Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומות,
בהמשך לשרשור שבו בדקתי וחקרתי, חבר מהעבודה השאיל לי כרטיס סים בתוקף, של דואר ישראל, לנסיעה דחופה שלי לאירופה.
השאלה שלי היא האם הוא מוגדר למס' הנייד שלו או שלא מעניין אותו (את הכרטיס...) לאיזה נייד דוחפים אותו?
באתר של הספק - https://world8.co.il/
לא מצאתי מענה.
תודה מראש לכל מידע.

פורסם

כרטיס סים יש לו מספר משלו והוא לא מקושר לכלום

יתכן ויש לו מספר ישראלי ואז אתה יכול לעשות עקוב אחרי, אבל זה עדיין לא פותר את בעיית ה SMS

אם יש לך מכשיר שתומך ב esim אז זה גרושים ומאוד מומלץ

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אתה "נכנס לנעליו של בעל הסים" כלומר, במענה או בשיחה יוצאת תזוהה במספר הנייד כאילו מדובר בנייד של החבר בו הוכנס הסים המושאל.

פורסם (נערך)

הסים מקבל מספר בריטי זמני. תוכל לדעת את המספר עוד בארץ.

אתה יכול לקבל גם מספר ישראלי זמני. באתר:

image.thumb.png.2adceb3dcee8436530c32e41a1c303ab.png

וגם

image.thumb.png.79c14e6f768809a02aa0034a9cb499e6.png

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
פורסם (נערך)

זה סים אנונימי, איניניודע לאיזה מדינה הוא משוייך. מכל מקום, וודא עם בעל הכרטיס שלא מוגדר עליו שום שירות בעל משמעות.

אני נוהג לצאת עם שני מכשירים (או מכשיר עם סים כפול) - האחד עם המספר הקבוע (וחוסם לגלישה בחו"ל בהגדרות) ושני עם סים חו"ל ( בשנים האחרונות גלובאל סים של פלאפון) 

הכרטיסים הבינלאומיים האלה נמכרים כפריפייד, ואינם מחליפים את הסים הקבוע. אם אתה נוסע לחו"ל מדי פעם קנה אחד, זו פרוצדורה של כמה דקות. הגלובאל סים הוא עם מספר ישראלי, ואני מפעיל עקוב אחרי אליו.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...