Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה הפתרון לתעלומה הזו?

אנחנו מדברים על רכב ישן (יורוסוויפט 2003) אבל נוסע מעולה

עשיתי עכשיו ניקוי למצערת והוא מרגיש הרבה יותר טוב (סוחב יותר בעליות לא רועד בעמידה. נכבה פחות בעצירות)

אבל הדבר הזה משגע אותי  -

איך יכול להיות שכשאני מתניע הטורים נושקים ל1.5 (שזה גם נראה לי הרבה מדי...אולי גם בזה מישהו יוכל לעזור..) ושניה אחר כך כשאני מדליק את המזגן - הטורים יורד ל1 וקצת מטה (שזה אולי מה שצריך להיות תמיד) אולי המד של הטורים בעייתי...?

יכול להיות שזה היה לפני הניקוי מצערת גם כן רק שתמיד הדלקתי את המזגן תוך כדי ההתנעה ולכן לא שמתי לב להבדלים

אודה לכל העוזרים והמסייעים

פורסם

תנסה לא להדליק את המזגן לחמש דקות, תבדוק אם הטורים אז גם יורדים. כנראה לא קשור למזגן 

ככה זה גם ברכב שלי (אוונסיס 2008), ברגע ההתנעה הוא קופץ ל1.5 ולאחמ"כ הוא יורד בהדרגה ל700 (מקווה שזה תקין באמת)

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם
לפני 1 דקה, לב טוב כתב:

תנסה לא להדליק את המזגן לחמש דקות, תבדוק אם הטורים אז גם יורדים. כנראה לא קשור למזגן 

ככה זה גם ברכב שלי (אוונסיס 2008), ברגע ההתנעה הוא קופץ ל1.5 ולאחמ"כ הוא יורד בהדרגה ל700 (מקווה שזה תקין באמת)

נשמע רעיון טוב. נבדוק מחר

פורסם (נערך)

תעדכן 

ואולי מישהו יכול להחכים את שנינו האם ככה זה בהתנעת רכב שהטורים מזנקים ואחרי כמה שניות הם מתייצבים 

עריכה: תקין. מצאתי את זה 👇

לילה טוב 😴

עריכה אחרונה על ידי לב טוב

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם

ובכן רבותי , כנראה שמר @לב טוב צודק בהחלט והטורים גבוהים רק בהנעה אחרי שתי דקות יורד ל 1 

השאלה ( הפחות קריטית, יש לציין) שלא נפתרה זה למה כשאני מפעיל מזגן הוא יורד חזרה - אבל כמו שציינו - זה באמת לא חשוב

העיקר שהרכב בריא והכל טוב

ואם כבר אנחנו כאן אנצל את הפלטפורמה לשאלה: איזה פילטר שמן כדאי לקנות לכזה רכב? יש טעם להשקיע ביקר?

תודה ורוב בריאות

פורסם

כשאתה מפעיל מזגן העומס הנוסף שמייצר המדחס בולם את המנוע והוא יורד בטורים, כנראה שהפיצוי שהמחשב נותן בשביל סל"ד סרק מהיר אחרי ההתנעה, לא לוקח בחשבון את מזגן.

תקנה פילטר שמן מקורי לסוויפט, זה לא יקר, 50-60 שקל.

פורסם
לפני 2 דקות, Buki כתב:

כשאתה מפעיל מזגן העומס הנוסף שמייצר המדחס בולם את המנוע והוא יורד בטורים, כנראה שהפיצוי שהמחשב נותן בשביל סל"ד סרק מהיר אחרי ההתנעה, לא לוקח בחשבון את מזגן.

לפי זה אם אני מדליק את המזגן ביחד עם המנוע אני חוסך דלק ?🤩

פורסם

נגיד אתה עומד במקום, המנוע כבר ירד לסל"ד סרק רגיל בערך 800-900. 

אחרי שאתה מפעיל מזגן, המדחס מתחיל לקחת כוח מהמנוע ואם מחשב מנוע לא יעשה כלום, המנוע יכבה או ירד לאיזור 400-500 סל"ד  יעבוד לא יציב וירעד. 

לכן המחשב נותן פיצוי, פותח את המעבר אוויר עוקף מצערת (כאילו נותן קצת גז), מכנס למנוע יותר אוויר ובהתאם יותר דלק, המנוע נשאר לעבוד באותו סל"ד 900 אבל צורך יותר דלק, חלק מהדלק הולך לטובת   המדחס של המזגן. 

• אהבתי 1

• תוכן חדש...