Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

השבוע פיאסטה 2011 (1.4 אוטו') שברשותי התחילה "לגמגם" (האוטו משתנק) בעת נסיעה של בת הזוג. היא חזרה הביתה, תוך כדי הטענה שזה קורה רק כשעומדים. לאחר התייעצות עם המוסך - שטען שאם יש נוזל קירור ושמן סביר לנסוע - יצאתי אל הדרך אליו. בערך בשליש הדרך נדלקה לי נורת צ'ק אנג'ין וגם התחלתי להרגיש את הגמגומים בנסיעה ולא רק בעמידה. המשכתי עד למוסך.

במוסך אבחנו נזילה מאטם ראש המנוע \ פקק מים. החליפו את האטם, פקקי מים, ואת הפלאגים. בעת הנסיעה חזרה הרגשתי גמגום קל, שחלף אחר מספר שניות. חשבתי שזה עניין של איזשהי "שארית" וזה פשוט יסתדר, אך גם בת הזוג הבחינה בכך בעת נסיעה.

אני כמובן אפנה למוסך ביום ראשון, אך מעוניין להתייעץ עם באי הפורום לגבי העניין. האם יש לכם תובנות מעניינות לגבי מצב כזה? כמה עניין כזה לדעתכם אמור להיות "חמור" מבחינת עתיד הרכב?

פורסם

בעת הנסיעה למוסך הרכב התחיל לגמגם באופן משמעותי בדרך. עצרתי בתחנת דלק וזיהיתי חוסר בנוזל קירור (לא בדקתי בתחילת הנסיעה). לאחר התייעצות עם המוסך, בחרתי למלא נוזל קירור ולנסוע עד למוסך.

בוצעה החלפה של סליל הצתה.

נסעתי כ 80 ק"מ לאחר ההחלפה ועושה רושם שהמצב תקין. גובה נוזל הקירור יציב (לא ברור לי למה היה חוסר קודם, אם המוסך הוציא כך את הרכב זה די מרגיז).

עושה רושם שהרכב רועד קצת יותר מקודם, אם יש למישהו רעיון מדוע - אשמח לדעת.

• תוכן חדש...