Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7728 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם חבר'ה....

האורות רוורס בשתי הבקליות לא פועלות....והפיוזים ככל הנראה תקינים..

מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה לעוזרים....

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

קצר, או אולי המפסק שמפעיל אותם.

אמור לשבת בגיר, אבל מצד שני אני לא מכיר טוב את הרכב הזה.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

לפני שתבדוק אם יש קצר תעשה את הדבר הפשוט ביותר לבדוק אם הנורות שרופות

אפשר לפתוח את החלק של הפנסים האחוריים לבד וזה ממש לא קשה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

קודם כל, לפתוח את 2 הפנסים האחוריים, לנקות היטב את המגעים (בד"כ קיימת חדירה של מים שגורמת לחלודה היסטרית במגעים ובמנורות), להחליף את המנורות ולנסות לבדוק אם זה עובד (בחלק מהמכוניות יש צורך להניע את הרכב לצורך בדיקה, לא תמיד מספיק חצי סוויץ').

במידה וזה לא עובד, בגיר מותקן חיישן רברס, עלותו נמוכה מאוד וקל להחליפו. הוא מוברג לגיר ויוצאים ממנו 2 חוטים. בתור התחלה לבדוק שהם מחוברים והמגעים תקינים - בשלב מתקדם יותר (לאחר שטיפלת בנורות מאחורה וביצעת את כל הבדיקות האפשריות) צריך להחליף את היוניט (חיישן) הזה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

QUOTE=איציק נ.]קודם כל, לפתוח את 2 הפנסים האחוריים, לנקות היטב את המגעים (בד"כ קיימת חדירה של מים שגורמת לחלודה היסטרית במגעים ובמנורות), להחליף את המנורות ולנסות לבדוק אם זה עובד (בחלק מהמכוניות יש צורך להניע את הרכב לצורך בדיקה, לא תמיד מספיק חצי סוויץ').

במידה וזה לא עובד, בגיר מותקן חיישן רברס, עלותו נמוכה מאוד וקל להחליפו. הוא מוברג לגיר ויוצאים ממנו 2 חוטים. בתור התחלה לבדוק שהם מחוברים והמגעים תקינים - בשלב מתקדם יותר (לאחר שטיפלת בנורות מאחורה וביצעת את כל הבדיקות האפשריות) צריך להחליף את היוניט (חיישן) הזה.

איציקכיצד מנקים את החלודה והקורוזיה שמצטברת במקום זה??

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
כיצד מנקים את החלודה והקורוזיה שמצטברת במקום זה??

ל'

משתמשים במברשת פלדה קטנה / מברג עדין / נייר זכוכית וכד'...

להגנה (לאחר ניקוי ושהכל עובד) בהחלט ניתן למרוח שכבה *דקה* של גריז על המגעים למניעת החלודה. המהדרין יגדילו ופשוט יטפלו בבעיית חדירת המים לפנס (אטמים חדשים או יצירת חורים קטנטנים בתחתי הפנס לצורך ניקוז המים החוצה)

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

איציק, מהיכן ניתן לגשת לחיישן המוזכר ?

להרים את הרכב על ג'ק, ולהכנס מלמטה ?

כשאורן רכש את הרכב, פרקתי את אחד הפנסים, וראיתי שהנורה לא שרופה, לגבי המגעים אני לא זוכר אם היה חלודה במגעים של האורות רברס, אני זוכר חלודה באור ברקס, שגרמה לו לא לפעול, מחר אנחנו הולכים לעשות בדיקה מקיפה לגבי הנושא, עם מנורת ביקורת, ולהגיע למסקנה הסופית, יעזור לי המידע היכן החיישן ממוקם על הגיר.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

קל לבדוק את המתג רברס ע"י נתוק 2 החוטים המגיעים אליו וחיבור גשר ביניהם (לחברם אחד עם השני) ואז אורות הרברס אמורים להדלק והמסקנה היא שהמתג לא תקין.

אם גם בגישור לא נדלקים אורות הרברס (לא לשכוח שמתג הצתה צריך להיות מופעל-ON) אז או שלא מגיע מתח חשמלי אל המתג (נתיך שרוף, נתק) ובודקים זאת ע"י נורת בקורת או שאם מגיע כן מתח אל המתג, אז יש נתק הלאה עד הנורות (מתוך מחשבה שהנורות עצמן תקינות).

בברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...