Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1274 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הספורט המוטורי אינו משהו שהמדינה צריכה להשקיע בו, ולו אגורה שחוקה. אין לו שום השלכה ציבורית חיובית. זו לא טיילת בחוף הים שבה אנשים צועדים כדי לשפר את כושרם הגופני (תורם לבריאות הציבור, וגם לתיירות, וזו תרומה כלכלית חשובה), ולא גן שעשועים שבו ילדים מפתחים מיומנויות גופניות וחברתיות למען העתיד. 

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לפני 11 דקות, הרקוליטו כתב:

אני רוצה סיבסוד לאופניים ומתקן אימונים קריטריום בכל עיר מעל 25000 תושבים. אחר כך יהיה לי אמצעים להשתתף בספורט מוטורי.

פרט, נמק, הסבר.

ואם הבנתי נכון, אז אתה מתכוון למתקני כושר?!

בדיוק זה. אם אתה מסתובב בטילת בתל אביב כל כמה מטרים יש לך מתקני כושר ולז כן יש כסף!

לפני כשנה ומשהו פתחו בפארק מנחם בגין מתחם לאימונים  חינם. מה לא היה שם?! איירפלורים, שקי אגרוף, מתקני משקולות, TRXים', עמדת DJ, ושלל אביזרים של ספורט,

והמקום היה שומם! הדי גיי היה מתוסכל על בזבוז הזמן שלו שאין לו למי לתת מוטיבציה, ומה?! המקום הזה נסגר רק עכשיו. ואת זה תושב צפון תל אביב מממן שאין לו שום

קשר לפארק מנחם בגין שבדרום תל אביב.(על כל המשתמע מכך)

פורסם

בחוף הכרמל יש מתחם כזה ואנשים עומדים בתור כדי להתאמן.

בפעם השלישית והאחרונה: ספורט מוטורי אימונספורט לציבוכ האחב. זה הכל.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 35 דקות, sperial כתב:

אין לו שום השלכה ציבורית חיובית.

פחות תאונות, פחות רעש בלילות כשיש מקום ספציפי עבור המירוצים שמתבצעים כיום על גבי הכבישים הציבוריים, נהגים יותר טובים כי הם מקבלים הדרכה והסברים, מיסים שיכנסו בעקבות תפעול המסלול מירוצים, מעגל תעסוקה שמספק עבודה לאנשי היישוב במסלול עצמו וכל העסקים מסביב. בטח אם אני אחשוב יותר טוב אז אמצא עוד..

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
  • אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 21 דקות, cohen motor 377 כתב:

פרט, נמק, הסבר.

ואם הבנתי נכון, אז אתה מתכוון למתקני כושר?!

בדיוק זה. אם אתה מסתובב בטילת בתל אביב כל כמה מטרים יש לך מתקני כושר ולז כן יש כסף!

לפני כשנה ומשהו פתחו בפארק מנחם בגין מתחם לאימונים  חינם. מה לא היה שם?! איירפלורים, שקי אגרוף, מתקני משקולות, TRXים', עמדת DJ, ושלל אביזרים של ספורט,

והמקום היה שומם! הדי גיי היה מתוסכל על בזבוז הזמן שלו שאין לו למי לתת מוטיבציה, ומה?! המקום הזה נסגר רק עכשיו. ואת זה תושב צפון תל אביב מממן שאין לו שום

קשר לפארק מנחם בגין שבדרום תל אביב.(על כל המשתמע מכך)

קריטריום זה מסלול אספלט טבעתי שמש לתחרויות ואימוני אופניים ( לא מחייב שהמסלול יהיה בצורת טבעת והוא יכול להיות לדוגמא גם איזור תעשייה שלא פועל בשבת )

במועצה אזורית מגידו קיים דבר כזה סמוך למוסד החינוכי הרי אפריים. הבעיה שאין הפרדה בין הלכים לרוכבי אופניים ובישראל כמו בישראל תמיד יהיה איזה טרקטורון.

