Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1311 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי מארז מגבונים. בתוך המארז אחת החבילות הפנימיות הגיעה ללא עטיפה. כאילו, המגבונים פשוט ישבו במארז פתוחים.

לא חשוב מי, ישר אמרה שצריך לפנות ליצרן להתלונן.

חשבתי לעצמי, המארז עלה 20 ומשהו שקל. מכיל 4 חבילות. אני קונה מגבונים בכמויות של מכולת קטנה כבר שנים ואין בעיות.

אריזה אחת פגומה - נגיד חדשה עולה 6 שקלים.

בזמן שאני כותב את התלונה המפגרת הזאת ליצרן יושב וחושב לעצמי שמישהו שם בטח לא מבין מי הדביל שמתעסק עם שטויות כאלו.

מה אתם עושים? 

מוצר זול פגום. מתלוננים? זורקים וממשיכים הלאה? יש איזה רף בשקלים?

פורסם

מגבונים הייתי מחליק. 

מניח שבאזור ה-50 שקלים מתחיל תחשוב על פיצוי? 

או אם זה משהו חריג מאוד (נניח עכבר בשקית ירקות)

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)

אני חושב שדי ענית לעצמך בפוסט הזה.

לתהייתך - יש חולי נפש שעסוקים כל היום בלשלוח מכתבי תלונה ליבואנים/ספקים/יצרנים בכדי לקבל זיכויים/פיצויים, גם על דברים שנראים עבורך (ועבור כל אדם שפוי אחר) כבזבוז זמן משווע ולא משהו שמצדיק בכלל את הטירחה. בימי הזוהר שלי באחת מרשתות הפארם הגדולות היתה לנו לקוחה שהיתה מתנהלת בצורה שכזו באופן סדרתי. המצב איתה היה כ"כ חמור עד שאחת מספקיות הטואלטיקה המרכזיות הכניסו אותה לסוג של blacklist וסרבו לקבל ממנה מכתבי תלונה. היא מסוג הלקוחות שהיתה בוררת נוזל כלים מסוף התור במדף כי לפי הלוגיקה האומללה שלה המוצר שנמצא מקדימה תמיד עבר בחינה של לקוח מקדים, שאולי טפטף כמה טיפות מהנוזל לכיס שלו, או מהל את זה עם המי-פה. היא מסוג הלקוחות שרוכשת קופסת מזון, חוזרת אחרי חודש וחצי עם שמינית מהתכולה ואומרת "ככה קניתי את זה", בידיעה גמורה שהרשת תהיה מוכנה להוריד עבורה את המכנסיים ולספק לה מוצר חדש כפיצוי. טיטינסקי מ"קופה ראשית" בגירסה הנשית, בקיצור.

מקרה סעד מרתק ומעציב בו-זמנית.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
  • אהבתי 1
  • מצחיק 2
  • מבאס 1
פורסם

זה תהליך מאוד פשוט, לא צריך מכתבי תלונה ארוכים.

אני אתן דוגמא, לפני כמה שנים קניתי באושרעד מארז של חטיפי אנרג'י(קופסא גדולה של 30 אם אני לא טועה, עלה לי איזה 40 שקל) - מתוך 30 חטיפים בערך 10 הגיעו רייקים(השקית של החטיף אנרגיה עם אוויר בפנים ובלי חטיף).

נכנסתי לאתר של עלית יש לינק לפתוח "תלונה" שמים את המספר הסריאלי, כתובת מייל ותיאור קצר של מה לא היה בסדר(לקח לי 2 דקות) - למחרת בבוקר קיבלתי מייל שבאמת היה פאק ביצור בסדרה הזאת, ושלחו לי הביתה 50 שקל תלושים למוצרי עלית בשופרסל.

• מעניין 1

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
לפני 3 שעות, Nakamichi כתב:

מוצר זול פגום. מתלוננים? זורקים וממשיכים הלאה? יש איזה רף בשקלים?

