Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד מתי אפשר ליסוע ברכב כשמסומן לי שאין דלק

[יש לי טיוטה אוונסיס 2010 וכנגמר דלק מסמן לי בלוח 0 ק"מ עם סימון של דלק

איך אני יודע עד איפה אפשר לסחוב [אם יש לי דלק קצת רחוק וכדו' ואני לא רוצה להיעצר באמצע?]

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בקלות

תבדוק בגוגל כמה גודל המיכל שלך,

פעם הבאה שנדלקת נורה תלך לדתלק מיכל מלא ואז בעצם תדע כמה ליטר דלק נשאר במיכל כשהנורה נדלקת

זה שלב א

שלב ב זה לחשב כמה דלק האוטו שלך אוכל בממוצע ואז תדע בממוצע כמה קמ נשאר לך כשהנורה נדלקת..

מחשב רכב גם מחשב בערך ולפי כלל אצבע שהמצאתי לעצמי אז האוטו שלך בטח אוכל 1-10..+- תבדוק כמה ליטר נשאר במיכל ואתה יכול לחשב לפי כלל האצבע שהמצאתי לעצמי או לחשב באמת לפי הצריכה הממוצעת האמיתית שלך עם הרכב

• אהבתי 1
פורסם

וואלה מורכב קצת לביצוע

הנקודה היא שכשיש לי סימון אני נוסע עוד כ 10 ד1 ואז נעלם לי גם הפס האחרון שבסימון מד הדלק - ומחלק זה אני רוצה לדעת כמה נשאר לי [אני גר באיזור קצת רחוק לתחנות דלק וזה קורה לי פה ושם]

פורסם

מהרגע שנורת "דלק נמוך" נדלקה יש כ 7  ליטר במיכל.

50 ק"מ נסיעה בעיר, 80 ק"מ מחוץ לעיר. 

לגבי הפסים זה לא משהו מדייק ברמה של גרמים. 

• אהבתי 1

פורסם
לפני 15 דקות, מתענייין כתב:

וואלה מורכב קצת לביצוע

הנקודה היא שכשיש לי סימון אני נוסע עוד כ 10 ד1 ואז נעלם לי גם הפס האחרון שבסימון מד הדלק - ומחלק זה אני רוצה לדעת כמה נשאר לי [אני גר באיזור קצת רחוק לתחנות דלק וזה קורה לי פה ושם]

שמע תאפס שעון trip קטן תראה כמה קמ הרכב שלך אוכל פר קילומטר

זה הולך ככה

בדקת בגוגל כמה גודל המיכל שלך נגיד 50 ליטר(בטח יותר) 

תדלקת מיכל מלא ואיפסת trip, אחרי 425 קילומר הלכת לתחנת דלק(בזמן שלך.. גם אחרי 500קמ, 300,256, לא קריטי)

תתדלק שוב מיכל מלא 

נגיד עשית זאת לאחר 425 קמ ונכנס לך ברכב 42.5 ליטר דלק אז זה אומר ש 425 לחלק ל 42.5 זה 10 קילומטר ל 1 ליטר(לך לא יצאו מספרים כאלה יפים אז מחשבון)

אז אתה מעכשיו יודע שממוצע שלך זה 5 ליטר דלק=50 קילומטר מרחק נסיעה

תדלקת מיכל מלא? תמיד תאפס שעון TRIP זה לרוב מאוד נגיש ומאוד קל(כדי לדעת באמת כמה ממוצע שלך) פעם הבאה שנדלקת נורה תדע בערך כמה ליטר דלק נשאר לך במיכל ולכמה קילומטר זה שווה.. נגיד נדלקה לך נורה ב 450 קילומטר ואתה יודע לפי הגוגל שהמיכל שלך זה 50 ליטר והצריכה ממוצעת שלך זה 1-10 משמע הרכב שלך שרף כבר 45 ליטר שהיו במיכל משמע נשאר 5 ליטר שהם שווים לעוד 50 קילומטר

זה אולי לאדם זר ישמע מאוד ארוך ומסורבל אבל תעשה שלב שלב וזה מאוד פשוט לביצוע

• אהבתי 1
פורסם

1. זה פשוט לביצוע.

2. ההסתבכות מיותרת לגמרי. כשהמחוג או הנוריות מראה בין שליש לרבע ( 2-3 נוריות בצג של 8 פסים) סרים לתחנת הדלק וממלאים. עדיף להתעכב 5 דקות על פני נורית צהובה בליווי חרדת טווח.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בגדול, לשאלה שבכותרת התשובה היא 'עד שהדלק נגמר'. 