פורסם
לפני 4 דקות, הרקוליטו כתב:

קריטריום זה מסלול אספלט טבעתי שמש לתחרויות ואימוני אופניים ( לא מחייב שהמסלול יהיה בצורת טבעת והוא יכול להיות לדוגמא גם איזור תעשייה שלא פועל בשבת )

במועצה אזורית מגידו קיים דבר כזה סמוך למוסד החינוכי הרי אפריים. הבעיה שאין הפרדה בין הלכים לרוכבי אופניים ובישראל כמו בישראל תמיד יהיה איזה טרקטורון.

מגניב!

אני לא אומר שמה שאתה אומר זה אינו נכון.

גם למי שרוכב על אופניים צריך לדאוג בשבילו, ובגלל זה בכל הפארקים שאני מכיר יש "כביש לאופניים".

תל אביב, רמת גן, הרצליה, וכו' גנבו טיפה מרוחב של נתיב הכביש למען רוכבי האופניים.

פורסם

בפארקים לא ניתן להתאמן כשאין הפרדה לחלוטין כאשר דבוקה של רוכבי אופניים רוכבת 40 קמש ממוצע ( זה אימון אופניים לא טיול ).

להשתמש היום במסלול מרוצים עולה בין 350 ל 450 שח לאדם לארבע שעות כאשר המפעיל מנסה להכניס את הכמות המקסימלית שהמסלול יכול להכיל בזמן נתון.

לשכור רכב מרוץ עולה 400 שח לעשר דקות.

היום אף מסלול לא פועל שבעה ימים בשבוע, רק בפצאל יש יום פתוח שאפשר להגיע ללא תיאום מראש לחתום על הטפסים ולעלות על המסלול.

כך שנראה לי שעדיין הביקוש לא מצריך פתיחת עוד מסלולים.

פורסם

אני טוען אחרת יש ביקוש, אבל בשביל לפתור את הבעיה צריך קודם כל להקים מסלולים, לאפשר כלל הניתן איפה שניתן להקים או להפוך מסלולים ישנים למסלולי מירוץ.

אחרי זה לתת לשוק לעשות את שלו ולאפשר הקמת מסלולים בכל הארץ.

אני לא חושב שהמדינה צריכה לממן אבל כן צריכה להשים רגל במקום שמועד לפורענות.

כפי שיש לנו ערוץ ממשלתי (תאגיד כאן 11), בתי חולים ממשלתים ובתי חולים פרטיים וכדומה.

אני חושב שהמדינה צריכה להרים את הכפפה ותמכור/תחכור את המסלול למשקיע פרטי.

בחוזה שתשים איזונים ובלמים מתאימים כמו מניעת רעש, פיתוח המסלול והשקעה כוללת באזור. בסגנון BOT, כנ"ל באזור הצפון שתאפשר כזה דבר.

• אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

@DareDevil האוכלוסיה שפעילה במירוצים הפיראטיים היא אוכלוסיה שלא תטרח להגיע למסלולים המסודרים ובוודאי לא תשלם תמורת השימוש. בעצם, זה מה שקרה בדימונה, ואם המסלול הזה היה סגור הפרחחים היו מוצאים לעצמם מקום אחר "חינם". 

נושא האופניים מתחלק לשניים: אופניים ככלי תחבורה נטו שצריך להקצות לו שטח, אפילו על חשבון כבישים (ועמדתי בעניין הזה זהה לעמדה בעניין הנת"צים, כפי שמתבטאת בשרשור הפוליטי, למרות שאישית איני רוכב, ומקום מגורי אינו מתאים לרכיבה בגלל הטופוגרפיה). החלק השני הוא החלק הספורטיבי - וגם כאן ההקצאה מוצדקת, קודם כל כיוון שמדובר בספורט שמפתח בריאות, ושנית כיוון שמדובר באוכלוסיה הרבה יותר גדולה מזו שמעוניינת במירוצי מכוניות. 

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

• תוכן חדש...