Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 3 שעות, Transporter כתב:

שטויות

כל עסק מצליח יכול להיות יותר מצליח

ועל כל עסקה שלא נסגרה אפשר  להגיד "הלקוח מטומטם"

השאלה לאן אתה שואף להגיע

רושם ראשוני חשוב בכל מקום ובכל תחום ובכל דבר

כל עסק יכול להיות יותר מצליח ורושם ראשוני חשוב אבל מהצד השני רושם ראשוני של מצליח יותר מידי לענף יכול להרתיע לא מעט לקוחות.

כמובן שזה גם תלוי עיסוק וקהל יעד. כשאתה הולך למשל לרופא מומחה אחד מצליח ישרה עליך יותר תחושת ביטחון אבל כשאתה מחפש קבלן שיפוצים הוא ישרה עליך תחושת נוכל.

בעבודה מול עסקים זה בכלל משני כי אתה פשוט בודק בדן אנד ברדסטריט או bdi.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

ובאופן אבסורדי משהו, צץ לי בקבוצה מקצועית של פסיכולוגים... תואם מאוד את המקצוע.

WhatsApp Image 2023-04-03 at 14.27.14.jpeg

• אהבתי 1
  • מצחיק 2
פורסם

הכי אהבתי כשלא היה לי רכב בכלל, והלכתי לעבודה 10 דקות ברגל. למקומות רחוקים יותר הייתי נוסע על אופניים. רגילות. אופני עיר הולנדיות עם ארגז מקדימה וכסא ילדים מאחורה. מעניין איך העובדים שלי חשבו עלי אז, כשלחלק מהם היה אודי A5 או אלפא ג'וליה...

פורסם

עזוב מה העובדים שלך חשבו עליך. הם מכירים אותך מעבר לרכב.

השאלה איזה רושם אתה עושה כשאתה מגיע ללקוח בפעם הראשונה,

ואז כן בהחלט - להגיע עם אופניים זה הצהרתי לא פחות מאשר להגיע במרצדס S-קלאס.

באיזה קורס שעברתי נכנס אלינו בחור עם הרצאה מלומדת ומנומקת

על איך להיות מיליונר. נתן לנו את עצמו כדוגמה לצעיר שעושה מיליונים.

ניסה לשדל אותנו להירשם לקורס שלו וללמוד ממנו איך עושים את זה.

הוא הרצה בשעה האחרונה וירדנו יחד לחניון. שם הוא נכנס למאזדה 3 2008.

באותו רגע נמחק לי מהמוח כל מה שהוא דיבר במשך שעה, ומה שנשאר זה - כן, בטח...

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

קצת ילדותי השיח הזה, אבל שיהיה. נראה לי בכל זאת שאפשר לסכם את התפיסה שבבסיסו במשפט האלמותי של החמישייה הקאמרית ( לא בטוח שכולם כאן מכירים, קצת ותיק ) : " זה המוטו שלי וזה האוטו שלי ".

פורסם
לפני 13 שעות, חולה רכב#1 כתב:

@Night Driver לצערי לאור התנהלות מחפירה עם עסקים שדורגו כאמינים מאוד בדן אנד ברדסטריט, וחלק עם score של 54, אני כבר לא מאמין לחברות הדירוג. 

ואני לא מדבר על יחסי האנוש 

אף פעם אל תסמוך על הציון. קרא את הדוח.

פורסם

הרבה כתבו כאן על קניית רכבים יקרים בהקשרים של "מעמד" "נראות" "ניקור עיניים" "רצון להתבלט" וכו' וכו'

למה לא יכול להיות שיש אנשים שיש להם את היכולת ורוצים להתפנק ברכב שהוא מאוד מפנק נוח ויפה, בדיוק כמו שאנשים משקיעים בספה נוחה או שכשנוסעים לחופש מחפשים מלון שיש לו בדיוק את הרמה הזו באוכל ואת הבריכה ברמה הגבוהה ואת הפינוק המסוים ההוא,  אותו דבר אותם אנשים רוצים רכב שנותן להם המון פינוק והום גם יפה ויש לו המון פונקציות, להם יש את היכולת הכלכלית לזה ולכן הם מתפנקים בזה ללא שום קשר לאיך יסתכלו עליהם ועל רצון להתבלט וכו', למה זה לא מובן?

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
בתאריך 4.4.2023 בשעה 06:04, Night Driver כתב:

אף פעם אל תסמוך על הציון. קרא את הדוח.

מעולם לא אהבתי להתבסס רק על הדוחות, עם כל הכבוד אני לא מע״מ. 

אני מבצע עסקאות עם אנשים, לא מספרים. 

אני מעדיף להכיר את הבן אדם באופן אישי ולראות מה 

הרושם שהוא הותיר. 

עריכה אחרונה על ידי חולה רכב#1
פורסם

זה כשאפשר.

אם אני עובד מול משה הקבלן הקטן שנים אז לא צריך כלום אבל שיעקב בא עם המייבאך שלו ומציג את עצמו כקבלן גדול שבונה מתקן ענק אני מוציא דוח ומסתכל כמה זמן הוא קיים, כמה הוא משועבדומי הספקים שלו. אם אני מזהה שם קולגות אז מרים טלפון ושואל.

