Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו מהחברה הדתיים כאן יכול להסביר לי מה המטרה של האקט הזה בעצם? 

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם (נערך)

זו מעין תזכורת שבעוד 10 דקות שבת נכנסת, ובמקום צפירה מעצבנת, שמים בד"כ שיר "שבתי".

עריכה אחרונה על ידי pasat04
  • אהבתי 3

פורסם

גועל נפש טהור וחוסר התחשבות בשכנים ובסביבה בהסתתרות מאחורי "דת" ו"יהדות".

אף אחד לא אוהב לשמוע שירים שהוא לא אוהב ובמיוחד בווליום לא פרופורציונלי.

• אהבתי 2
פורסם
לפני כשעה, RBRB כתב:

מרחק אווירי של פחות מק"מ בין שני הישובים. למה בחרת לגור בצור הדסה ולא בבית"ר?

כי זאת הבחירה שלי 

מה השאלה לא הבנתי

לפני 58 דקות, קורן בן אשר כתב:

צריך שניים לטנגו. ה"להיטות" הזו לא הייתה קיימת אלמלא הטורדנות הכפייתית של הממסד הדתי ושל חלק גדול ממאמיני הדת היהודית בישראל. אתם לא רואים את הדבשת שלכם כי היא בגודל של הר מירון.

קודם כל בזכות היהדות אני ואתה פה 

ההכרזה של בן גוריון והטיעונים שנטענו באום הם שהמדינה שייכת לנו עוד מתקופת התנ״ך

הקמת מדינה -יהודית- בארץ ישראל

כיום אף אחד לא כופה עלייך כלום 

ואל תגיד תחבורה ציבורית בשבת או כל מיני טיעונים כאלה כי עוד הפעם אנחנו פה בזכות היהדות והשבת היא חלק בלתי נפרד ממנה 

לפני 38 דקות, SurfHigh כתב:

מישהו מהחברה הדתיים כאן יכול להסביר לי מה המטרה של האקט הזה בעצם? 

"אקט"

זה הדרך שלו להביע את החיבה שלו ליום השבת ולהזכיר לחברה הדתיים שגרים שם שעוד כמה דק היא נכנסת

אני לא מצדיק אותו 

בכלל לא.

אבל עוד פעם חברה כשאני שומע נועה קירל בזמן שאני נוסע באוטובוס כי הנהג חילוני וזה נוגד את ההלכה אני אומר משהו? וכשהאוטובוס מלא בחרדים מביתר והנהג עדיין שם נועה קירל הם אומרים משהו?

בד"כ לא. כמובן שיש יוצאי דופן

בסופו של דבר אם לא נלמד לחיות אחד עם השני נגמור כמו הלבנונים העיראקים הסורים וחבריהם במלחמות אזרחים ובפילוג מטומטם

זה כולה כמה דק של מוזיקה 

לפני 11 דקות, dorgo כתב:

גועל נפש טהור וחוסר התחשבות בשכנים ובסביבה בהסתתרות מאחורי "דת" ו"יהדות".

אף אחד לא אוהב לשמוע שירים שהוא לא אוהב ובמיוחד בווליום לא פרופורציונלי.

גם אני לא אוהב לשמוע נועה קירל באוטובוס או לקרוא את התגובות המסיטות שלך אבל מה לעשות הק"בה שם אותי פה בעולם עם עוד אנשים שהדעות שלהם שונות משלי יש אנשים שיתפוצצו מזה ויש אנשים שילמדו לחיות עם זה בשלום כרגע אני בוחר באופציה השניה בהצלחה לך😃

לפני כשעה, RBRB כתב:

מרחק אווירי של פחות מק"מ בין שני הישובים. למה בחרת לגור בצור הדסה ולא בבית"ר?

• אהבתי 1
  • רעיון גרוע 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

באוטובוס אתה במקום ציבורי

בבית הוא בביתו הפרטי והוא לא צריך לסבול בגלל שאיזה חמור החליט לכפות עליך את דעתו (ודתו)

רוצה לשמוע שירים של שבת? שמע בביתך הפרטי בגבולות הווליום ההגיוני, אל תעשה את זה בפומבי באזור מגורים

זאת כפייה לכל דבר ועניין, אני לא אמור לשמוע את מה שאתה רוצה לשמוע, בדיוק כמו שאם אני אשים מוזיקה מזרחית ביום שבת כשאתה מתפלל - לך זה לא יהיה נעים.

אגב פות"ש מה שלא הולך במוח - הולך בכוח. ממליץ לך לפתוח רמקולים בווליום ביום שבת כשהם מתפללים, זכותך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני שעתיים, rotemb כתב:

בס"ד 

מדינת אנטישמית... 

הלהיטות להתנכל לכל דבר שנודף ממנו ריח יהדות במדינה הזו מדהים(ולא, אני לא מצדיק אותה)

אם אני אשב לידך ברכבת ואקרא בספר תהילים, אבל אניח את הספר על הראש שלך ואקרא בצעקות ככה שכל הקרון ישמע, זה יהיה אנטישמי מצידך להתעצבן עלי ולדרוש להפסיק?

מה שהאנשים האלה עושים עם הכריזה זה חילול השם, ואם התגובות של החילונים בשרשור לא גורמות לכם לראות את זה, יש פה בעיה רצינית.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 7
  • לא הבנתי... 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
Just now, phpclub כתב:

באוטובוס אתה במקום ציבורי

בבית הוא בביתו הפרטי והוא לא צריך לסבול בגלל שאיזה חמור החליט לכפות עליך את דעתו (ודתו)

רוצה לשמוע שירים של שבת? שמע בביתך הפרטי בגבולות הווליום ההגיוני, אל תעשה את זה בפומבי באזור מגורים

זאת כפייה לכל דבר ועניין, אני לא אמור לשמוע את מה שאתה רוצה לשמוע, בדיוק כמו שאם אני אשים מוזיקה מזרחית ביום שבת כשאתה מתפלל - לך זה לא יהיה נעים.

נכון שזה לא נעים אבל אני לא כופה עלייך שום דבר שים אוזניות ולא תשמע כלום 

כופה זה כשאתה רוצה לישון והרעש הוא אחרי 23 או שהוא עובר את הדיציבל המותר 

אז שיביא מודד שיבוא למדוד את הדיציבל מתועד וישלח פנייה למשטרה/עירייה וילך איתו לבית משפט 

אני מבין את התגובות הכעוסות שלכם 

אבל זה כזה נושא טיפשי לריב עליו באמת 

• רעיון גרוע 1
פורסם
לפני 13 דקות, _-? כתב:

כי זאת הבחירה שלי 

מה השאלה לא הבנתי

דווקא הבנת מאיפה השאלה מגיעה, גם למה בחרת כך ולא הפוך שנינו יודעים היטב.

פורסם
לפני 15 דקות, _-? כתב:

אל תגיד תחבורה ציבורית בשבת או כל מיני טיעונים כאלה כי עוד הפעם אנחנו פה בזכות היהדות והשבת היא חלק בלתי נפרד ממנה 

גם סקילה באבנים היא חלק מהיהדות ומה שהביא אותנו לאן שהגענו

ציטוט

”וַיֹּצִיאוּ אֹתוֹ כָּל-הָעֵדָה אֶל-מִחוּץ לַמַּחֲנֶה וַיִּרְגְּמוּ אֹתוֹ בָּאֲבָנִים וַיָּמֹת כַּאֲשֶׁר צִוָּה ה' אֶת-מֹשֶׁה“ (במדבר ט"ו, ל"ו).

• אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
Just now, RBRB כתב:

דווקא הבנת מאיפה השאלה מגיעה, גם למה בחרת כך ולא הפוך שנינו יודעים היטב.

אני חוזר בתשובה 

שעדיין לא מתאים לו ההוויה החרדית הארד קור 

מאמין שכשהיו ילדים אעבור לשם בשביל שהם יקבלו את ההוויה המדוברת 

פורסם (נערך)

גם כיבוד הורים, השבת האבידה,כבוד האישה,טהרת המשפחה,חינוך ועוד הרבה דברים טובים נמצאים בתורה 

כל אחד בוחר על מה להסתכל 

עריכה אחרונה על ידי _-?
פורסם
לפני 30 דקות, _-? כתב:

נכון שזה לא נעים אבל אני לא כופה עלייך שום דבר שים אוזניות ולא תשמע כלום 

כופה זה כשאתה רוצה לישון והרעש הוא אחרי 23 או שהוא עובר את הדיציבל המותר 

אז שיביא מודד שיבוא למדוד את הדיציבל מתועד וישלח פנייה למשטרה/עירייה וילך איתו לבית משפט 

אני מבין את התגובות הכעוסות שלכם 

אבל זה כזה נושא טיפשי לריב עליו באמת 

אתה צודק, זה בהחלט נושא טיפשי לריב עליו.

אם אתה רוצה לשמוע, אתה תשים אוזניות!!!

לא ההפך.

אני בבית שלי לא צריך לשים אוזניות כדי לא לשמוע את הגחמות שלך.

אני בשוק איך יש לדבר הזה לגיטמציה בעיניך. גועל נפש.

לאחד כמוך (ולבחורה הזאת) הייתי שם בווליום בתוך השבת סרט פורנו עם גניחות כדי שתבינו איך זה מרגיש מהצד השני.

• אהבתי 3
  • רעיון גרוע 1
  • רעיון טוב! 5
פורסם

גילוי נאות אני חרדי.

לגבי מטרד רעש לפי החוק כל עוד זה לא עובר 70 דציבל, וכאן אוזן של שוטר לא מספיקה צריך מדידה מקצועית. 

ביום שישי ניתן להרעיש עד 12 בלילה וזה חוקי לגמרי!

ועכשיו לנידון כאן.

דוגרי פחות מעניין אותי השירים האלו. אבל אני לא חושב שזה כזה מפריע. בא נאמר זה ה-ר-ב-ה פחות מפריע ממסיבות הקריוקי של השכנים שלי מדי פעם. זה שעה סבירה לגמרי וגם עם תוקף קצר. בדרך כלל 2 דקות.

אבל אם כבר אז כבר....

מגוחך לאכוף בכזו רצינות תהומית (מה גם שלדברי האשה זימנו אותה לחקירה בלי מדידית רעש תקנית- זה לא תקנין!) סוג אחד של מטרד רעש (שירי שבת במקרה הזה) ולא לאכוף בכלל ובשום צורה מטרד רעש של מואזין באופן גורף.

מה זה אם לא אכיפה סלקטיבית?

ועכשיו לדעתי האישית חוקי הגבלת הרעש מיושנים ולא רלוונטיים. זה לא רציני שבכל יום חול מותר לעשות מסיבה בחצר עד 11 בלילה. לטעמי צריך אכיפה נוקשה וגם הגבלת רמת הרעש לרמה סבירה באמת (ולא 70 דיצבל שזה גבוה מאוד). אזור מגורים זה לא מקום להתפרקות קולנית. ואני ממש לא מעוניין לשמוע את הפלייליסט של השכן. 

• אהבתי 4
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...