Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1274 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בסדר, יעשו גדר עם שער. 

אחרי שבוע (כנראה אחרי יום) השער יהיה פרוץ, והגדר תהיה שבורה בכמה מקומות אחרי שנדרסה באמצעות רכבי שטח / טרקטורונים / JCB שבמקרה היה בסביבה.

ואז העירייה צריכה שוב להוציא כסף מהקופה הציבורית רק כדי למנוע מאנשים להיכנס למנחת.

האירוע היה נמנע אם מי מהמעורבים היה משתמש במוח בשביל לחשוב. 

אי אפשר כל הזמן לחפש אשמים לפעולות שאדם ממוצע היה יכול להימנע מהן אם היה קצת יותר אחראי למעשיו. 

ובהחלט מוות מיותר. 

• אהבתי 4

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שישימו כמה בזנט"ים ושילוט אזהרה ויסגרו עניין.

מצד שני אם הם משתוללים, עדיף שישתוללו במנחת מאשר בכבישי הנגב.

• רעיון טוב! 2

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם

זה לא "במקום".

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 14 שעות, sperial כתב:

אם אין להם כסף והמסלול הזה מיותר - אפשר לעשות בר הרבה יותר זול: לקחת טרקטור ולחרוץ כמה חריצים עמוקים לרוחבו. כמובן להציב שלטי אזהרה. שהפרחחים ישבו את המכוניות שלהם.

ממה שזכור לי מהביקור האחרון שלי במסלול בדרך לאילת לפני שנה
הם חרצו חלק מהכביש ואי אפשר ממש לנסוע שם חלק בישורת הארוכה

כי החיים הם לא רק קו ישר PSI

פורסם
בתאריך 10.1.2023 בשעה 11:32, om2 כתב:

אני בעד שיסדירו שם את המקום.

אבל בתנאי שיגבו מחיר כניסה שיכניס מעט כסף לעירייה, כסף תחזוק שוטף של המקום (כולל כל מה שצריך. קפה/תה שירותים וכו' )שכולל גם ביטוח נזקים/חיים.

אפשר מחיר כניסה אחר להשתתפות במסלול ואחר לסתם לצפיה 

מסלול חופשי בלי פיקוח זה מתכון לאסון.

שייגבו כמה שצריך כדי לתפעל מסלול איכותי.

100, 200, 500, כמה שבא להם.

ספורט מוטורי זה לא מצרך חיוני, אם למישהו אין את הכסף שלא יקנה רכב ספורטיבי.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 44 דקות, יובל .מ. כתב:

מסכים, שיקחו כמה שבא להם, רק תפתחו כבר את התחום הזה ברצינות בארץ, תחרות (במחירים 😜) תבוא אחר כך

פורסם

מה עם להעביר את ההפעלה של המקום לעסק פרטי? עם שכירות לכמה שנים

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
בתאריך 11.1.2023 בשעה 11:34, יובל .מ. כתב:

למה רק למי שיש כסף יכול להנות מספורט מוטורי? זה ממש לא חשיבה נכונה!

אם אתם קוראים לזה ספורט, אז זה כמו כל ספורט אחר שיש בעולם כדורגל/קראטה/קפואירה/סקי שלג/באנ'י/מחול/שחייה/וכו'

בקיצור לא חסר פעילויות ספורטיביות שמתוקצבות ע"י מתנס"ים ועירייה, אז כמו שבכל דבר יש תקצוב או סבסוד,

גם בפעילות הזו העירייה יכולה(אפילו חייבת! כמו שאר פעילויות הספורט כמפורט לעיל') לעזור בקטנה.

ותאמין לי שלא חסר לעירייה או למדינה שלנו כסף לתקצב כאלו דברים, יש גם יש! ואנחנו חובבי הרכבים חייבים להוציא מהם את הכסף הזה!

וכמו שאני ואתה מתרגשים כל פעם מחדש לשבת מאחורי ההגה במצבים מסויימים, וזה משהו חזק שגורם לנו לשמחה לאושר ולסיפוק, אזי יוצא לנו,

שלמי שחובב את זה, זה נצרך מדי פעם כמו תרופה לנפש! וזה תרופה חיונית לכל דבר ועניין!

וזה לא נכון לומר שלמי שאין כסף לא ישתתף "בחגיגה".