זה תלוי מה התהליך שצריך לעבור לטובת התלונה.

אצל חברות המזון התהליך סופר פשוט ומהיר, אז גם כאשר רביעיית יוגורטים התגלתה כמקולקלת, השקעתי חצי דקה ומלאתי את הטופס באתר. קיבלתי תלושים ליוגורטים חדשים ועוד כמה מוצרי חלב. כלכלית זה לא שינה לי מאום. בהרגשה הפנימית זה השאיר טעם טוב (אחרי הטעם הנורא של היוגורט המקולקל)

• אהבתי 1

יום טוב גם לך

פורסם
לפני 4 שעות, Nakamichi כתב:

מה אתם עושים? 

בארה״ב:

1. אמזון - פותחים החזרה.

2. חנות אם יוצא לי להיות של קבוע אולי מחזיר

כך או כך כותב ליצרן אם זה היה פגם בייצור. יצרנים טובים יחזרו אלי עם פיצוי

לפני 4 שעות, ALÞћÃ כתב:

לתהייתך - יש חולי נפש שעסוקים כל היום בלשלוח מכתבי תלונה ליבואנים/ספקים/יצרנים בכדי לקבל זיכויים/פיצויים

כולה מייל , לוקח 2 דקות לכתוב

לא מצפה לכלום חוץ משייבדקו שלא יקרה שוב.

אני לא מדבר על הזיות - אלא על מצב נורמטיבי שפעם ב… יש בעיה.

לדעתי בשלוף אני זוכר מקרה אחד כזה בשנה

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אתמול בלילה פתחתי פנייה באתר. הבוקר חזרו אליי וביקשו עוד כמה פרטים.

נתתי.

מעט זמן אח"כ נתנו זיכוי ל-2 מארזים.

נתן לי מוטיבציה לכתוב לנביעות על זה שהם מתקמצנים על הנייר דבק של הידית במארזי שישיית מים וזה תמיד מתנתק.

נראה לי שהפכתי להיות האשה מהסיפור ממקודם.

• מצחיק 2
פורסם

תלוי בחשיבות של המוצר עבורי קודם כל. 

משהו שאני צריך בשביל לבנות משהו? מתלונן. 

משהו "סתמי"? מתבאס בשקט. 

משהו סתמי שעלה הרבה ביחס לתפיסתי את ערכו- מתלונן. 

משהו סתמי שעולה כמו שציפיתי שיעלה? מתבאס בשקט. 

פות"ש- לשאלתך, הייתי מחליק את זה. אבל זוגתי הייתה כבר דואגת להתלונן ולקבל על כך פיצוי... ככה העולם עובד מסתבר :lol:

יש גם את הצד השני של המטבע- המפעל. 

תלונות יצרן לעיתים (במפעלים שלוקחים את עצמם ברצינות) עוזרות לשיפור וייעול של תהליכי הייצור שלהם. תקלות קרו, קורות ויקרו- אבל מפעל רציני ירצה לצמצם את הטעויות שמגיעות ללקוח הסופי לאפס. 

תלונה יכולה למעשה לעזור ליצרן (ולשאר הלקוחות שלו בעתיד) פה. נקודה למחשבה.

• אהבתי 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אם זה עניין שיכול לפגוע במישהו (מזון פגום, חומר ניקוי נוזל או דברים בסגנון) מתלונן. אם לא אז זורק ושוכח.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

תודה על הפוסט, עכשיו שלחתי מייל לחברת מזון מסוימת אחרי שכבר השארתי להם הודעה קולית בטלפון. והשאלה המתבקשת, אם משאירים תא קולי אז למה לא בודקים אם יש הודעות קוליות

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

במזון יש מענה מהיר ומיידי,

לפחות בחברות הגדולות. הן לא לוקחות שום סיכון.

