Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1002 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדומה לשרשור כמו בפורומים בחו"ל,

חשבתי שיהיה נחמד לעשות גם פה.

כל אחד מוזמן לשתף את מוצרי הדיטיילינג שקניתם היום,

או בכל זמן שתקבלו מוצרים ותרצו לשתף עם הקהילה.

וגם לשאול שאלות ולדון על המוצרים.

אני אתחיל עם הזמנה שעשיתי לפני ראש השנה, וקיבלתי אתמול.

מימין לשמאל:

מגבת ייבוש Silkdryer.

אפליקטורים ליישום חומר מחדש לצמיגים.

חומר לצמיגים Q2 Tire.

אוטם צבע למדבקות PPF Maintain.

חומר לניקוי חישוקים Iron Wheel cleaner.

שמפו עם יכולת ניקוי למדבקות PPF Wash.

20230923_104704.jpg

• אהבתי 2
פורסם

הלכת על הביוקר :-) האמת שעוד לא יצא לי לנסות את המוצרים של Geyon. הם כמובן ברשימה אבל פשוט לא יצא לי. 

לא יודע אם זה דיטיילינג, אבל רכשתי איירבראש, ניירות שיוף של KOVAX ועוד כמה שטויות לתיקוני צבע נקודתיים. יש לי עוד המון מה ללמוד ובעיקר להתנסות (גם לשדרג קומפרסור) אבל תיקון אחד על שפשוף שעשו לי ברכב בגודל של 10 ס"מ רדיוס ושכלל גם קצת PDR, יצא לא פחות ממדהים, למרות שעשית כמעט את כל הטעויות האפשריות :-) ונאלתי לעבוד המון על תיקונים. אם מסתכלים עם פנס נקודתי בלילה אפשר לזהות את כל הטעויות אבל באור יום או לילה אף אחד לא יכול להבחין שנעשה תיקון, גם לא ממרחק של 10 ס"מ. כמובן שגם צריך לומר תודה למי שהכין לי את צבע הבסיס שעשה התאמה טובה מאוד, אין 100% אף פעם אבל עם טכניקה נכונה, ובעיקר הכנה, אפשר להגיע לבלנדינג מעולה. כמובן שכל זה רק לכיף, פשוט אמרתי לעצמי שאם גם כך צריך לצבוע כנף שלמה אז שאלמד משהו חדש. זה גם גרם לי להבין מדוע כל ה"צבעתי רכב שלם ב-3000 שקל" מתפרק לאחר שנה כי עבודת הכנה כמו שצריך לרכב שלם זה לבדו צריך לעלות יותר מ-3000 שקל. 

אההה, בעצם כן הוספתי כמה מוצרים חדשים, פדים וקומפאנד 400 של מנזרנה, עדיין לא הגיע אז ממתין למשלוח. הזמנתי גם חומר לשחזור פלסטיק שרוף, באופן אבסורדי הפלסטיק היחיד ששרוף אצלי נמצא בכלל בתוך תא הנוסעים (חלק פלסטיק על המושבים). צפיתי בכמה סקירות, נדמה שהמוצר עמיד, בעל כיסוי טוב וגימור מט כמו שאני מעדיף.

61SzwR+zHHL._SL1350_.jpg

71KkqW2wFwL._AC_SL1500_.jpg

719CtZQ36xL._AC_SL1500_.jpg

71uVydWosdL._AC_SL1500_.jpg

• אהבתי 1
  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...