Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 965 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 16.11.2023 בשעה 19:27, razi_pazi כתב:

מעל 10,000 נשמע לי זול לתיבה חדשה אצל היבואן. לקליאו אמרו לי (בטון בו ברור שזו הצעה מזעזעת) 14,000 לתיבה משומשת. לפני מע"מ....  

הבהרה 2, כמובן שמדובר בתיבה משומשת, לא היתה להם בכלל אופציה לתיבה חדשה.

פורסם

אלנטרה רכב מצויין לליסינג בזכות הטבה של ההיברידי ( קצת פחות אחרי העליה הלא הגיונית במחיר והלא מוצדקת). כרכב פרטי - בחיים לא הייתי קונה אלנטרה.

אני לאחרונה קיבלתי את האוקטביה החדשה 1.5 ( שלא נטולה בבאגים לעומת היוצאת).

אם הרכישה של אלנטרה חדשה, כבר כדאי להזמין אוקטביה חדשה שיותר זולה מאלנטרה ואיכותית ממנה בכל רמה ( הייתה לי אלנטרה 2023 במשך חמישה חודשים).

אופציה נוספת שהתלבטתי עליה ולמי שעובר מאוקטביה כדאי לשקול - פורד פוקוס סטיישן ( כן, מודע לתדמית מהדור הקודם).

הדור הנוכחי עד כה מבטיח. יש לו את התא מטען הגדול, רכב מאוד מרווח, הרגשה של רכב גרמני, לא חסר לו כח - כל הדברים שיש באוקטביה. 

פורסם
לפני 20 שעות, Evil-u כתב:

הבהרה 2, כמובן שמדובר בתיבה משומשת, לא היתה להם בכלל אופציה לתיבה חדשה.

הגיוני לאור המחיר שקיבלתי לרנו.

ועדיין הטיפול שעשית הוא הטיפול הטוב ביותר האפשרי. שווה לשקול להשאר עם הרכב.

פורסם

הקיום היחידי למחיר מחירון של האלטרה היברידית זה ההטבת שווי שימוש בליסינג. ככה נגזר המחירון של הדגם ליסינג ובהתאם הדגם היותר מאובזר מתומחר (תוספת מצחיקה, שברור שזה נועד לשמר את המחיר מחירון של הליסינג. כשל שוק שכולם מרוצים ממנו חוץ מהצרכן.)

בשניה שההטבת מס מבוטלת, אף אחד לא יקח אותן (מעניין מה יהיה בשנה הבאה...). כמה מכרו אלנטרה 22 דגם ליסינג? כמה מכרו מהרמות איבזור שמעל זה?

כנל 23?

האמת יצא לי להיתקל באלנטרה 23 דגם מהודר ולא ליסינג ולא מונית. כנראה פרטית.

אני תוהה אם המחיר מחירון זה באמת המחיר מכירה.

אני לא רואה שום סיבה לשים כזה סכום על סדאן לא נוחה במיוחד אלא אם כן נוסעים קילומטרז ממש משמעותי.

פורסם
לפני 54 דקות, KipodYam כתב:

הקיום היחידי למחיר מחירון של האלטרה היברידית זה ההטבת שווי שימוש בליסינג. ככה נגזר המחירון של הדגם ליסינג ובהתאם הדגם היותר מאובזר מתומחר (תוספת מצחיקה, שברור שזה נועד לשמר את המחיר מחירון של הליסינג. כשל שוק שכולם מרוצים ממנו חוץ מהצרכן.)

בשניה שההטבת מס מבוטלת, אף אחד לא יקח אותן (מעניין מה יהיה בשנה הבאה...). כמה מכרו אלנטרה 22 דגם ליסינג? כמה מכרו מהרמות איבזור שמעל זה?

כנל 23?

האמת יצא לי להיתקל באלנטרה 23 דגם מהודר ולא ליסינג ולא מונית. כנראה פרטית.

אני תוהה אם המחיר מחירון זה באמת המחיר מכירה.

אני לא רואה שום סיבה לשים כזה סכום על סדאן לא נוחה במיוחד אלא אם כן נוסעים קילומטרז ממש משמעותי.

אתה יודע, זה עושה את המקרה שלי מול יונדאי ליותר הזוי, 

הייתי רוצה לאמר ראוי להלמד בבית ספר לסוחרי מכוניות בתור מה *לא* לעשות.

בא בן אדם רוצה את האלנטרה לאקסרי שעכשיו אני שומע ממך שמכרו בודדות ממנה אם בכלל, במודעות מלאה לחסרונות, בסוף 2023 בידיעה מלאה שדגם 24 שאני לא אתפלא אם כבר במלאי שלהם מקבל face lift, בתקופה של מלחמה שבה המוכרים פשוט יושבים ומגרשים זבובים,  מקבל את זה שהורידו לו 8000 ש״ח מהמחירון על הרכב (70 במקום 78 בלוי יצחק)  שלו, שם מקדמה.

