Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעולם שלנו מקווים לטוב ומתכוננים לרע. 

קשה לי להאמין שמשהו אכן ירים את הכפפה ויטפח את העיר הזו. 

אני לא רוצה להיכנס לשיקולים פוליטיים, בגלל שאני לא בקיא בחיים הפוליטיים בחיפה ומכיוון שזה אינו הפורום הנכון לכך. 

פורסם
לפני 21 שעות, harhanegev כתב:

היות ואנחנו בשנה לועזית שמסתיימת בספרה "3", והיות והספרות 3 ו 8 בסוף מספר של שנה לועזית הן סגולה טובה לשינויים לטובה בכל מיני דברים,

אני מאמין שציר התנועה המרכזי והחשוב "דרך הרים" ישופץ בחודשים הקרובים.

מרוה שגם רחובות מצולקים אחרים שלא טופלו, יטופלו.

כן טוב זה.

וזה שבאוקטובר יש בחירות לראשות העיר כנראה גם יעזור קצת, לא כמו הספרות 3 ו8 אבל גם זה יכול לעזור קצת.

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, stum כתב:

כן טוב זה.

וזה שבאוקטובר יש בחירות לראשות העיר כנראה גם יעזור קצת, לא כמו הספרות 3 ו8 אבל גם זה יכול לעזור קצת.

ולמה בדיוק אתה חושב שהזכרתי את הספרות 3 ו-8 ?

אלו בדיוק הספרות שמבשרות על הבחירות המקומיות.

פתאום כל הערים והעיירות מלאות בעבודות תשתית ועבודות גינון קוסמטי (בעיקר של חד שנתיים צבעוניים ויפים), ופתאום מחזור המכירות של חברת אקרשטיין ממריא מעלה מעלה.

עריכה אחרונה על ידי harhanegev
  • אהבתי 2

יונדאי i-20 ,  שמח שלא הקשבתי לשונאי הגיר הרובוטי.

פורסם

אתה לומד להכיר את הבורות ולהתמחק מהם... אין מה לעשות. אני בתור בעלים של רכב ספורטיבי כבר זכיתי להחליף בולם אחורי וגם נאבה.. ונראה שעוד אחת עכשיו בדרך ללכת. אני עכשיו גר בקריות, וגם שם המצב לא כזה מעודד.

פורסם (נערך)

הדרך היחידה להתחמק מהבורות שם זה באמצעות מסוק. 

כפי שאמרתי, כמות לא נורמלית של בורות ופגעי כביש… 

אבל בגלל שהוא עושה הרבה רעש, אני אשאיר אותו במחסן מתחת לבית בינתיים, ואסתובב בפיג׳ו 3008 שלי. 

עריכה אחרונה על ידי חולה רכב#1
  • אהבתי 1
  • תוכן חדש...