Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

4 כריכים ו 4 שתייה ב 2800 שקל?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת היא שגם אני טסתי לטיבאת בספטמבר האחרון, וטיסת ההלוך וגם הטיסת חזור יצאו בזמן. בהינתן שאיך שהשדה שם נראה והלחץ האטומי בכניסה לבידוק, מודה שזה מפתיע לטובה...

פורסם

צץ, אתה יודע. לפי התחושה באותו רגע.

כתבתי- זאת עבור  זלזול בנוסעים, אי מתן מזון ושתייה ככתוב בחוק ועגמת נפש.

מה רצית שאתבע - 100 שקלים מחיר הסנדוויצ'ים והשתייה? 

• מצחיק 2

סלע

פורסם

אותי מפליא שמערכת המשפט הרקובה והדפוקה בישראל עמדה לטובתך, כשאני תבעתי נוכלת שנתנה לי צק מזויף השתמשתי בשירות דואר ישראל בשליחות וכאשר הגעתי לבית המשפט למועד הדיון אמרו לי שלא ניתן לקיימו  כי אין הצהרה על כך שהנוכלת קיבלה את כתב התביעה ועלי לבצע זאת לבדי על אף ששילמתי לדואר ישראל על שירות שליח ולא קיבלתי מהם משהו רשמי, כך שאם אתם נוכלים פשוט אל תקבלו דבר דואר מבתי משפט ואתם מוגנים, בסופו של דבר יצאתי בהפסד זמן כסף ועצבים. 

פורסם
לפני שעתיים, סלע כתב:

כתבתי- זאת עבור  זלזול בנוסעים, אי מתן מזון ושתייה ככתוב בחוק ועגמת נפש.

סבבה. שיטת מצליח פינת מה שיוצא, אני מרוצה.

אין עוגמת נפש בחוק.

בסופו של דבר היה להם יותר זול לשלם מלהתדיין.

כאמור, סבבה.

לפני שעתיים, Mikelt89 כתב:

אותי מפליא שמערכת המשפט הרקובה והדפוקה בישראל עמדה לטובתך, כשאני תבעתי נוכלת שנתנה לי צק מזויף השתמשתי בשירות דואר ישראל בשליחות וכאשר הגעתי לבית המשפט למועד הדיון אמרו לי שלא ניתן לקיימו  כי אין הצהרה על כך שהנוכלת קיבלה את כתב התביעה ועלי לבצע זאת לבדי על אף ששילמתי לדואר ישראל על שירות שליח ולא קיבלתי מהם משהו רשמי, כך שאם אתם נוכלים פשוט אל תקבלו דבר דואר מבתי משפט ואתם מוגנים, בסופו של דבר יצאתי בהפסד זמן כסף ועצבים. 

זה החוק. לא קשור למערכת המשפט.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני שעתיים, falou כתב:

בסופו של דבר היה להם יותר זול לשלם מלהתדיין.

כאמור, סבבה.

ולכן תביעה חכמה. מחד מספיק כדי שיהיה נעים להתעסק ולקבל, ומאידך שלנתבע לא יהיה משתלם להתווכח. קצת כמו שחברות ביטוח קובעות מחיר השתתפות עצמית :)

• רעיון טוב! 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

כשארקיע פישלו לפני 15 שנה, לקחתי אותם לתביעות קטנות.

השופט חתר לפשרה ורמז שיפסוק הוצאות

קיבלתי 15 אחוז הנחה להזמנה עתידנית למשך שנה...

הכל עניין של על איזה שופט נפלת היי למזלך הם לא הגישו כתב הגנה והתייצבו לדיון.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

לפני 15 שנה לא היה חוק טיבי, ששינה את ההתיחסות לשינויי, ביטולי ואיחורי טיסות. 

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא מדויק. הם לא הגישו כתב הגנה, ולכן בקשתי לקבל פסק דין בהיעדר כתב הגנה.

לא היה דיון.

ניתן פסק דין בלי נוכחות הצדדים.

כתבתי להם מכתב דרישה על 2000 וכתבתי שבמשפט אני אתבע יותר.

למזלם הם שילמו כאן, בהוצאה לפועל היה עולה להם עוד יותר.

אני מניח שאולי אחוז אחד מהנוסעים תבע אותם.

חבל, אם ציבור הצרכנים היה עומד ומתעקש על זכויותיו, אני מניח שהשירות היה משתפר- אולי.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

סלע

פורסם (נערך)

ההתרשמות שלי (המקור הלא מהימן רשתות חברתיות) היא שיש הרבה מודעות לחוק טיבי ול-EC261/04. כמובן שזו רק התרשמות ולא מספרים אמיתיים. יש גם הרבה פרסומים של חברות המבצעות את התביעה לפי EC261 תמורת עשרות אחוזים מהפיצוי.

המקרה של פות"ש לא נכנס לקטגוריה הזו, למעט התלושים למזון ומשקה. שיחות הטלפון/פקס/דוא"ל הפכו כמעט לא רלוונטיות, לפחות בעולם המערבי, עם תפוצת טלפונים חכמים ווייפיי חינם בשדות התעופה. 

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 27 דקות, sperial כתב:

לפני 15 שנה לא היה חוק טיבי, ששינה את ההתיחסות לשינויי, ביטולי ואיחורי טיסות. 

אני תבעתי על שרותי תיירות ולמען הדיוק על מלון חלופי שסופק שלא היה ברמה או במיקום כתוצאה מרישום יתר (למרות שהחבילה נרכשה 6 חודשים לפני)
שלחו איזה כריש שהוא אומנם לא עו"ד אבל ללא ספק מכיר טוב את המערכת, הגיע ישר עם הצעת פשרה והשופט שלא היה בכלל ב Zין שלו לשמוע אותי שידל אותי לזנות.

אחרי כמה חודשים אישתי נסעה לאילת ואמרתי... יאללה ננצל את ההנחה.
אמרו לי לא! ההנחה היא בארקיע אינטרנשיונל ולא בארקיע ישראל
שילך להם הכסף על תרופות ואני פשוט עם ארקיע לא טס גם אם ימות העולם.

• אהבתי 2
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...