זו דעתי ואני בטוח שאני צודק לגמרי!

ובדרך אגב, משהו יוכל לפרט לי מה שהיה שם? בתודה מראש.

פורסם (נערך)

@cohen motor 377סליחה? אני צריך לממן את ההובי שלך? אני מחזיק את עצמי מתלל לך thumbs down.

הזכרת לי את הליצן שלפני כמה שנים העלה כאן "דרישה" שהמדינה תממן לכל אזרח רכב, ולו בסיסי.

אין שום סיבה שהציבור יממן לך מסלול מירוצים או חופשת סקי.

מה שהקופה הציבורית צריכה לממן זה "ספורט עממי" - כזה שמצריך משאבים בסיסיים כמו מגרש, כדור או סלים, ומרבית הציבור יכול לעסוק בו לצורך שיפור הבריאות, חיי החברה ואפילו להרחיק נערים מהרחוב.

מסלול למירוצי רכב? שלם בעצמך. 

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 1

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 3 דקות, om2 כתב:

אז אתה בעד לממן גם שיעור נהיגה למעוטי יכולת?

ושיעורי טיסה?

ורכישת מטוס?

איפה הגבול עובר?

הכוונה לסבסוד ולא למימון.

לפני 4 דקות, om2 כתב:

אז אתה בעד לממן גם שיעור נהיגה למעוטי יכולת?

אמנם אין סבסוד על שיעורי נהיגה לנכים,(ככל הידוע לי, למרות שאני זוכר שכן.) אבל סבסוד בקניית רכב ואביזרים לנכים כן יש.

ולא התכונתי שתגזים למטוס, כי אחוזי חובבי המטוסים הם מועטים לעומת חובבי הרכבים.

וההוצאות אני מאמין יותר פחותות(מסתבר לא?!) מטייס וצפונה מזה.

ותאמין לי שהרבה מסכימים איתי!

כי כמו שיש כסף לחממות של קנאביס רפואי וכסף לתחזק את כל הדבר הפסיכופט הזה, יש גם כסף לדברים אחרים.

וספורט מוטורי זה סם רפואי בהחלט לכל מי שחובב את זה בנשמה.

לפני 6 דקות, sperial כתב:

@cohen motor 377סליחה? אני צריך לממן את ההובי שלך? אני מחזיק את עצמי מתלל לך thumbs down.

הזכרת לי את הליצן שלפני כמה שנים העלה כאן "דרישה" שהמדינה תממן לכל אזרח רכב, ולו בסיסי.

אין שום סיבה שהציבור יממן לך מסלול מירוצים או חופשת סקי.

מה שהקופה הציבורית צריכה לממן זה "ספורט עממי" - כזה שמצריך משאבים בסיסיים כמו מגרש, כדור או סלים, ומרבית הציבור יכול לעסוק בו לצורך שיפור הבריאות, חיי החברה ואפילו להרחיק נערים מהרחוב.

מסלול למירוצי רכב? שלם בעצמך. 

אני לא מסכים אתך בכלל.

למה אני צריך לממן חגיגות לעדה התורכית או הבוכרית(ושאר העדות) שכל עירייה עושה לפעמים?

אז כן כמו שאני ואתה ממנים את זה ושאר דברים כמו טיול לעובדי העירייה וז על חשבונך וחשבוני, אז לא יקרה כלום אם

המדינה שלנו תוציא קצת שקלים(בשבילה זה שקלים כן?!) בשביל ה"ספורט המוטורי" לכלל הציבור. (שכמעט כל גבר אוהב ויכול לעסוק בו)

פורסם (נערך)

@cohen motor 377אתה מץבאמת חושב שכל גבר מעוניין בספורטהמוטורי? יודע מה - אפילו אחד מאלף? כן. ברמה של לצפות קצת בערוץ חמישים ומשהו. אבל מכאן ועד לרכוש או לשכור רכב לימי מסלול? בודדים. וגם מבחינת עלויות זה עסק יקר מאוד.

אפילו הדרישות של @mikylפחות בלתי הגיוניות.

חוץ מזה - מה ההבדל בין סבסוד למימון? אין הבדל, חוץ מזה שסבסוד הוא בדרך כלל מימון ילקי ולא שלם.

עריכה אחרונה על ידי sperial

• תוכן חדש...