Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אזעקת רכב פועלת ללא סיבה - Chevy sonic 14'

מעבר לפיתרון נפתר ע"י Mr 44,
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1154 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 10 שעות, TZR84 כתב:

החוק שאוסר להתקין מערכת אזעקה באוטו אושר ב2010 ונכנס לתוקף ב01/2011.

לא ברור איך רכב שעלה לכביש ב2014 יש לו בכלל אזעקה מקורית או בהתקנה של היבואן.

מה שתוקן בחוק מ2017 זאת הוראה למי שכבר יש לו אזעקה להסיר אותה.

לכן, אני בספק גדול אם מדובר באזעקה מקורית

המערכת אזעקה ברכב היא מקורית ב- 100% נאמר לי בחברה,.

בנוסף הייתי היום אצל איש מערכות רכב שאמר לי את זה שאגב הוא השלישי בסבב הטירטורים שעשו לי וגם הוא נפנף אותי מהסיבה שלא מתעסקים עם זה ועליי לגשת לחברה שגם שם מנפנפים אותי ..

אני לא יודע מה בדבר החוק אך כרגע מה שמעניין אותי הוא שיש לי בעיה באזעקה ורק חסר לי שאיזה שכן סנוב יחליט להזעיק עליי משטרה.

בכל אופן .. כרגע אני אובד עצות ונראה כי באופק הוא להחליך את כלל מערכת האזעקה.

מצער אותי שבעלי עסקים שהלכתי אליהם מבחינתם אני כנראה לא מספיק רווחי עבור העבודה הזו ושלא נדבר על UMI אשדוד+אשקלון שלא מעוניינים לטפל בבעיה, ביזיון בעיני.

עריכה אחרונה על ידי Mr 44
פורסם (נערך)

אכן, האזעקה ברכבי הסוניק שנמכרו בישראל היא מקורית. גם ברגילות וגם בRS. אני גיליתי את זה והופתעתי מכך מעצם קיומה כי אזעקה רועשת אסורה בישראל עוד מלפני שהדגם עלה לייצור.

שלחתי על זה פניה לUMI לפני מספר שנים לברר את הנושא - אין עם מי לדבר הם לא מבינים בכלל במה מדובר ומבחינתם זה משהו שהותקן ברכב אחרי שנמסר. גם ב2 מוסכי הרשת (שלאחד מהם הוגדמה הפעלתה של האעזקה) לא היה שמץ על קיומה ולא היה להם מושג איך לבטל אותה..

בספר הרכב העברי לא מצויין דבר לגבי המצאות האזעקה הזו ובספר באנגלית אין שום אזכור על אפשרות ביטול שלה וגם לא ברשת כך שכל העניין תעלומה

מה שהכי דפוק באזעקה המקורית הזו - אם במקרה נגמרה הסוללה בשלט ופותחים את הרכב עם מפתח, הוא מוטרגת עד להנעת הרכב.. הזיה.

בכל מקרה לעניין - הכי סביר שאחד מחיישני הדלתות מזייף ומתריע מידי פעם על דלת פתוחה מה שמטריג את האזעקה. הייתי מתחיל בלבדוק את החיווט שלו בכל הדלתות לוודא שאין מגע רופף או קורוזיה קודם כל.

אישית אם הייתי מקבל דוח על הטמטום הזה הייתי תובע את UMI.

עריכה אחרונה על ידי dalet11

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם
לפני 4 דקות, dalet11 כתב:

אכן, האזעקה ברכבי הסוניק שנמכרו בישראל היא מקורית. גם ברגילות וגם בRS. אני גיליתי את זה והופתעתי מכך מעצם קיומה כי אזעקה רועשת אסורה בישראל עוד מלפני שהדגם עלה לייצור.

שלחתי על זה פניה לUMI לפני מספר שנים לברר את הנושא - אין עם מי לדבר הם לא מבינים בכלל במה מדובר ומבחינתם זה משהו שהותקן ברכב אחרי שנמסר. גם ב2 מוסכי הרשת (שלאחד מהם הוגדמה הפעלתה של האעזקה) לא היה שמץ על קיומה ולא היה להם מושג איך לבטל אותה..

בספר הרכב העברי לא מצויין דבר לגבי המצאות האזעקה הזו ובספר באנגלית אין שום אזכור על אפשרות ביטול שלה וגם לא ברשת כך שכל העניין תעלומה

מה שהכי דפוק באזעקה המקורית הזו - אם במקרה נגמרה הסוללה בשלט ופותחים את הרכב עם מפתח, הוא מוטרגת עד להנעת הרכב.. הזיה.

בכל מקרה לעניין - הכי סביר שאחד מחיישני הדלתות מזייף ומתריע מידי פעם על דלת פתוחה מה שמטריג את האזעקה. הייתי מתחיל בלבדוק את החיווט שלו בכל הדלתות לוודא שאין מגע רופף או קורוזיה קודם כל.

תשמע זה פשוט הזוי מה אני אגיד לך, מילא הייתה אזעקה נעימה וקצרה אבל ההתרעה זה גם הצופר של הרכב, תקיעות שופר בכל השכונה למשך 2 דקות שלמות.

דבר נוסף שאמר לי הבחור במוסך לפני ששלח אותי לדרכי בנפנוף קל זה שהוא קלט שכפתור תאורת פנים הרכב הייתה על OFF (מאז ומתמיד זה היה כך אצלי אבל שיהיה..)

ואז הוא טען שיש איזה DIMER שגורם להפרעה בחשמל (פאק בחיווט בכל רכבי שברולט באותם שנים לטענתו) ויכול להיות שזה גורם הבעיה.

מאז שחזרתי (7 שעות כבר) הנורת פנים על מצב "אמצע" ולא הייתה עדיין אזעקה, ביזארי ביותר.

אני לא חושב שזו הבעיה מהסיבה שתאורת פנים הרכב מתפקדת יופי כשפותחים דלת/סוגרים או נועלים אותו כשהיא במצב "אמצע", הנורה שם לא מקצרת או משהו שעלול לגרום להפרעה...

אבל אני ממתין בסבלנות, בכל זאת, חשמל זה לא הצד החזק שלי.

מודה לך על ההמלצה, לצערי היא קצת כבדה לי כרגע וכנראה שאחליף את כלל המערכת בקרוב אם לא אסתדר.

פורסם

בספק שיש קשר כלשהו לנורה.. ולא שמעתי או נתקלתי מעולם בבעיה עם הנורה והדימר ב2 רכבי סוניק שברשותי.

אני עדיין חוזר ודי בטוח שאחד מחיישני הדלתות מזייף וזה כל הסיפור.. בדוק את הכיוון הזה לפני שאתה רץ להחליף חלקים יקרים שלא יפתרו את הבעיה.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

• תוכן חדש...