Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חניתי באדום לבן בגבעתיים. לפני חנה רכב גם באדום לבן.

יצאתי מהרכב לכמה דקות והמצלמות המשיכו לצלם. רואים את הפקח מגיע מתקתק את המספר של הרכב לפני ולא שם דו"ח. אח"כ בודק את שלי וכן מדפיס דו"ח לרכב שלי ואז וממשיך בדרכו. 

לא בדקתי אם לרכב לפני יש תו חנייה של גבעתיים. 

האם זו אכיפה בררנית? יש מה לעשות? 

פורסם

אם לא בדקת, מאיפה יש לפורום כוחות לניחוש?

אם יש לו תו חנייה או תו נכה, או שסתם כבר חטף דו"ח לפני רבע שעה... אין אפשרות לדעת.

מה שאני לא מבין זה איפה אתה נמצא בסיטואציה. יושב באוטו ומביט בפקח בזמן שהוא כותב לך דו"ח? יושב בבית קפה ומתצפת על האוטו בזמן שהאוטו חוטף דו"ח?

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לרכב השני לא היה תו נכה ולא היה דו"ח על השמשה.

אני לא הייתי ברכב שלי כמובן. כשהגעתי הביתה הורדתי את הסרטון מהמצלמה הקדמית. 

• רעיון טוב! 1
פורסם

לא תמיד התג על השמשה, תו נכה מוזן במסוף
איזה סיבה יש לפקח להשקיע בהזנת הפרטים ולא לנפק דו"ח?

• אהבתי 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני כשעה, ArikB כתב:

לרכב השני לא היה תו נכה

אולי ההרכב רשום במערכת כבעל תו נכה, הגם שלא שם את התג בחלון.

הפקח רואה את זה במחשב

פורסם

אם המצלמה שלך קלטה את מספר הרכב שלפניך - תבדוק האם הוא רשום כרכב נכה,

אם כן - זה ההסבר,

אם לא - תיאלץ להמשיך הלאה בחיים בלי להבין מה הסיפור

פורסם

התבלבלת. סלח ואל תשכח.

לא חבל על 250 ש"ח?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...