Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1465 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

יש בסוזוקי SX4 שלי מערכת מולטימדיה (עם מסך מגע) אפטרמרקט שהותקנה על ידי הבעלים הקודם. היא תמיד הייתה בעייתית, ונכבתה לעיתים קרובות למשך זמן ארוך מבלי אפשרות להשתמש ואז חזרה לפעול בספונטניות וחוזר חלילה.

היום, לאחר דחיינות רבה, פתחתי את הפלסטיקה, הוצאתי את המע' מולטימדיה, והחזרתי את הרדיו המקורי (ששהה בתא המטען).

בתוכנית שלי היה פשוט להשתמש בכבל אוקזילרי 3.5 ולוותר על הבלוטות', אלא שרק לאחר ההתקנה הופתעתי לראות שאפילו זה לא קיים על גבי הרדיו המקורי - רק רדיו ודיסקים.

נוסף למה שכתבתי, אני מאמין שהבעיה עם מערכת המולטימדיה היא חיווט גרוע (וגרוע לא מתחיל לתאר את זה!) של מה שאני מאמין זה המינוס של המצבר (החוט החום מתממשק לחוות השחור שהולך אל המכשיר)

אני לא מבין בתחום כל כך, ותהיתי אם מישהו יכול לאשש את חשדותי, ואולי גם לתת לי עצה כיצד עלי לתקן את זה (תמונות מצורפות כולל דיאגרמת חיווט).

האופציה השניה היא להישאר עם הרדיו הישן ולקנות משדר FM מעליאקספרס, אבל אני מעדיף פשוט בלוטות' דרך האפטרמרקט אם חיווט קליל יסדר את זה.

אשמח לעזרה.

נ.ב. זה תקין שמדבקת בדיאגרמה מודבקת על גבי מה שנראה כמו פתחי אוורור?

IMG_20220624_192842.jpg

IMG_20220624_192900.jpg

IMG_20220624_192851.jpg

עריכה אחרונה על ידי LaCoco
העלאת סרטון שממחיש בצורה יותר ויזואלית
פורסם

לפי התמונה נראה שהחוט האדומה

היא key gnd - כלומר חיבור מינוס של השליטה מההגה יש לחבר אותו כמו שצריך לחתוך את הקצה המיותר לעטוף באיזוליבד

אין בעיה שיש מדבקה כל הפתחים

רוב הסיכוים שהמסך ״עשה את שלו״ ויש להחליף אם הוא פעם נידלק פעם לא. כי מבחינת החיבור החוט האדום הוא אחראי על ההדלקה ונראה שתקין

דוקטור קארלד-מתקין מערכות שמע ומסכים לרכב (גילוי נאות ! )

פורסם (נערך)

תודה רבה!

אבל רק לוודא, אתה לא מדבר על החוט החום שמלופף סביב השחור כשאתה אומר שהחוט האדום אחראי על ההדלקה, כי הסרתי את החוט החום מהשחור כיוון שעל פי הדיאגרמה חשבתי שמדובר רק בשליטה מההגה (דבר שעליו אין לי בעיה לוותר) ובחיבור מחדש זה לא עבד.

ואם אפשר להוסיף עוד שאלה קטנה, יש אפשרות לחבר סטריאו של סוזוקי בלנו (חלק מספר 3910168PF0) לסוזוקי SX4?

פחות מפריע לי שהעיצוב שונה (זה מובלט ולא יהיה שקוע), אבל זה יכול להתחבר בצורה מוברגת סטנדרטית?

עריכה אחרונה על ידי LaCoco
פורסם
לפני 44 דקות, LaCoco כתב:

תודה רבה!

אבל רק לוודא, אתה לא מדבר על החוט החום שמלופף סביב השחור כשאתה אומר שהחוט האדום אחראי על ההדלקה, כי הסרתי את החוט החום מהשחור כיוון שעל פי הדיאגרמה חשבתי שמדובר רק בשליטה מההגה (דבר שעליו אין לי בעיה לוותר) ובחיבור מחדש זה לא עבד.

ואם אפשר להוסיף עוד שאלה קטנה, יש אפשרות לחבר סטריאו של סוזוקי בלנו (חלק מספר 3910168PF0) לסוזוקי SX4?

פחות מפריע לי שהעיצוב שונה (זה מובלט ולא יהיה שקוע), אבל זה יכול להתחבר בצורה מוברגת סטנדרטית?

בשביל שהשליטה מההגה תעבוד צריך לחבר את החוט החום לשחור כמו שכתבתי ואז

צריך לעשות לימוד לההגה במסך המולטמדיה

לחבר רדיו של בלנו? הרדיו אולי יעבוד כי זה אותו קןנקטור (צריך לוודא כמובן לפני עם תרשים). והוא לא ישב בברגים וכולו באוויר - בקיצור 

עדיף לרכוש מסך מולטמדיה חדש פשוט אם אתה לא רוצה להשקיע

• רעיון טוב! 1

דוקטור קארלד-מתקין מערכות שמע ומסכים לרכב (גילוי נאות ! )

• תוכן חדש...