Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1311 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חזרתי לעדכן - קיבלתי מכתב עם צ'ק על סך 30 שקלים, בלי מכתב התנצלות רק צ'ק.

לראייה שלא משתלם להציק לפעמים לחברות על מוצרים פגומים.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
בתאריך 29.9.2022 בשעה 02:04, noknok כתב:

זה תהליך מאוד פשוט, לא צריך מכתבי תלונה ארוכים.

אני אתן דוגמא, לפני כמה שנים קניתי באושרעד מארז של חטיפי אנרג'י(קופסא גדולה של 30 אם אני לא טועה, עלה לי איזה 40 שקל) - מתוך 30 חטיפים בערך 10 הגיעו רייקים(השקית של החטיף אנרגיה עם אוויר בפנים ובלי חטיף).

נכנסתי לאתר של עלית יש לינק לפתוח "תלונה" שמים את המספר הסריאלי, כתובת מייל ותיאור קצר של מה לא היה בסדר(לקח לי 2 דקות) - למחרת בבוקר קיבלתי מייל שבאמת היה פאק ביצור בסדרה הזאת, ושלחו לי הביתה 50 שקל תלושים למוצרי עלית בשופרסל.

ועכשיו הסבר, למה שולחים אותך לשופרסל?

או שישלחו לך הביתה חבילה או שיתנו לך זיכוי לאושר-עד.

ברור שתמצאו הסבר, אך כוונתי להסבר כזה שיסביר איפה טובת הלקוח.

פורסם

ביום שישי החלפתי 2 קערות זכוכית מאיקאה. קערה עולה 5 שקלים.

היה להם פגם ביצור, אחת הקערות הייתה ממש עקומה, והשניה בעלת סדק פנימי באיזור של הכיפוף.

זה הרגיש לי ממש קטנוני מצדי לבקש זיכוי של 10 שקלים, שבשירות לקוחות היא אומרת לי שהשתמשתי בהן ואני צריך להסביר את למה אני מחליף קערה מסכנה של 5 שקלים.

כמובן שבאיקאה לא עושים בעיות וקיבלתי את הזיכוי לחנות ויצאתי עם 2 שהחלפתי ועוד 2 נוספות מאותו סוג, אחרי בדיקה מקיפה שהן ישרות.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

פער של 23 אגורות

הבנאדם אשכרה התלוננן לרשות המפקחת, וגם העלה על זה פוסט

ואני מוצא את עצמי נקרע בין הרצון לומר לו "אחי לך תמצא לך חיים ותעזוב אותנו בשקט", לבין "תקשיב אתה גאון (שלא לדבר על עולם הדימויים העשיר שלו (-: ), ובין הגישה הפרקטית של "נשמה, אתה מסתכסך עם הפיצוציה הקרובה לביתך, אתה באמת רוצה לבדוק את השאסי של כל בוקר?, ובכלל, מאיפה תתחיל לקנות חלב כשאתה נתקע?"

FB_IMG_1671026102076.jpg

• מצחיק 1
ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

ויש עוד 15447 הבדלים בין המקרים

לכן מה?

התכוונתי לדמות רק בהקשר של השאלה - איזה סכום יניע אתכם לפעולה למיצוי זכויותיכם

• אהבתי 1
ציטוט

יבגניפ כתב: