכון:
במסדרון אף אחד לא סוגר עסקאות.
נכנסתי לחדר בו התקיים הדיון.
בפנים הייתה שופטת, קלדנית, תובעת ושלל עו"ד שסוגרים עסקאות.
כל העסק רץ מהר מאוד.
מתישהו הבנתי שאף אחד לא התייחס אליי אם אני יושב בספסל האחורי, עברתי קדימה, התשייבתי מאחורי התובעת היא הסתובבה קלטה אותי ושאלה אותי אם אני לבד או עם עו"ד. לבד עניתי.
"מה מספר התיק שלך?... תן ליד דקה."
עברה איתי על האישום, שאלה אם אני מודה, עניתי שכן. אמרה שאפשר לסגור על חודש על תנאי לשנה ו1500 שקל קנס. שאלתי אם יש יותר טוב וקיבלתי תשובה שלא. לקחתי את העסקה, קיבלתי פסק דין כתוב, אמרתי תודה לשופטת והמשכתי לדרכי.

יש כמובן גם 10 נקודות, אבל זה לא קשור למשפט ולא היה ניתן להוריד אותם.
מה היה חוסך לי עו"ד? אני מניח שכלום ושום דבר.

העיקר שאף אחד לא נפגע ואני בריא ושלם. סעו בזהירות.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 8

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם (נערך)
בתאריך 19.12.2023 בשעה 21:35, fatboy1340 כתב:

תנסה לתפוס את התובע לפני המשפט. תדגיש  עבר נקי. אם יציע 1500-2000 קנס, יחד עם שלילה על תנאי של מספר חודשים, כדאי לשקול בחיוב.

כפי שכתבתי, הצעה סטנדרטית. סביר להניח שחסכת לעצמך כמה אלפי שח על העורך דין. 

אגב, העסקאות כן נסגרות במסדרון, כנראה לא הגעת מוקדם מספיק

עריכה אחרונה על ידי fatboy1340
  • מעניין 1

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

שמח שהסתדר לך.

סע לאט...

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני 3 שעות, farkash7 כתב:

עדכון:
במסדרון אף אחד לא סוגר עסקאות.
נכנסתי לחדר בו התקיים הדיון.
בפנים הייתה שופטת, קלדנית, תובעת ושלל עו"ד שסוגרים עסקאות.
כל העסק רץ מהר מאוד.
מתישהו הבנתי שאף אחד לא התייחס אליי אם אני יושב בספסל האחורי, עברתי קדימה, התשייבתי מאחורי התובעת היא הסתובבה קלטה אותי ושאלה אותי אם אני לבד או עם עו"ד. לבד עניתי.
"מה מספר התיק שלך?... תן ליד דקה."
עברה איתי על האישום, שאלה אם אני מודה, עניתי שכן. אמרה שאפשר לסגור על חודש על תנאי לשנה ו1500 שקל קנס. שאלתי אם יש יותר טוב וקיבלתי תשובה שלא. לקחתי את העסקה, קיבלתי פסק דין כתוב, אמרתי תודה לשופטת והמשכתי לדרכי.

יש כמובן גם 10 נקודות, אבל זה לא קשור למשפט ולא היה ניתן להוריד אותם.
מה היה חוסך לי עו"ד? אני מניח שכלום ושום דבר.

העיקר שאף אחד לא נפגע ואני בריא ושלם. סעו בזהירות.

מה זה אומר חודש על תנאי?

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, fatboy1340 כתב:

העסקאות כן נסגרות במסדרון, כנראה לא הגעת מוקדם מספיק

אני לא יודע. אולי. הגעתי 40 דקות לפני. אף אחד לא סגר דילים במסדרון.
מה שכן אנשים נכנסו ויצאו מאולם הדיונים כמו בשוק , שעות הדיונים שמופיעות על הדף בכניסה לפרוטוקול בלבד. מניח ששם זה עובד ככה, אתה נכנס התובעת מדברת איתך תוך כדי שהעסק מתנהל, סוגרת עסקה, משם לשופטת ומדפיסים פסק דין.
די שוק, היה שם בחור במדי מעצר בתוך תא זכוכית במקביל לכל הדיונים הרגילים.

לפני 25 דקות, CiUiK כתב:

מה זה אומר חודש על תנאי?

אין לי שמץ, לא שאלתי. אני בונה על זה שהסטטיסטיקה שלי תישמר לכל הפחות. עבירה פעם ב-19 שנה.

דרך אגב לא אמרתי לה כלום על עבר נקי. רק שאלה אם אני מודה, אמרתי שכן, והיא הציעה את מה שהציעה, מניח שהיא ראתה אותי שם עם חולצה של מיפי והבינה שאני לא קשור לאירוע, אז טיפ שלי אליכם תגיעו עם חולצה של מיפי/הלו קיטי/משהו בסגנון יותר זול מעורך דין.

