Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצמד מאחר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7725 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה אני לא יודע האם זו בעיה או אבל תשמעו את זה .

היום סבא שלי בא אלי ורצה לעשות סיבוב באוטו , נסענו ועל ההתחלה הוא נדהם מזה שהקלאץ' לפי דבריו לא מכון.

זאת אומרת שרק אחרי שמשחררים את הפדאל לגמרי עד הסוף ישנו חיבור .

האם ישנן איזשהן המלצות יצרן או משהו לכיון תיקני של הקלאץ או משהו כזה ?

מקווה שהבנתם

דן

מיצ'ובישי לנסר ידנית מנוע 1300 12 שסתומים .

פורסם

צריך להיות חופש בדוושה של 10-20 מ"מ ככה שאתה משחק איתה ביד היא לא נכנסת לפעולה, לא מורגשת שום היתנגדות מהקלאץ.

אפשר למתוח ולהרפות את הקלאץ ע"י בורג כיוון שנמצא במיכלול הקלאץ

פורסם

אצלי זה שונה , אפילו לחיצה קלה על הקלאץ מכניסה אותו לפעולה ולכן אני כאשר לוחץ את הקלאץ עד הסוף בהעברת הילוך משחרר אותו ורק לקראת הסוף ישנו חיבור

פורסם

1. יכול להיות שהקלאטש שלך לקראת סופו

2. בשרייד יש אפשרות לכוון את הכבל קלאטש, גש למוסך שמבין בזה, הם יעשו לך אותו יותר רך ונעים לשימוש.

נ.ב זה לא יחזיק הרבה זמן לצערך, זה לאט לאט חוזר למצבו הקודם

פורסם
אצלי זה שונה , אפילו לחיצה קלה על הקלאץ מכניסה אותו לפעולה ולכן אני כאשר לוחץ את הקלאץ עד הסוף בהעברת הילוך משחרר אותו ורק לקראת הסוף ישנו חיבור
אם רק לפני הסוף ההקלאץ משחרר, סביר מאד להניח שהוא לקראת סופו, ועד כמה שזכור לי,(ותקנו אותי אם אני טועה) אין אפשרות לכוון את גובה הדוושה, וזו הסיבה לחוסר הסחיבה, ולתצרוכת הדלק הגבוהה

במכוניתך, ולסיבה שהרכב לא סוחב בעליות!

תתחיל להתכונן לחפש מוסך להחלפת קלאץ!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אוייי לא , רק לא זה .

יכול להיות שזה רק כיון של קלאץ' ?

ממש אין לי עכשיו כסף לכל התיקונים וההחלפות

פורסם

שמע אחי אוטו צריך גם טיפולים.....שרכשתה את הרכב הייתה חייב לקחת את זה בחשבון!

ואם תסתכל למעלה מר אורן 16 שסטומים אמר שכיוון קלאץ' לא מחזיק הרבה זמן........עדיף לטפל בכאב מאשר לשכח אותו כול פעם מחדש

פורסם

כדי לך לעשות בדיקה פשוטה בעצמך.

תכנס לאוטו ותתניעה אחרי זה תכניס לרביעי, תשאיר את ההנדברקס משוך ותעזוב את הקלאץ', אם האוטו נכבה מיד זה אומר שהקלאץ' אמור להיות טוב, אם האוטו משתעל קצת ואז נכבה זה אומר שהקלאץ' מסיים את חייו וזה מסביר גם את החוסר סחיבה כי חלק מהכוח "בורח" דרך הקלאץ'.

בברכה בן.

אלוהים נותן אגוזים למי שאין שיניים

פורסם

אני יודע שצריך לעשות את זה בהילוך 4 מכיוון שבהילוך יותר נמוך ההילוך מחפיל את הכוח שהאוטו מוציא ובהילוך 4 הוא לא.

בברכה בן.

פורסם
אני יודע שצריך לעשות את זה בהילוך 4 מכיוון שבהילוך יותר נמוך ההילוך מחפיל את הכוח שהאוטו מוציא ובהילוך 4 הוא לא.

בברכה בן.

הוא מכפיל , השאלה בכמה (עפ"י יחסי ההעברה של הגיר. 1:3 , יכפיל את הכח ב-3 , וכן הלאה. פחות מ-1:1 (הילוכים גבוהים) הוא אפילו מחלק את כח המנוע ,וזה כדי להוסיף מהירות).

פורסם

א. תודה על התיקון.

ב. לא מומלץ לעשות את הבדיקה הזאת כל יום.

בברכה בן.

פורסם

אז ככה אני לא יודע האם זו בעיה או אבל תשמעו את זה .

היום סבא שלי בא אלי ורצה לעשות סיבוב באוטו , נסענו ועל ההתחלה הוא נדהם מזה שהקלאץ' לפי דבריו לא מכון.

זאת אומרת שרק אחרי שמשחררים את הפדאל לגמרי עד הסוף ישנו חיבור .

האם ישנן איזשהן המלצות יצרן או משהו לכיון תיקני של הקלאץ או משהו כזה ?

מקווה שהבנתם

דן

הבעיה היא שהקלאץ' ברכבך לקראת סוף חייו. במוקדם או במאוחר תצטרך להחליפו, זה "נזק" של כ- 1000 ש"ח.

אם הקלאץ' לא מחליק תוכל למשוך את זה אפילו עוד כמה שנים טובות. (הדרך הכי טובה לבדוק האם הקלאץ מחליק היא: סע בעליה על כ- 40 קמ"ש בהילוך שני, לחץ קלאץ' עד הסוף והעבר לשלישי, שחרר בעדינות את הקלאץ' ותוך כדי לחץ גז עד הסוף! אם הטורים של המנוע עולים והאוטו נשאר באותה המהירות- הקלאץ' מחליק. אם האוטו מזנק במהירות- הקלאץ' לא מחליק.)

• תוכן חדש...