אחרי כל זה לוקח צ'ק באספקה.

• אהבתי 2

פורסם

היום יש חגיגה בשוק. 

קונים חברות עם ותק של הרבה שנים, חברות שנחשבות יציבות, מוציאים צ׳קים והבעלים הקודם מאשר אותם. 

לאחר מתן האישור מעבירים לבעלים החדש. 

פורסם
בתאריך 4.4.2023 בשעה 23:32, לנדרובר כתב:

הרבה כתבו כאן על קניית רכבים יקרים בהקשרים של "מעמד" "נראות" "ניקור עיניים" "רצון להתבלט" וכו' וכו'

למה לא יכול להיות שיש אנשים שיש להם את היכולת ורוצים להתפנק ברכב שהוא מאוד מפנק נוח ויפה, בדיוק כמו שאנשים משקיעים בספה נוחה או שכשנוסעים לחופש מחפשים מלון שיש לו בדיוק את הרמה הזו באוכל ואת הבריכה ברמה הגבוהה ואת הפינוק המסוים ההוא,  אותו דבר אותם אנשים רוצים רכב שנותן להם המון פינוק והום גם יפה ויש לו המון פונקציות, להם יש את היכולת הכלכלית לזה ולכן הם מתפנקים בזה ללא שום קשר לאיך יסתכלו עליהם ועל רצון להתבלט וכו', למה זה לא מובן?

ברור שיכול להיות, אפילו לגמרי מובן, אבל לא זה הנושא לו נדרש הפותח, הוא מחפש את הקשר בין ניראות לבין הצלחתו הנתפסת של בעל הרכב, אם תרצה, הקשר בין הפוזה למציאות.

פורסם
בתאריך 3.4.2023 בשעה 06:55, Night Driver כתב:

כל עסק יכול להיות יותר מצליח ורושם ראשוני חשוב אבל מהצד השני רושם ראשוני של מצליח יותר מידי לענף יכול להרתיע לא מעט לקוחות.

לא נתקלתי בכזה דבר "יותר מדי מצליח"

כמו שאני הולך למסעדה ורוצה לראות שיש שם המון לקוחות, כלומר יש תחלופה של חומרי גלם ויש ביקוש למקום

אף פעם לא נרתעתי ממסעדה "מצליחה מדי"

זה נכון לכל בעל עסק

בתאריך 3.4.2023 בשעה 18:22, BoazB11 כתב:

עזוב מה העובדים שלך חשבו עליך. הם מכירים אותך מעבר לרכב.

השאלה איזה רושם אתה עושה כשאתה מגיע ללקוח בפעם הראשונה,

ואז כן בהחלט - להגיע עם אופניים זה הצהרתי לא פחות מאשר להגיע במרצדס S-קלאס.

באיזה קורס שעברתי נכנס אלינו בחור עם הרצאה מלומדת ומנומקת

על איך להיות מיליונר. נתן לנו את עצמו כדוגמה לצעיר שעושה מיליונים.

ניסה לשדל אותנו להירשם לקורס שלו וללמוד ממנו איך עושים את זה.

הוא הרצה בשעה האחרונה וירדנו יחד לחניון. שם הוא נכנס למאזדה 3 2008.

באותו רגע נמחק לי מהמוח כל מה שהוא דיבר במשך שעה, ומה שנשאר זה - כן, בטח...

זה בדיוק ככה

בתאריך 3.4.2023 בשעה 21:18, naki220 כתב:

כלל אצבע אומר להתרחק מנובורישים כמו מאש

אז אתה תצטרך לוותר על חלק כדי של נותני שירות כמו עורכי דין, קבלנים, מסעדות וכו

זה הטבע הדפוק בחלק מהישראלים

אם לשכן שלנו יש בית מפואר ורכב יוקרה בוא נחפש מה דפוק בו כי למה הוא כן ואני לא

בתאריך 4.4.2023 בשעה 23:32, לנדרובר כתב:

זה בדיוק מה שרשמתי על אותה תקופה שהחזקתי טסלה

אתה משלם קרוב ל 300 אלף על רכב שלא נותן לך כלום ושום דבר, הנדסת אנוש על גבול המזלזלת -תקרת זכוכית שאפילו בתקופה הזאת של השנה אתה נכנס לרכב צלוי ומרגיש כמו עוף בגריל, אף אחד לא חשב שברכב של 300 אלף הגיוני לתת במתנה כיבוי בילט אין, כנ"ל המטען האלחוטי הפח שיש שם, שאם אתה מניח עליו את הנייד ונוהג עם ווייז או סתם בזמן שיחה, האחוזים יורדים במקום לעלות,  יעיל במקסימום לטלפונים משנת 2017, אז למה לא לחפש פתרונות לזה כשאתה  מוסר רכב בשנת 2022 ועוד ועוד

בתור שנהג על E קלאס לפני, מבין שהטסלה הזאת היא לא פחות מביזיון, ורק חיכיתי לרגע שאחזור למרצדס שמרגישה לגמרי עולם אחר

נכון, עם מרצדס אתה מקבל גם יוקרה, אבל למה אני צריך להתנצל על זה?

• תוכן חדש...