Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כשבוע נסעתי על חול די קשה- היה שם איזה שהוא אירוע (יותר מ 300 כלי רכב נסעו על אותו כביש עפר)- בקיצור- כנראה שנשפך באמצע ה"כביש" אדמה (אם זה משנה- גוון אדום רך) - בקיצור- האדמה הגבוהה הייתה במרכז כביש העפר בעוד בצדדים היה נמוך- האוטו שלי כנראה נמוך מדי (פיאט טמפרה 94)-

בקיצור1- האוטו שיטח את האדמה כמו מגהץ.

בקיצור2- רציתי להוציא את האוטו- נסיעה ברברס - האוטו רק מתחפר.

אגב- בשלב כלשהו הגז הפסיק להגיב לי- אפילו שהייתי בניטרל ולחצתי על הגז המנוע לא משמיע רעש לא כלום- כאילו מת) - מישהו יודע למה זה?

בקיצור3 - נהג משאית טוב לב חילץ אותי משם- כשהגעתי הביתה חיכית שהאוטו יתקרר לחלוטין ואז שטפתי אותו במים- היה שם מקום מקדימה שיש כמה חורים אנכיים (לכיון הריצפה) שהיו מלאים באדמה- ניקיתי.

השאלה אם צריך לנקות עוד משהו?

בתודה רבה מראש...

פורסם

במקומך הייתי מחליף פילטר אויר ומנקה טוב טוב את בית הפילטר והצינורות

המובילים אליו.

פעם אחותי התחפרה עם פונטו במגרש חנייה (חולי) של הסופר (...) - בבית פילטר

האויר היה אפשר לשתול גרניום.

יובל.

:turn-l:
פורסם
במקומך הייתי מחליף פילטר אויר ומנקה טוב טוב את בית הפילטר והצינורות

המובילים אליו.

פעם אחותי התחפרה עם פונטו במגרש חנייה (חולי) של הסופר (...) - בבית פילטר

האויר היה אפשר לשתול גרניום.

יובל.

איפה הוא נמצא?

אתה יכול להדריך אותי?

תודה.

פורסם

קופסה גדולה מפלסטיק שחור בחלק העליון של המנוע - סגור בבורג וקליפסים, אם

אני זוכר נכון. צינור שרשורי מחובר לקדמת המנוע לאספקת אויר טרי. קשה לטעות.

:turn-l:
  • תוכן חדש...