Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

נראה שבסופש איזה האקר חגג או ניסה לחגוג על האשראי שלי.. אני מנסה לבטל את הכרטיס ונתקל באיזה מוקד ממוחשב שמתעקש לשאול אותי אם זה בארץ או בחול. זה משנה בכלל? מי ידאג לבטל את העסקאות הסוררות?

תודה

פורסם

לכל החברות יש מוקד חירום לחסימה מיידית של הכרטיס, תחפש קצת יותר.

אחרי החסימה הוא כבר לא יחגוג,

וביום ראשון בשעות העבודה תוכל לדבר בצורה מסודרת עם נציג/ה ויחד תקבעו מהו החיוב הלגיטימי האחרון.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 4 דקות, hans כתב:

לכל החברות יש מוקד חירום לחסימה מיידית של הכרטיס, תחפש קצת יותר.

אחרי החסימה הוא כבר לא יחגוג,

וביום ראשון בשעות העבודה תוכל לדבר בצורה מסודרת עם נציג/ה ויחד תקבעו מהו החיוב הלגיטימי האחרון.

הלינק באתר של לאומי לא עובד. השאלה אם זה משנה אם הכרטיס אבד בארץ או לא ..

אני פיזית בארץ אבל אני מניח שהתוקף שם יד על הפרטים של הכרטיס ולא הכרטיס עצמו

פורסם (נערך)

קודם כל הקפא את הכרטיס - או באפליקציה או דרך המוקד הטלפוני. ממש לא חשוב האם ההונאה בוצעה בארץ או בחו"ל.

אם יש לך Google wallet/Apple pay יופיע בהם מייד מספר כרטיס חדש כך שתוכל להשתמש בהם לתשלום (פיזי, לא באינטרנט).

מספר הטלפון של מוקד הביטולים מופיע על הכרטיס - 03-6178888 (ויש ניתוב למוקד הביטולים).

להנפקת כרטיס חלופי יש עמלה, אבל בשיחת טלפון תוכל לבקש לבטל אותה.

אותם עקרונות נכונים בכל חברות האשראי (ניסיון מר - בשנה האחרונה היו לי חצי תריסר ביטולים - ארנק שנגנב ובו 4 כרטיסים ושני ניסיונות הונאה).

עוד דבר - רשום את פרטי העסקות הלא לגיטימיות, קרוב לודאי תוכל להגיש בקשה להחזר באפליקציה, אני מניח שגם באתר. אני הגשתי בקשה כזו ל"ישראכרט" והכסף הוחזר תוך מספר ימים בצורה של זיכוי מול כל חיוב.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...