Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לשמוע מבעלי ניסיון.
אנו מעונינים להתנתק מסלקום, מהטלויזיה ומהאינטנרנט.
את הניידים רוצים כרגע להשאיר (כל ה- 3 כרגע בחבילה אחת).
האם ניתן לבצע ניתוק סלקטיבי?

האם זה באמת עובד דרך נתק, או שעדיף לעבור את מדורי הגהינום (שימור לקוחות וכו'...) דרך שיחות מייגעות עם סלקום?
האם את הממיר הזה שסלקום נתנו אז, הם באים לאסוף או שזה עלינו, ההחזרה?

פורסם (נערך)

אני בזמנו התנתקתי מהוט בקלות

כשהם מבינים שהם לא מדברים עם לקוח טמבל, ואחד שמקליט שיחות ויכול לתבוע אותם, הם עושים את זה טיקטק

עריכה אחרונה על ידי Transporter
פורסם

מנסיון לאחורנה עם הוט:

נתק עובד טוב. אתה גם יכול לבחור אם אתה רק רוצה להתנתק משירותי אינטרנט/טלוויזיה/סלולר. לא חייב את כולם ביחד. 

לגבי החזרת מכשיר- תיאורתית הם אמורים לבוא לקחת. בפועל לי אישית זה לא קרה, והחזרתי כבר לבד. 

פורסם
לפני 2 דקות, davemustaine87 כתב:

לגבי החזרת מכשיר- תיאורתית הם אמורים לבוא לקחת. בפועל לי אישית זה לא קרה, והחזרתי כבר לבד. 

לדעתי גם אני החזרתי

או שאני מתבלבל עם בזק

אולי הוט באו לקחת

פורסם

בסלקום הולכים למרכז שירות (סניפי דינמיקה) ומוסרים את הציוד.

ביס בזמנו שלחו מישהו לקחת

מנסיון- להתנתק מהם זה לא מדורי גיהינום ולא כלום. גם לא צריך לאיים או להקליט כלום.

שיחה מנומסת ואסרטיבית. מבקשים לעבור ל"שימור" באופן מיידי, שם מבקשים להתנתק בלי "הצעות מפתות" כלשהן, ואחרי חמש דקות מרגע החיוג הראשון אתה אחרי זה.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
לפני 17 שעות, ירחמיאל כתב:

אשמח לשמוע מבעלי ניסיון.
אנו מעונינים להתנתק מסלקום, מהטלויזיה ומהאינטנרנט.
את הניידים רוצים כרגע להשאיר (כל ה- 3 כרגע בחבילה אחת).
האם ניתן לבצע ניתוק סלקטיבי?

לשאלתך- תבחר ממה להתנתק וזהו. 

שלח טופס נוסף אם אתה מרגיש צורך לגבי שירות נוסף. 

image.thumb.png.670d1e604325f79b2c4c18e39debb9a6.png

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
בתאריך 10.9.2022 בשעה 18:35, natco כתב:

מנסיון- להתנתק מהם זה לא מדורי גיהינום ולא כלום. גם לא צריך לאיים או להקליט כלום.

שיחה מנומסת ואסרטיבית. מבקשים לעבור ל"שימור" באופן מיידי, שם מבקשים להתנתק בלי "הצעות מפתות" כלשהן, ואחרי חמש דקות מרגע החיוג הראשון אתה אחרי זה.

זה לא נכון

אתה מתקשר לבקש להתנתק

ואז מעבירים אותה לנציג אבל השיחה מתנתקת.

יחזרו אלייך כמו שחוזרים ללקוח של מכירות? ממש לא

תתקשר שוב. תסביר שוב שאתה רוצה להתנתק , ושלא בא לך לשמוע על מבצעים, ולא בא לך שיבדקו אם אפשר לשדרג אותך, ולא בא לך שהמנהל ידבר איתך

ואז שוב ישימו אותך על המתנה (בלי צליל המתנה כדי שתתייאש ותחשבו שנותקה השיחה). או שהיא תתנתק או שיענו לך

ועד שיענו יגידו לך אה אתה רוצה להתנתק? הגעת לשימור לקוחות מה הבעיה? בוא ניתן לך שליש מחיר. אם אתה רוצה להתנתק אתה צריך לדבר עם נציג שימלא פרטים ויתאם לך שיחת ניתוק...תמתין