Miffy
Miffy - Wikipedia

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 33 דקות, farkash7 כתב:

אני לא יודע. אולי. הגעתי 40 דקות לפני. אף אחד לא סגר דילים במסדרון.
מה שכן אנשים נכנסו ויצאו מאולם הדיונים כמו בשוק , שעות הדיונים שמופיעות על הדף בכניסה לפרוטוקול בלבד. מניח ששם זה עובד ככה, אתה נכנס התובעת מדברת איתך תוך כדי שהעסק מתנהל, סוגרת עסקה, משם לשופטת ומדפיסים פסק דין.
די שוק, היה שם בחור במדי מעצר בתוך תא זכוכית במקביל לכל הדיונים הרגילים.

אין לי שמץ, לא שאלתי. אני בונה על זה שהסטטיסטיקה שלי תישמר לכל הפחות. עבירה פעם ב-19 שנה.

דרך אגב לא אמרתי לה כלום על עבר נקי. רק שאלה אם אני מודה, אמרתי שכן, והיא הציעה את מה שהציעה, מניח שהיא ראתה אותי שם עם חולצה של מיפי והבינה שאני לא קשור לאירוע, אז טיפ שלי אליכם תגיעו עם חולצה של מיפי/הלו קיטי/משהו בסגנון יותר זול מעורך דין.

Miffy
Miffy - Wikipedia

דעתי ורק דעתי, יצאת פיתה שבאת בלי עורך דין למה התובעת הכניסה לך אותה

לא נשמע שיצאת בזול

בלשון המעטה

• רעיון גרוע 5
פורסם (נערך)

אני לא יודע מה עו"ד היא "מוציא" לי באמת שלא.
ניחוש שלי שעו"ד היה גובה על הייצוג 1500 שקל בקלות, אז גם אם היה חוסך את הקנס מה זה עוזר לי?
אני בספק רב אם הוא היה משיג משהו טוב יותר מחודש על תנאי לשנה. העבירה הזו מוגדרת כחציה בנסיבות מחמירות, עברו יותר מ-5 שניות מאז שהרמזור התחלף לאדום, לדברי התובעת אין פחות מחודש תנאי לשנה בנסיבות האלה אבל אולי היא חירטטה אותי, יש מצב גדול.
הנקודות בכלל לא קשורות למשפט, וזה אמר לי עו"ד שהיה שם, הן עובדה מוגמרת (מצויינות בדו"ח שקיבלתי בדואר) ואין עליהן עוררין.

אולי יש עו"ד בקהל והוא יוכל לומר מה דעתו.
בכל מקרה מבחינתי יצאתי בזול. אני חי בריא ושלם. לא פגעתי באף אחד. הרשיון שלי נשאר אצלי, קיבלתי קנס ומגיע לי עונש אז פייר אני משלם אותו בשמחה, הלוואי והכסף יושקע בחוכמה.
בעוד שנה ירד התנאי.
בעוד שנתיים ימחקו הנקודות, האמת פחות, עברה כבר שנה ו-4 חודשים מאז אז מה נשאר? עד אוגוסט והם ימחקו.
אם אתה לא עבריין מה זה משנה לך?

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 2

פורסם
לפני 18 דקות, CiUiK כתב:

לא נשמע שיצאת בזול

בלשון המעטה

אם הבנאדם לא מפחד מנקודות כי אין סיבה שיהיו לו דוחות נוספים - אז זו האופציה הטובה ביותר עבורו, נניח שעו"ד היה מצליח אפילו למחוק את כל הנקודות ואת כל הקנס, (תרחיש היפותטי במקרה של עבירה מצולמת), אבל העו"ד עצמו היה לוקח 3/4/5 אל"ש,

הרווח בלקחת עו"ד בד"כ יהיה הפחתת נקודות או שלילה, אבל תשלום שכ"ט גבוה יותר מהקנס המקורי.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני כשעה, CiUiK כתב:

לא נשמע שיצאת בזול

בלשון המעטה

לדעתך אין כאן חשיבות.

או שיש לך נתונים סטטיסטיים מנותחים לגבי העונשים שמקבלים נהגים במקרים דומים שהגיעו עם ובלי עורך דין, או שהדברים שאתה אומר הם חסרי בסיס ונועדו בעיקר לגרום לאדם להרגיש רע עם הבחירה שכבר עשה ואין איך לשנותה.

בתור אדם שלא ידע מהו עונש על תנאי, אני אהמר על האופציה השניה.

עריכה אחרונה על ידי Be roo
  • אהבתי 6
  • תוכן חדש...