אישית, לא זוכר שאי פעם יצא לי להתעסק עם זה, קיבה מברזל ולשון אבן...

מגבונים פתוחים או סתם אריזה שלא שמתי לב שהיא פגומה/פתוחה ברגע הקנייה - לא טורח.

החזרות לאמזון היו דווקא לא מעט, ותמיד של מוצרים יקרים יחסית (+100 ₪ )

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
בתאריך 29.9.2022 בשעה 14:08, Nakamichi כתב:

נתן לי מוטיבציה לכתוב לנביעות על זה שהם מתקמצנים על הנייר דבק של הידית במארזי שישיית מים וזה תמיד מתנתק.

אשכרה, צריך להגיש על זה תביעה ייצוגית 😆

בינתיים לעבור למי עדן, יותר טעים!

קרה לי פעם שחזרתי גמור אחרי יום עבודה, כולי שבור, יושב על ספסל בפארק ופותח גומיגם שקניתי בקיוסק.

אוכל אוכל אוכל... אין דובונים/צורות של חיות! התקשרתי למחרת לחברה. קיבלתי זיכוי של כמה עשרות שקלים למוצרים שלהם, משהו כזה...

• מצחיק 2

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אני עושה שיקול של המחיר, העצבים והסיכון. בנוסף בודק האם יש ריקול של משרד הבריאות. בתחילת הקיץ קניתי עוגה של עוגל'ה ב-5 שקל ואחרי שפתחתי היה בה עובש. פשוט זרקתי ושכחתי כי חשבתי שאולי נוצר חור באריזה (אגב חלק מהתלונות לא באשמת היצרן אלא באחסנה של הקמעונאי). אחרי שבוע קניתי את אותה עוגה וגם שם עובש. תוך ימים ראיתי כתבה באתרים על תקלת ייצור במפעל עם אותו ברקוד של העוגה שקניתי אז התקשרתי להתלונן ולשמחתי היו לי אפילו קבלות. בשירות לקוחות לקחו הודעה אבל לא חזרו אליי. התקשרתי עוד 3 פעמים כל שבוע אבל לא חזרו אליי אף פעם. ומדובר בריקול של משרד הבריאות ולא בבעיה פרטנית והם היו חייבים לטפל בי לא כדי לרצות אותי אלא לפי הוראות משרד הבריאות.. אז מה אעשה עכשיו? אלך איתם מכות? ירדתי מזה 

בתאריך 29.9.2022 בשעה 17:35, Night Driver כתב:

אם זה עניין שיכול לפגוע במישהו (מזון פגום, חומר ניקוי נוזל או דברים בסגנון) מתלונן. אם לא אז זורק ושוכח.

קניתי ברמי לוי לפני חודשיים 2 קרטוני חלב סויה במבצע ב-10 שקל לשניהם עם תוקף לחודשיים. ברור לי שהמוצר לא נמכר ולכן המבצע ממש זול אבל בכל זאת ניסיתי למרות שאני לא שותה סויה בשגרה. שמתי אותם במקרר ולמחרת הנוזל נהפך לבטון. אז זרקתי ושכחתי. העיסוק והתלונה היו גוזלים משאבים מיותרים למרות שמדובר במזון פגום. מי שקונה במבצע אמור לדעת שמדובר בחתול בשק

בתאריך 29.9.2022 בשעה 19:32, DareDevil כתב:

תודה על הפוסט, עכשיו שלחתי מייל לחברת מזון מסוימת אחרי שכבר השארתי להם הודעה קולית בטלפון. והשאלה המתבקשת, אם משאירים תא קולי אז למה לא בודקים אם יש הודעות קוליות

מדובר ביצרן קטן נכון? הם ממש מזלזלים

פורסם
לפני 28 דקות, anonport כתב:

מדובר ביצרן קטן נכון? הם ממש מזלזלים

אני לא בטוח, מאפיות אריאל שיש להם את המותג "שחף"

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תוכן חדש...