בא לסגור עסקה ובסוף שומע רגע לפני העברת התשלום: ״שומע זה פחות, זה יהיה 54, אבל זה בסדר נכון? כי המחיר של המכונית עולה משמעותית תכף״.

כאילו, dude….

פשוט הלכתי

• לא הבנתי... 1
פורסם
בתאריך 16.11.2023 בשעה 16:37, KipodYam כתב:

בימים חמים, לתחושתי, לוקח יותר זמן לקרר את האלנטרה מאשר האוקטביה.

אני עדיין לא אומר שבאלנטרה המזגן מאוד חלש, אולי זה קשור גם לכך שהרכב היברידי.

פעם ראשונה שאני שומע על קשר בין חוזק או חולשה של המזגן לכך שרכב הוא היברידי. למיטב ידיעתי אין קשר.

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם
לפני כשעה, KipodYam כתב:

ב 2022 לא מכרו כי לא היה. הייתה רשימת המתנה מטורפת לרכב אבל לא היו רכבים. עוד סוגרים פערים משנת 2022.

האלנטרה הנוכחית היא לפני מתיחת פנים מה שעוד יותר הופך את העסקה ללא כדאית במחיר הזה.

גם נירו פלוס ב 175,000 שקל זה לא אמיתי.

פות"ש, כמו שכבר רשמתי, לעבור מאוקטביה לרכב קוראני או יפני זה לא פשוט.

אופציה מעניינת נוספת ( מעבר לפוקוס שהצעתי) אך רכב יחסית ערום לעומת האוקטביה והפוקוס, זה סיאט אטקה שמגיע במחיר טוב.

פורסם
לפני 21 דקות, asix כתב:

ב 2022 לא מכרו כי לא היה. הייתה רשימת המתנה מטורפת לרכב אבל לא היו רכבים. עוד סוגרים פערים משנת 2022.

האלנטרה הנוכחית היא לפני מתיחת פנים מה שעוד יותר הופך את העסקה ללא כדאית במחיר הזה.

גם נירו פלוס ב 175,000 שקל זה לא אמיתי.

פות"ש, כמו שכבר רשמתי, לעבור מאוקטביה לרכב קוראני או יפני זה לא פשוט.

אופציה מעניינת נוספת ( מעבר לפוקוס שהצעתי) אך רכב יחסית ערום לעומת האוקטביה והפוקוס, זה סיאט אטקה שמגיע במחיר טוב.

האמת בדקתי גם את נירו פלוס עוד לפני האלנטרה, בנסיעת מבחן הרגשתי שאני נהג שופרסל.

המחיר גם כן מגוחך ומתקרב למחיר הראשוני של טסלה.

פורסם
לפני כשעה, motior כתב:

פעם ראשונה שאני שומע על קשר בין חוזק או חולשה של המזגן לכך שרכב הוא היברידי. למיטב ידיעתי אין קשר.

שמע, אין לי מושג. לוקח את דברי.

אני יודע דבר אחד, באוקטביה כשהיתה חונה בחניון מקורה, היה נעים הרבה יותר מהר מאשר מאלנטרה.

באלנטרה כשהיא בשמש, לוקח הרבה זמן עד שהיא מתקררת. אתה שם על הכי קר, ואז מחפש עוד להוריד.

אז מבחינתי לאלנטרה מזגן חלש יותר. לא אומר שהוא מזעזע.  פשוט לא ברמה של האוקטביה.

אגב, היה ריח של עובש בהפעלה ראשונית אחרי זמן קצר. התלוננתי. החליפו פילטר במוסך המקומי (כי יותר זול להחליף פילטר במוסך המקומי מאשר להתחיל לשלוח את הרכב למוסך יבואן, לפתוח כרטיס וכו, זה התת טיפול של הליסינג. שאלתי אם זה פילטר בסטנדרט, אמרתי כלומר לא חתיכת בד, יש פילטרים עם פחם םעיל, סיבי כסף וכו). בינתיים השתפר, עוקב.

• מבאס 1
פורסם

ההתרשמות הלא מדעית שלי היא שבאוקטביה (וכנראה בכל רכבי הקונצרן למעט רכבי מיני כנראה) המזגנים מאוד חזקים.

לא חושב שקשור להיברידי. 

פורסם

דווקא באוקטביה בדור האחרון פישלו בקטע של המזגן אבל לא בגלל עוצמתו אלא בגלל מיקום פתחי המזגן. הם ממוקמים נמוך מדי ואנשים שסובלים מחום סובלים מכך.

• מעניין 1
  • תוכן חדש...