Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לקחתי  לבדיקה רכב בן 10 שנים מדגם יונדאי I20.

בדוח רשום משהו שמדאיג אותי... הרכב עבר תאונה שפגע בשאסי.

פירוט: פגיעה בקורה אורכית מאחורה צד שמאל, כתוצאה מכך הוחלף מכסה תא מטען ותיקון צבע ופחחות בתא המטען.

לאחר התייעצות עם בודק הרכב אמר שאין שינוי בזוויות הרכב, הדלתות ניסגרות פיקס ואין השפעה בנסיעת הרכב והוא הגדיר את זה בדוח כליקוי עם משמעות נמוכה.

חוץ מזה המנוע בסדר עם שינוי בלחצים של 4% ואני יודע שמותר עד 9%.

מה הייתם אומרים על זה? 

עריכה אחרונה על ידי ניקיטה גלפמן
פורסם

אולי מדובר על קלה שילדה,אישית הייתי נמנע מרכב עם תאונה כזאת, להבא תבקש דוח סליקה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

במקרה של תאונה הרכב הזה יכול לעשות את ההבדל בין פציעה למוות. תעשה את החשבון שלך לבד

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

• ספונסר פורום
פורסם

אני מנחש - יונדאי I-20 זה רכב שבסיכוי גבוה החל את חייו בתור ליסינג.

רוב מוחלט של חברות הליסינג לא מבטחות את צי הרכב שלהן בביטוח מקיף - וזה נתון מאד משמעותי שאני חוזר ומזכיר גם בפוסט הזה שלי - ולכן לא תמיד ניתן להבין את חומרת התאונה מדו"ח סליקה של חברות הביטוח.

במקרה שלך לא כתבת מי המוכר (סוחר? פרטי? ) ומי המכון, ולכן אומר רק שברמת העיקרון רצוי מאד להימנע מקניית חתול בשק (מבחינת איכות הנסיעה - ישר או ש"אוכל" צמיגים עקב יישור לקוי, רעשי רוח וחדירת מים, כמובן התנהגות כביש לא תקינה וסימטרית ואף כשל חמור במידה ותקרה שוב תאונה באותו אזור ברכב). אם כבר שלדה - אני מדגיש 2 נקודות: עדיף מכה מאחור מאשר מקדימה או מהצד, והמחיר חייב לשקף זאת!!

במידה ואין מחיר ממש מיוחד שהוצע לך ברכב הנ"ל - תעבור הלאה.

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

פורסם

ככל שמדובר בדגם נפוץ - לא מכניסים ראש בריא למיטה חולה. ולגבי הזוויות - בודק זהיר היה אומר שהוא לא יכול לדעת, ויש לבצע בדיקה מקיפה.

לו אני במקומך - הייתי מוותר. לא משנה גם אם המחיר מפתה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

רכב שהלוחות מוצפים בו, מה לך לקחת אחד שעבר תאונת שילדה

בתאריך 15.9.2023 בשעה 12:01, ניקיטה גלפמן כתב:

אין שינוי בזוויות הרכב

אם הוא בדק את זה, או יש לו מושג איך בודקים את זה, מגיע לו אלוף הארץ בבדיקת רכבים. 

אגב לדעתי ככל שבעל הרכב ידע על התאונה ולא עדכן אותך מגיע לך שיחזיר לך דמי הבדיקה, זה דבר שכל מוכר סביר מגלה. 

עריכה אחרונה על ידי Jack457

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

• תוכן חדש...