Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1131 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני רוצה להזמין "עט" צבע (Touch-up paint) מקורי של מאזדה לביצוע תיקון נקודתי (האמת שבשתי מכוניות מאזדה, שני עטים בקודי צבע שונים).

אני כמובן מכיר את "טופ קולור" וכבר רכשתי משם יותר מפעם אחת תרסיסים אך אני רוצה להזמין הפעם צבע מקורי (ולא לבקש פחית מפחח במוסך מאזדה בארץ).

חוץ מאמזון ארה"ב (שם ישנו מוכר אחד ולא זול) לא מצאתי אתר המוכר "עט" כזה והמבצע שילוח בינלאומי לישראל.

אשמח להפניה לאתר אמין כזה.

תודה מראש על כל עזרה

• רעיון טוב! 1
פורסם

בעבר, לפני כמה שנים, הזמנתי מהאתר הזה. הצבע (לא סטנדרטי) היה מדוייק, והתאים לרכב. כדי לקבל תוצאה טובה, יש להזמין עט בסיס, עט צבע ועט לכה. זה לא זול.

לא מצאתי עכשיו באתר את האפשרות למשלוח לישראל.

פורסם

אם פותח השרשור לא רוצה תרסיסים, אלא רק עט, זה התחליף בשבילו.

שיחליט איזה מבין העטים שיש בשוק מתאים לצרכים שלו (משלוח לישראל, מחיר, התאמה לצבע הרכב).

• רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 7 שעות, carsgo כתב:

איזה צבע אתה צריך?

הזמנתי עט כזה בעבר לפי קוד צבע של הרכב שלי ונראה אפילו שמדובר במוצר מקורי.

https://www.ebay.com/str/northernlightsautosupply

הצבע היה ממש תואם

רק צבע? או עם פריימר ולכה וכו?

מה שpasat04 שלח אתה יכול לבחור מה אתה רוצה עם זה חומר מילוי וכו.

פורסם
בתאריך 21.5.2023 בשעה 23:02, pasat04 כתב:

בעבר, לפני כמה שנים, הזמנתי מהאתר הזה. הצבע (לא סטנדרטי) היה מדוייק, והתאים לרכב. כדי לקבל תוצאה טובה, יש להזמין עט בסיס, עט צבע ועט לכה. זה לא זול.

לא מצאתי עכשיו באתר את האפשרות למשלוח לישראל.

תודה, גם אין להם "עט" מקורי

לפני 9 שעות, carsgo כתב:

איזה צבע אתה צריך?

הזמנתי עט כזה בעבר לפי קוד צבע של הרכב שלי ונראה אפילו שמדובר במוצר מקורי.

https://www.ebay.com/str/northernlightsautosupply

הצבע היה ממש תואם

אני מחפש "עט" מקורי של מאזדה  בקוד צבע 47A (לבן קרמי)

לפני כשעה, cohen motor 377 כתב:

רק צבע? או עם פריימר ולכה וכו?

מה שpasat04 שלח אתה יכול לבחור מה אתה רוצה עם זה חומר מילוי וכו.

כיון שמדובר בממש נגיעה של אבן שעפה ושפשפה את הצבע, משהו כמו 2 מ"מ ב-3 נקודות, על תיקון הצבע אוכל למרוח לכה (יש לי מתרסיס שאוכל להתיז לכלי קטן וממנו לנגוע עם מקלון)

נראה שבלית ברירה אקנה בארץ

תודה וחג שמח

• רעיון טוב! 1
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
בתאריך 15.5.2023 בשעה 20:46, IME כתב:

שלום,

אני רוצה להזמין "עט" צבע (Touch-up paint) מקורי של מאזדה לביצוע תיקון נקודתי (האמת שבשתי מכוניות מאזדה, שני עטים בקודי צבע שונים).

אני כמובן מכיר את "טופ קולור" וכבר רכשתי משם יותר מפעם אחת תרסיסים אך אני רוצה להזמין הפעם צבע מקורי (ולא לבקש פחית מפחח במוסך מאזדה בארץ).

חוץ מאמזון ארה"ב (שם ישנו מוכר אחד ולא זול) לא מצאתי אתר המוכר "עט" כזה והמבצע שילוח בינלאומי לישראל.

אשמח להפניה לאתר אמין כזה.

תודה מראש על כל עזרה

הצלחת למצוא עט מקורי? אני גם מחפש

פורסם

ניסיתי להזמין באמזון ארה"ב. אמזון ביטלה את ההזמנה שעשיתי לאחר יומיים...

מעבר לכך, לא מצאתי ספק אמין (לדעתי) שמבצע משלוח של פריט כזה לישראל

אם תצליח למצוא אשמח כמובן להתעדכן וכך אעשה גם אני

• תוכן חדש...