מכאן נשאלת שאלה חדשה 'למה לא לתדלק?'. אתה הרי לא חוסך כלום. 

מילא אם אתה על הקצה ומחר מחיר הדלק יורד משמעותית - אני יכול להבין. 

אבל מעבר לכך? מה הרעיון? 

• אהבתי 2

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
לפני 30 דקות, discoTD5 כתב:

אבל מעבר לכך? מה הרעיון? 

בכללי הרעיון הוא שאם יש לי מיכל נגיד 40 ליטר אני רוצה להכנס לתדלוק כל 400 ק"מ פעם בשבוע ולא כל 250  ק"מ פעם ב 4 ימים. 

חוץ מאולי כמה איזורים ספציפיים, אין בארץ מקומות שאין תחנת דלק כל כמה עשרות ק"מ לפחות אז אין בעיה לתדלק בסוף המיכל ולא בשליש...

פורסם

"מתעניין" רשמת :

"אני גר באיזור קצת רחוק לתחנות דלק וזה קורה לי פה ושם"

ואני שואל מה "קורה לך פה ושם" ?

וגם: איפה אתה גר, עד כדי כך שאין לך תחנת דלק  ברדיוס של 20 קילומטר מהבית?

האם "פה ושם" כוונתך לכך שאתה נתקע באמצע הדרך ללא דלק.

אם התשובה לשאלה היא כן , אז קיבלת כאן עצות טובות אין להמנע מזה.

אם אתה לא רוצה ללמוד מניסיון של אחרים, אז תלמד לפחות מהניסיון שלך.

• רעיון גרוע 1
פורסם
לפני 11 שעות, Buki כתב:

בכללי הרעיון הוא שאם יש לי מיכל נגיד 40 ליטר אני רוצה להכנס לתדלוק כל 400 ק"מ פעם בשבוע ולא כל 250  ק"מ פעם ב 4 ימים. 

כלומר אני אקח סיכון שאתקע בלי דלק ואבזבז שעתיים להתארגן על דלק בבקבוק מי עדן, ללכלך את הידיים ואולי הבגדים, במקום להיכנס לתדלק לשלוש דקות. 

בהחלט היגיון בריא. וזה לא שעוד יום/יומיים לא אצטרך להיכנס לתחנה. במקום 8 או 9 תדלוקים בחודש, יהיו לי 6. ממש דפקתי את המערכת.  

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

לפני 3 דקות, discoTD5 כתב:

כלומר אני אקח סיכון שאתקע בלי דלק

אני תמיד מתדלק אחרי שהנורה נדלקת, לרוב כמה עשרות ק"מ אחרי.

מעולם לא נתקעתי בלי דלק, אני יודע להעריך בצורה די מדוייקת (עד כמה ששעון דלק יוכל להיות מדוייק) כמה דלק נשאר לי וזה לדעתי בדיוק מה שפותח השירשור שאל.

פורסם

@Buki אתה לא אוהב שיש לך איזו רזרבה לעת צרה? אני עדיין בטראומה מהשריפה הגדולה בחיפה בנובמבר 2016 - כאשר בניסיון להגיע לאסוף את אחד הבנים שלי מהטכניון עמדתי בפקקים איזה 3-4 וראיתי א מחוג מד הדלק יורד מול העיניים מאז (בעצם הרבה קודם) אנימתדלק כאשר אני עובר ליד תחנת דלק מהמועדפות עלי לאחר שהמחוג יורד לשליש עד רבע מיכל.

• אהבתי 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אין לי תחנות מועדפות, יש 2 תחנות (אחת ליד הבית, אחת ליד העבודה) ששם יש לי הנחה בדלקן, כמה אגורות פחות מהמחיר הרגיל. אז אני משתדל לתדלק שם. אם לא מסתדר, מתדלק בכל תחנה אחרת במסלול הנסיעה. 

עדיין, ב 99% מהמקרים מתדלק אחרי שהנורה נדלקת. היא נדלקת אצלי כשנשארים כ 6.5-7 ליטרים במיכל, מה שמאפשר טווח של כ 100 ק"מ (דיזל) וזה  מעל ומעבר בשביל לתדלק בלי לחץ.

אף פעם לא ירדתי מתחת ל 3 ליטר שנשארים במיכל. 

• תוכן חדש...