Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרעיון הוא יפה והיוזמה מבורכת גם קטעי עריכה יפים רק חבל שהרבה לא רואים למעט סאבים שזזים. אולי בפעם הבאה ניראה קצת בניות קצת את חברי הפורום קצת לטעום מהאווירה שמסביב.

פורסם

באמת חבל שזה מה שהתלהבת ממנו הקטע של הסאבים, כי הייתי רוצה לראות קצת חברים מהפורום, רכבים, וגם כל מיני בניות...

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

אני גם חושב שזה היה קצת יותר מעניין מהסאב של מיקי שרק זז זז זז זז זז אלוהים הוא זז חזק!!!

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

נירשם לפני ולפעמים הבאות ילקח בחשבון ובכובד ראש. מבטיח שבמפגש הבא יהיו סירטונים של חברי הפורום ושל הבניות בתוך הרכב ופאנלים וכדומה .

יום טוב.

תודה אלון על עריכת והעלאה של הסירטונים.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

הייתם מגוונים טיפה בנות טיפה מכוניות...(:

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם
הייתם מגוונים טיפה בנות טיפה מכוניות...(:
נירשם לפני ולפעמים הבאות ילקח בחשבון ובכובד ראש. מבטיח שבמפגש הבא יהיו סירטונים של חברי הפורום ושל הבניות בתוך הרכב ופאנלים וכדומה .

יום טוב.

עריכה יפה אבל חצי מהסרטון של הסאב שלי באמת טיפה מוגזם ....

יום טוב.

יום טוב..........

פורסם

זה היה צפוי , אדי נשמה -זה הכל מאהבה [ואני מקווה שזה הדדי]:wink:

ושוב מפגש הבא אני בניגוד לפעמים קודמות ישקיע באמת בצילום תמונות וסירטונים רציניים שהוקדשו לצילומן מלאכת מחשבת. ולא סתם תמונות מזדמנות חאפריות.

• תוכן חדש...