Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1273 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכם,

עשיתי תאונה קטנה בשכונה שלי, עיקום של הפח (הכנף נשרטה והתעקמה - צריך להחליף, והטמבון נשבר חלקית). חברת הביטוח של הפוגע הציעה לי לטפל ברכב במוסך הסדר שלהם, והם ישלמו. האם להסתפק בכך (נשמע לי סביר) בלי לערב את הסוכן שלי ובלי להביא שמאי, או לדבר עם הסוכן שלי שיתנהל מולם?

הרכב: קיה סיד 2016. 

תודה.

עריכה אחרונה על ידי גיא ח.
  • פיתרון
פורסם

קודם כל, מדבריך אני מבין שאין ויכוח מימאשם בתאונה. התחלה טובה, אבל זה עלול להשתנות.

חד משמעית - עכשיו טלפון לסוכן הביטוח שלך. תן לו להתמודד עם הביטוח של הפוגע, תן לו להתעסק עם הביורוקרטיה.

שני דברים לגבי בחירות שעליך לעשות:

1. מוסך לפי בחירתך, לא כזה שיעשה את העבודה הכי זולה לפי רצון חברת הביטוח. ממילא ההשתתפות העצמית היא של הפוגע, ולא משנה היכן אתה מתקן את הרכב. לכן בחר במוסך שאתה מכיר כאיכותי או כזה שקיבלת עליו המלצות.

2. שמאי - שוב, שכר טרחתו משולם על ידי הביטוח. בחר בשמאי שעליו אתה סומך. במידת הצורך שאל כאן (וציין איזור). גם הסוכן יוכל לכוון אותך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...