Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מתכוון לרכוש רכב ראשון עבורי.

בדקתי מספר רכבים (סופר מיני עד משפחתי), אבל מרוב היצע כבר לא סגור.

מחפש אמין ועם יכולות נהיגה מהנות. 

בינתיים אלו שהכי משכו לי את העין הן מאזדה 2 (מרגישה מיושנת ביחס למתחרות), קיה סטוניק (מנוע ה1.4 100 כ"ס נראה לי די מאיים על הביצועים), סיטרואן C3 (אמין?) וקיה ריו (אין הרבה מידע עליה).

אשמח לדעתכם בנושא.

(קיימת יונדאי I20, אבל נהגתי בדור הקודם - 2019, והגיר מרגיש לא חלק בכלל. פחות התחברתי).

עריכה אחרונה על ידי DannyMW
פורסם

המזדה אכן כבר דגם מיושן, אם כי אמין ביצועים לא רעים, אך צפוף מאחור.

הסטוניק חלשה, ולדעתי אין מקום כבר למנוע כזה היום ובטח במחיר הזה.

הסיטרואן גם כבר דגם ותיק, אך נח מעוצב ודי זריז אם כי בפקק או במצבים מסוימים יש רעד בגלל תיבת ההילוכים,לא גולם מרגישים זאת. לרכב יש רצועה שיכולה להתפורר לפני מועד החלפתה, לכן יש המלצה להחלפת שמן כול 10 אלף וטיימינג כול 4 שנים או 60 אלף, אף יש אחריות ל5 שנים.

הגיר ביונדאי החדשה שופר,וכך גם נוחות הנסיעה, היא מרווחת מהסיטרואן והמזדה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

המאזדה אכן דגם ישן אבל מספק הרגשה איכותית יחסית. cx3 במנוע 2.0  יהיה מהנה יותר אבל תידרש לרכוש רכב מיד שניה כדי לעמוד בתקציב. 

פורסם (נערך)

cx3 ברמות אבזור הבסיסית מגיעות עם מנוע 1.5 כמו של מאזדה 2, והמנוע מספיק חזק.

זה הרכב שהייתי קונה ( בחריגה קטנה מהתקציב ).

מה שלא הוזכר, זה שבעוד 3-4 שנים ככל הנראה את מאזדה ( גם 2 ובמיוחד cx3) ניתן יהיה למכור במחיר משמעותית יותר גבוה מאשר סיטרואן C3.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני שעתיים, Moshe c כתב:

המאזדה אכן דגם ישן אבל מספק הרגשה איכותית יחסית. cx3 במנוע 2.0  יהיה מהנה יותר אבל תידרש לרכוש רכב מיד שניה כדי לעמוד בתקציב. 

מזדה 2 Pure white הייתה איכותית, השאר מרגישות פשוטות.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 4 שעות, yulianx כתב:

מזדה 2 Pure white הייתה איכותית, השאר מרגישות פשוטות.

אני לא מסכים איתך. לדעתי פנים הרכב מספק הרגשה איכותית יותר ביחס לאחרות שצויינו ולדעתי מושבי עור לא מתאימים לאקלים בארץ ולכן בכל מקרה הייתי נמנע מתת הדגם הזה. 

פורסם

גם היונדאי מרגישה זולה עם משטחי פלסטיק גדולים וזולים, וגם הסיטרואן מרגישה פשוטה.

פורסם

אני מתחבר להצעה של vladclar עם מאזדה CX3, הוא עדיף על ה-2 בתנוחת הישיבה וגם באבזור הבטיחות אבל הוא אכן חורג מהתקציב, רמת אבזור אורבן המומלצת כבר עולה 132K.

מבין מכוניות הסופר מיני לטעמי סיאט איביזה מעניקה את התמורה הטובה ביותר למחיר. היא מרווחת, זריזה, מאובזרת ועולה 115K על הכביש ברמת אבזור סטייל. 

• תוכן חדש...