Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1465 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי, מצאתי 2 מאזדה cx5 במצב מעולה ביחס לשוק אבל מתלבט בינהן בגלל רמות הגימור, מצב כללי והמחיר הזהה. 

הראשונה -שנתון 14 נובמבר, עם המנוע 2.5  ליטר (4×4) לא גימור פרימיום אבל גג נפתח, 100 אלף ק"מ, יד 2 פרטית. הוחלף פגוש אחורי ללא נזק לשלדה וללא הורדת ערך שמאי. בדקתי עבר ביטוחי.

השניה- שנתון 15 מרץ, מנוע 2 ליטר הרגיל (ופה החיסרון הגדול), אבל גרסא שונה של awd למרות שברישיון רשום 2×4 יש כיתוב מקורי בבגאז מתחת לcx. (מוזר.. מישהו מכיר גרסא כזאת שהגיעה לשוק שלנו ? ) מצב חדש לגמרי - 70 אלף ק"מ. מורה שקיבלה את הרכב מאחותה שקנתה מליסינג 0 ק"מ. שמור ברמה מטורפת. נקיה מתאונות. יד 3. 

נהגתי על שניהם, בדקתי את שתיהן כללי מבלי ללכת למכון עדיין (יקר בנתיים שאקח את שתיהן ) 

מורגשת הכבדות של מנוע ה 2 ליטר בלחיצת הגז. אם היה את המנוע הבכיר יותר לשניה הייתי ממזמן לוקח אותה בגלל הק"מ והמצב השמור. 

מרגיש שבא לי את המנוע החזק יותר על חשבון רכב שמור וק"מ נמוך מאוד. אבל השכל אומר אולי ללכת על הרכב עם שנתון 15 שמור יותר וק"מ מעולה. 

מה מציעים, על מה ללכת ? על הגרסא החזקה אך הפחות שמורה או החלשה חדש יותר במעט במצב תצוגה ? אגב שתיהן באותו מחיר זה חלק מהדילמה.

עריכה אחרונה על ידי שושון רך
הוספת מידע
פורסם

סובייקטיבי לגמריי אבל דרך עקיפה לפתרון - תשאל אדם שאתה מכיר טוב מה הוא היה בוחר וזו התשובה. 

אני מניח שתפנה לאדם שאתה יודע מה הוא יענה וזה למעשה מה שאתה אישית מעדיף. 

פורסם (נערך)

באופן אישי הייתי הולך על השמורה מאחר ומדובר על רכב משומש ובמצב זה האמינות חשובה מהביצועים לדעתי. ב 2.5 ליטר יש מערכת i-eloop שנועד לחסוך קצת בדלק אבל עשה קצת בעיות בשנים הראשונות (יכול להיות שזה כבר נפתר, אבל שווה לבדוק ברשת).

עריכה אחרונה על ידי Uri-G
פורסם

תודה על התשובות והדעות השונות, לגבי המערכת שציינת i eloop, בדקתי ואין בעיות מיוחדות מדובר במערכת שקשורה לחשמל ולמצבר שממירה אנרגיית בלימה לחשמל. לא משהו שעבר תקופת הסתגלות של בעיות. לפי כל מה שראיתי באינטרנט בכל מקרה. המון תודה בכל זאת

אני עדיין מתלבט אבל מאמין שאסגר על כיוון ברור יום יומיים.

• תוכן חדש...