Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1370 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמתי לב שהצמיגים שלי מעוכים ממש ,הרבה יותר מרכבים אחרים , מילאתי אוויר בכל הצמיגים אבל עדיין אחריי יומיים שוב הם נהיו מעוכים וחסרי אוויר

מזה יכול להיות ? האם אני אצטרך להחליף את כל הצמיגים ? אני לא יכולה להרשות לעצמי להוציא מאות שקלים כרגע 

פורסם

גשי לפנצ'ריה אמינה לבדוק את הצמיגים.

יתכן שמדובר בפנצ'ר - תקר בלבד, ואין צורך בהחלפת הצמיגים.

אם תרשמי מיקום - יוכלו להמליץ כאן על צמיגיה באזורך.

פורסם

השאלה היא אם זה רק תחושה או שזה בדוק.

למלא אויר לפי הוראות יצרן הרכב, עדיף בצמיג קר (כמה שיותר קרוב לתחילת הנסיעה בבוקר), אם הצמיג נראה עכשיו תקין ולא מעוך - מעולה,

כשחוזר להיראות לא טוב - לחזור למילוי ולבדוק כמה לחץ חסר מהמילוי הקודם, אם חסר יותר מ3-4 PSI (טווח טעות / טמפרטורה) צריך לגשת לפנצרייה שיחפשו את התקר

פורסם
לפני 3 שעות, Nana4560 כתב:

שמתי לב שהצמיגים שלי מעוכים ממש ,הרבה יותר מרכבים אחרים , מילאתי אוויר בכל הצמיגים אבל עדיין אחריי יומיים שוב הם נהיו מעוכים וחסרי אוויר

מזה יכול להיות ? האם אני אצטרך להחליף את כל הצמיגים ? אני לא יכולה להרשות לעצמי להוציא מאות שקלים כרגע 

אולי תתני קצת פרטים בבקשה? באיזה רכב מדובר? מציע שתצלמי תמונות של הגלגלים ותעלי. הרכב חדש אצלך? אולי הוא עם צמיגים בחתך נמוך יחסית ולך זה רק נראה כאילו הצמיגים מעוכים? בקיצור, פרטים בבקשה, בלי זה קצת קשה לעזור.

חזיר דיזל

פורסם

כמו שכתבו לך זה לא שאלה איך נראה הצמיג, תבדקי psi בתחנת דלק ותראי. היות שאת גרה באזור חקלאי יכול להיות שבלי לשים לב עברת על גדר תיל, או משהו בדומה. תיקון תקר זה בד"כ 40-50 ש"ח לצמיג. 

אבל אם הצמיגים משום מה באמת הרוסים... תחליפי אותם בהחלט, גם על חשבון הוצאה כספית אחרת או הלוואה, כי "עם צמיגים ובלמים לא מתווכחים".  

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

• תוכן חדש...