Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המחוג של מד הדלק מזייף קצת.

רציתי לדעת ,האם זה קורה בגלל מצוף דלק מלוכלך?

ואיך אפשר לנקות את זה ?{אני מתכוון לבד}

מדובר בפיזו 205 GL.

עוד משהו קטן האור בלוח שעונים לא חזק.. וגם כניראה

מנורה אחת שרופה רציתי לדעת איזה מנורות לקנות ואם יש מנורות לבנות

ולא כתומות.

בתודה נתי.

חתימה !

פורסם

המצלה בחום!!!!

אם אין לך את הידע והחוש הטכני אל תתעסק עם החלפה של המונות הנ"ל שדורשות פירוק של כל הדש....פנה לאיש מקצוע שיתחייב לשמור על הדש בורד שלם!!! וכן יש מנורות בכל מיני צבעים רק שהם קצת יותר יקרות.

ובקשר לזיוף במחוג הדלק,יכול להיות שלא מדובר במצוף יש בעיה בשעון...צריך לבדוק את העיניין.

sani

פורסם

מהנסיון שלי עם מצופי דלק של צרפתיות [לא נסיון רחב מדי... כולה 205 וBX], מתחת למושב האחורי יש את ההברגה של המצוף,

פתח אותו, נקה אותו והוא יעבוד כמו חדש.

אצלי הוא היה קצת עקום וגרם למצוף לא לעבוד בכלל.. שיפוץ קטן של ישור והמצוףעובד כמו שעון שוויצרי.

בהצלחה.

פורסם

המחוג של מד הדלק מזייף קצת.

רציתי לדעת ,האם זה קורה בגלל מצוף דלק מלוכלך?

ואיך אפשר לנקות את זה ?{אני מתכוון לבד}

מדובר בפיזו 205 GL.

בעייה ידועה ב205. אם זה לא זיוף קריטי, אל תיגע, חבל על הכסף

עוד משהו קטן האור בלוח שעונים לא חזק.. וגם כניראה

מנורה אחת שרופה רציתי לדעת איזה מנורות לקנות ואם יש מנורות לבנות

ולא כתומות.

פירוק לוח השעונים דורש פירוק המצחייה. לרוב היא לא חוזרת בחזרה, לפחות לא שלמה :) שוב. אם זה לא קריטי, אל תיגע או שתיגש למוסף שנותן אחריות על פירוק הדשבורד. מעטים המוסכים שיעשו זאת ל205... בטח אם הם יודעים את ההשלחות :)

מצחייה חדשה תעלה כאלף שקל לא כולל מע"מ.

בהצלחה.

פורסם

אצל כל חשמלאי רכב אפשר להשיג מנורות צבעוניות לדשבורד?

אצלי באונו נשרפו 2 המנורות שנותנות על הספידומטר וכו' הצבע שלהם הוא ירוק מישהו יודע אם קיים צבע כחול למנורות כאלה?

[SIZE=5][COLOR=red][/COLOR][/SIZE]

פורסם

אז ככה קבלו עדכון היום היה לי קצת זמן אז פירקתי את המצוף

ניקיתי אותו בעדינות.

ו...... נחשו מה ?? הוא לא עובד בכלל עכשיו! :-(

יש לכם מושג מה המחיר של מצוף חדש כזה ??

חתימה !

פורסם
אצל כל חשמלאי רכב אפשר להשיג מנורות צבעוניות לדשבורד?

אצלי באונו נשרפו 2 המנורות שנותנות על הספידומטר וכו' הצבע שלהם הוא ירוק מישהו יודע אם קיים צבע כחול למנורות כאלה?

באונו המנורות הן לבנות ורגילות לחלוטין. פשוט יש פילטר ירוק (שהוא חלק מהלוח שעונים עצמו).

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

הבנתי.. טוב זה היה יכול להיות יפה בצבע אחר לשם שינוי:wink:

אם כבר מדברים על לוח מחוונים מוכרת תופעה באונו שכשלוחצים על הצופר המחוגי דלק וחום מנוע עולים בספונטניות?

[SIZE=5][COLOR=red][/COLOR][/SIZE]

פורסם

הנע המנוע ושים לב האם בזמן שמאורר הרדיאטור מתחיל לפעול גם אז מד חום המנוע עולה קצת למעלה.

אם כן, אז יש בעיה בהארקת המרכב (חיבור כבל ההארקה אל גוף הרכב) ואז אתייחס כיצד לפתור זאת.

אם הכל תקין התקלה היא בצופר עצמו הצורך זרם רב ויש להחליפו (דבר זול).

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

החיבורי חשמל במקום...

הצעות מחיר אם אפשר תודה...

למצוף חדש ..ו\או משומש? {אם כדאי}

בתודה נתי.

חתימה !

פורסם

לדעתי אל תמהר לקנות חדש...

המצוף עבד עד עכשיו ואחרי הפירוק הוא לא עובד.

אולי לא חיברת אותו נכון, אולי הוא תקוע...

נסה קצת לשחק איתו או שתיקח את הרכב לחשמלאי [מומלץ - אילן ספידומטרטים בצומת סגולה] שיתקן את הבעיה.

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

גם לי יש 205 וגם שלי מזייף לפחות ברבע מיכל...

לא ניקיתי ולא כלום אבל אם אתה אומר שחדש עולה 50 שקל... אני ישמח לדעת מאיפה קונים....

• תוכן חדש...