וכו׳

אז כן

כשאתה מודיע שאתה מקליט ומסביר להם שאם ימשיכו לנפנף אותך ו״השיחות יתנתקו בטעות״ אתה תתבע אותם, מתייחסים אלייך אחרת

וגם אני מודה, יש לי פה ג׳ורה אני קצת ערבי אז התייאשו ממני מהר. אף אחד מהשימור לא רצה לדבר איתי בכלל

פורסם (נערך)

נתק זו אופציה שעובדת, אך מי שעדיין בוחר להתקשר ואין לו עצבים שיחזרו אליו נציגי שימור שפשוט יצהיר שהוא לפני רילוקיישן (לפני ברמה של עוד 48-72 שעות הוא על המטוס ואם זה לא יטופל כעת, לא יהיה מתי לטפל בזה) ושאין מה לנציג שימור לחזור אליו. שיחות עם איומי תביעות זה משהו שהנציגים חווים ברמה של 3:1 אם לא 2:1 (יאללה, אהיה אופטימי וארד ל 1:1), אף אחד שם לא מתרגש מזה. תבואו בטוב, תסבירו שהכל נפלא ושאתם מרוצים מהשירות, אבל עוזבים את המדינה - עובד נפלא (לפחות מהנסיון שלי).

באותה נשימה (שפחות קשורה באופן ישיר לשרשור) אך אם קרה שיצרו אתכם קשר טלפוני למטרת פרסום ספאם/הצעת שירות שאתם לא צריכים או כל דבר אחר וכבר עניתם לשיחה, פשוט תענו ב"אונקולוגית". השקט על הקו והניתוק שיבואו לאחר מכן שווים את זה ויתכן שגם לא תוטרדו יותר בעתיד מאותו המקור.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
  • אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני 24 דקות, ALÞћÃ כתב:

שיחות עם איומי תביעות זה משהו שהנציגים חווים ברמה של 3:1 אם לא 2:1 (יאללה, אהיה אופטימי וארד ל 1:1), אף אחד שם לא מתרגש מזה.

מתרגשים כשרואים שאתה רציני

אם אתה סתם תתקשר בלי שום קייס ותאיים לתבוע כי חיכית 10 דקות על הקו זה לא יעניין אף אחד

אם תתן נתונים ותראה להם שיש לך דרך להוכיח שהם מתחמקים ומנתקים שיחות ולא חוזרים, יש לך את השמות של הנציגים וכו, בטח שיתייחסו אלייך, מנסיון

כשאני התנתקתי מהם זה היה בקורונה ובאמת לא היה אכפת לי לתבוע אותם ולעשות כסף. היה לי זמן להתעסק בזה

לפני 24 דקות, ALÞћÃ כתב:

תבואו בטוב, תסבירו שהכל נפלא ושאתם מרוצים מהשירות, אבל עוזבים את המדינה - עובד נפלא (לפחות מהנסיון שלי).

גם זה לא מעניין את הנציג שענה לך

יתן לך לחכות על הקו ואו שבאמת יענו או שהשיחה תתנתק ותתקשר שוב וכן הלאה

ממש מעניין אותו אם תעזוב את הארץ וימשיכו לחייב אותך

זה בעיה שלך שלא הסכמת לחכות חצי יום על הקו ולהתקשר שוב אחרי שהשיחה נותקה בטעות, שזה משהו שקורה אחד לאלפי שיחות ועוד אלף דברים

שאפשר להמציא לך כמו תתקשר מחר כי המחלקה סגורה, מחר יתאמו לך שיחה למחרתיים, ומחרתיים יתאמו לך איסוף ציוד לעוד שבוע. אתה לא בארץ אז זה בעיה שלך שלא דאגת לזה לפני חודש.

זה לא איזה עסק שאכפת לו שתרשום שהשירות שלו גרוע. הפוסטים האלה לא באמת פוגעים בהם

אז אין להם בעיה לטרטר אותך. לעומת זאת אם תתבע אותם, זה כן יפגע בהם

עריכה אחרונה על ידי Transporter
  • תוכן חדש...